Correcte afhandeling

Vlotte afhandeling en vriendelijke bediening.

Heerlijk fris ruikende zaden en ook nog een leuk cadeautje met een aardige tekst in de verpakking. Ik heb mijn notenshop gevonden!

Geweldig,snel klaar gezet

Prima noten,veel keus

Snel bezorgd en uitstekende kwaliteit!

Fantastische kwaliteit noten en niet duur. Binnen een dag bezorgd. Hier kunnen de noten van de supermarkt niet tegen op.

Mooie noten, vers gebrand en in een persoonlijk pakketje verstuurd. Blij mee!

De heerlijkste producten supervers thuis

Heerlijke noten, chocolade en vruchten thuis. Elke keer weer feest om uit te pakken en direct te genieten.

Goede producten en levering

Alles in orde wb producten en levering

Altijd netjes altijd goed spul

Goede service snelle Levering altijd antwoord op mail

perfecte services

kan niet sneller

Zeer goede producten,snelle levering en de verpakking met altijd een leuke tekst erop.

Top noten

Geniet altijd als de noten weer binnen zijn. Voor ons is dat het toetje van de dag

Heerlijke noten

De noten zijn heerlijk en de mensen supervriendelijk!

Noten zijn van goede kwaliteit, snel geleverd

Heerlijke noten en geweldige service

Fan van de horeca-mix en de weekend-mix en de borrelnoten zijn ook lekker vers en niet zo zout als de bekende merken in de supermarkt. Daarnaast snelle en vriendelijke service. Top!

Superlekker en vers!

Altijd een berichtje geschreven in het pakket Heel aardig en persoonlijk Af en toe wordt er een leuke attentie erbij gedaan.

Noten.nl = Genieten!

Eindelijk een goed adresje gevonden voor kwalitatief goede noten. Ook nog eens persoonlijke service. Erg blij met Noten.nl

Lekker en gemakkelijk en veel keus

Lekker, gemakkelijk en veel keus

Website draait goed, assortiment is goed, alles is makkelijk te vinden en bestellen/betalen (Winkelmandje) is overzichtelijk. Vriendelijke medewerkers! Eigenlijk meer dan tevreden.

Een topervaring ging leiden tot online bestellen!

Zakje granola gekocht op de markt in ons dorp. Zag er zo lekker uit en ik eet elke ochtend Griekse yoghurt met vers fruit en granola! Dus geprobeerd en ja…helemaal enthousiast! Wat lekker, zo gevarieerd en een prima start van de dag! Ik ben fan! Direct online besteld en kan voorlopig genieten. Bestelling ontvangen met gezellige tekst in het doosje, zo leuk!

zeer GOED

zeer GOED

De BESTE!

Al veel verschillende granola's geprobeerd, maar deze overtreft alles. Heel veel noten, zaden en ander lekkers wat nooit gaat vervelen. Het enige nadeel is, dat het vrij duur wordt als de verzendkosten er bij komen.

Verser en lekkerder zijn er niet

Lekker vers gebrande noten. Als je deze geproefd heb wil je geen andere meer.

Klantvriendelijk

Word netjes geholpen kunt punten sparen voor korting

Prima zaak.

Makkelijk bestellen. Uitstekende kwaliteit. Verzending blijft een probleem. DHL weigert naar ons appartement te lopen. Te veel werk. We moeten dus altijd naar het servicepunt. Dat is wel een punt. P.S. ik miste dit keer wel de getekende smiley en zo'n leuke kaart

Super service en top kwaliteit

fijn bedrijf en snelle levering

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum