Snelle levering super kwaliteit

Ik bestel en de volgende dag wordt het pakje geleverd, zeer vriendelijke specialisten en uitstekende kwaliteit

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Hoe gemakkelijk vond je het om de juiste producten te vinden op onze website? Heel gemakkelijk

Heerlijke pecan noten

Ik bestel hier altijd omdat Noten.nl zo snel levert! Heerlijk vers gebrand . Ze hebben ook heerlijke gedroogde cranberry’s. Bedankt Noten.nl

• Was je tevreden over de levertijd? Ja, sneller dan verwacht

heerlijke noten, kan niet beter

Zo lekker allemaal, perfect geleverd en extra leuk omdat er altijd een persoonlijk tintje bij zit.

Super kwaliteit

De producten zijn van uitstekende kwaliteit en een snelle levering en netjes verpakt

lees hieronder

De "Gemengde noten gebrand ongezouten" blijken toch licht gezouten. Ook zijn de "Gemengde noten gebrand ongezouten" te licht gebrand, wat resulteert in enigsinds taaie noten. Graag hoor ik van u.

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een zoekmachine (Google, Bing, etc.)
  • Hoe gemakkelijk vond je het om de juiste producten te vinden op onze website? Neutraal

Prima ervaring

Wel een vraag: kunnen jullie ook bulkzak maken van 5 kilo?

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Hoe gemakkelijk vond je het om de juiste producten te vinden op onze website? Redelijk gemakkelijk

Goede kwaliteit en service

Al enkele jaren bestellen we tutti frutti voor onze kloosterkoeken bij Noten.nl. Altijd een snelle levering, goede kwaliteit en nog een kleine attentie erbij. Dus super tevreden!

Aan te bevelen

Snelle levering en kwaliteit is goed

Briljant!

De site is overzichtelijk en mooi opgebouwd. De bestelling kun je dan overzichtelijk opmaken. Eenmaal de bestelling gedaan, is deze ook snel bij je thuis. En bij de bestelling is dan altijd een leuke kaart, chocolade snoepjes of een knijper bijgevoegd! Prachtig om te ontvangen. Een verrassing om uit te pakken! Dit maakt verbinding! Gr. Jacob

• Was je tevreden over de levertijd? Ja, sneller dan verwacht

Bestellen bij jullie is een prima ervaring

Naast de goede kwaliteit van de noten en de snelle levering daarvan vind ik de klantvriendelijkheid geweldig. Een handgeschreven groet en bedankje op de binnenkant van de doos maakt het gewoon af! Groeten, Bert

Heerlijke nootjes

Heerlijk en vers. Echt een aanrader

Overheerlijk!!

Nog steeds genieten van die overheerlijke granola , maar deze keer ook lyrisch over de horecamix noten! Erg lekker. Ook genoten van ons avondje doppinda’s, gezellig en lekkerrrr!

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een (streek)markt of (streek)winkel

Walnuts are delicious

Quality Products

• Was je tevreden over de levertijd? Neutraal

Duidelijke site en snelle levering

Snel gevonden wat ik nodig had en ook nog snel gekeverd. Top dus

Top kwaliteit

We hebben geNOTEN van de diversiteit aan bestelde producten!

Heerlijke noten!!

Goede kwaliteit walnoten!

Prima altijd

We bestellen regelmatig bij noten.nl en het is altijd lekker vers en super kwaliteit. En dan nog even leuk geschreven tekst binnenin de doos.

Heerlijke granola

Heerlijke nooten en altijd een super snelle leveri g

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via mond-tot-mondreclame
  • Hoe gemakkelijk vond je het om de juiste producten te vinden op onze website? N.v.t.

Heel verscenbsnel geleverd

Altijd goede kwaliteit en vlotte levering

• Hoe heb je noten.nl gevonden? Via een advertentie (online of offline)
  • Was je tevreden over de levertijd? Ja, precies zoals verwacht

Wat een vriendelijke noot!

Onze eerste bestelling bij noten.nl altijd spannend. Doppinda's zoeken met een goede smaak...door de reviews durfde wij het aan. Je word goed op de hoogte gehouden en bij vraag staan ze je keurig netjes te woord. Op ons feest kunnen we gezellig ouderwets doppen. Bedankt Martina voor de goede zorgen.

Op zich, ok

De gekruide pinda's en de katjang pedis vallen in smaak wat tegen.

• Wat vond je van het bestelproces? Neutraal
  • Was je tevreden over de levertijd? Nee, langer dan verwacht

Verse noten!

Aanrader! Super snelle levering! Fijne website en makkelijk bestellen. Alles goed verpakt en vers.

• Was je tevreden over de levertijd? Ja, sneller dan verwacht

Ik bestel nergens anders gedroogde mango meer

Voorheen kocht ik een zakje van 250gr gedroogde mango bij de albert heijn voor ongeveer 5/7,- (deze waren niet heel sterk van smaak) Nu heb ik vandaag een kilo voor nog geen 20,- ontvangen (met een lieve tekst in de doos die zij “veel plezier met de mango:)” een leuke magneet knijper met hun logo en een gratis zakje noten mix)en ik zal ze voortaan zeker hier bestellen! De textuur is perfect en de smaak is echt perfect! Ik ben meer dan tevreden!

• Was je tevreden over de levertijd? Ja, sneller dan verwacht

Snel, vers en superleuke verpakking!

Bedankt voor de lekkere noten! Ik was aangenaam verrast door de persoonlijke boodschap en leuke verpakking. De noten zijn vers en heel lekker, ik zou jullie zeker aanraden.

• Was je tevreden over de levertijd? Ja, precies zoals verwacht

Pijnboompitten en doppinda's smaken heerlijk

Pijnboompitten en de doppinda's zijn heerlijk

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum