Perfect ingepakt, super lekkere producten. Snelle service.
Super service!
persoonlijke noot, aandacht, zeer goede produkten ,
goede selectie en prijzen .Alle producten zijn vers en lekker, behalve de walnoten. Ik denk dat ik vaste klant word.
Heb hier voor de 1e keer besteld. Noten en gedroogde fruitmix en aardbeien in witte chocolade. Alles was netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij en een zakje chocolade rozijnen, heel erg leuk. Bestellen ging makkelijk, vrijdagavond laat besteld en dinsdag in huis. Ga hier zeker weten vaker bestellen!
Lekkere verse noten en sneller en goede service
verschillende noten boeren geprobeerd, steeds niet echt helemaal tevreden. Iemand tipte mij noten.nl ik hoef nu niet meer te zoeken, bestel een kilo voor twee weken altijd super vers en zelfs met een klein cadeautje. Zeer tevreden en de prijs is concurrerend.
super snel geleverd, topkwaliteit noten
Fijne service, keurige levering en prijs-kwaliteitverhouding top!
De noten zijn heerlijk vers en knapperig. Van de spaarpunten had ik amandelpasta besteld, was niet voorradig blijkbaar, kreeg pindakaas, maar ik kan geen pinda's eten. De leuke lieve snoepjes die in de doos zaten, zijn waarschijnlijk met suiker en kleurstoffen? Kan ik niet eten, en wil ik ook niet aan anderen of kinderen geven vanwege de suiker en kleurstoffen.
Heerlijke noten. Snel bezorgd. Gewoon genieten!!
Ik heb, nu voor de eerste keer, niet goed gebrande cashewnoten gekocht. Na telefonisch contact en dmv het sturen van een foto, mag ik nieuwe, perfect gebrande cashewnoten, zonder betaling, ophalen.
prima ga zo door.
Zie bovenstaand
Goede producten, ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering , goede communicatie, kortom uitstekend
Niks aan toe te voegen !!
De noten zijn fantastisch, we genieten er elke dag van, de verzending duurde best lang maar dat lag niet aan het bedrijf maar de Franse colis prive. Wij bestellen straks weer. Dit bedrijf is een echte aanrader
Een ruim assortiment aan producten en ze samen heerlijk.
Prima producten en lekker!
Prima noten ontvangen, lekker vers en knapperig. Je kunt er bijna niet mee stoppen als je eraan begint. Niet goed voor de lijn natuurlijk en dus het zakje maar wat langer dicht laten.
Prima voor elkaar.
Een doos toegestuurd krijgen, met je bestelling er netjes in, met een klein presentje, maar wat mij een enorme glimlach op men gezicht bracht was de persoonlijk geschreven boodschap van MARTINA. Een warme dank aan haar!! Zo'n kleine gebaren zorgen voor dankbare en vaste klanten.
Simpel, een één twee drietje
Al vele malen noten besteld. Nooit iets op aan te merken..Verpakking goed, verzending altijd snel. Bovenal goed lekkere noten!!