Het was top geregeld en het is lekker!

Precies wat ik gehoopt had!

Lekker

Erg goede kwaliteit erg lekker

Lekker en gezond

Heerlijke producten en goede service

Best gebrande noten

Altijd de lekkerste noten en vers zou ze iedereen aanbevelen top bedrijf

Prima kwaliteit , Heerlijk!

Snelle levering, altijd een leuke 'persoonlijke noot '.

Eerste keer bij jullie redelijk goed .

De bestelling werdt keurig op tijd geleverd.Complimenten. De noten waren goed vers enkel bij de mix Zaten er veel pindas bij dat vind ik jammer. Maar verder keiurig hoor.

Goede kwaliteit, netjes verpakt

Zeer tevreden over bestelling, goede kwaliteit, netjes verpakt en zelfs nog een persoonlijke tekst erbij.

Mooie producten en snel

Zeer tevreden over de producten en de service.

Pistache noten vers gebrand en gezouten

Het is verrassend. Even aanwennen, anders dan van de noten uit de supermarkt . Beter. De smaak is scherper maar het is vers gebrand. Ik ben verkocht. Dankjewel

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Geweldig!

Vers en snelle bezorging!!

Goed bereikbaar. Vriendelijk! Produkten goed verpakt. vaak met een extraatje.

De noten zijn van prima kwaliteit

Bestelling verloopt prima, snel in huis.

Heerlijk noten en snel geleverd.

Heerlijk noten en snel geleverd.

Super netjes , en attent

Heerlijke (ge)noten . Keurig netjes verpakt Met aandacht verzonden .

Prima service en lekkere noten

Bestelling snel ontvangen. Zowel de noten als chocolade waren heel lekker.

De eerste kennismaking met noten.nl is prima

De persoonlijke noot, geschreven aan de binnenzijde van het doosje, is erg verrassend en doet je glimlachen.

Top service en super lekkere noten en granola. Snelle service. Netjes verpakt.

Fantastische service en hoge kwaliteit

Fantastische service en hoge kwaliteit

vers en goed van smaak !

Precies op tijd voor de weekend borrel

Mijn laatste bestelling deed ik op vrijdagmiddag, deze werd op zaterdag netjes door DHL bezorgd. Precies op tijd voor de borrel! Super geregeld.

Super lekkere noten

Zijn heerlijke noten. Was zeer blij verrast dat aan de binnenkant van de doos een persoonlijke boodschap stond. Super ga zo door.

Wederom helemaal top.

Alles (greidelan-granola, noten en choconoten) weer heel vers en netjes verpakt. En snelle levering. Dus volgende keer weer naar noten.nl

Bij Noten.nl wordt echt naar klanten geluisterd

De logistiek van mijn bestelde noten was prima in orde. Van een bestelde zak gemengde noten was de inhoud echter naar mijn mening niet conform de specificaties op de website. Bij de volgende zending ontving ik gratis een gratis zak die wel prima in orde was. Ik voel me hierdoor serieus genomen door Noten.nl en bestel met genoegen een volgende keer weer bij jullie.

Noten zijn slap

Bezorging is snel, maar de noten proeven niet vers. Heb eerder bij een ander besteld waar vers ook echt vers is.

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum