Uitgekiend assortiment mede daardoor is vers ook werkelijk vers. Voor ons gezin de beste shop voor noten en aanverwante producten. Ook vriendelijke medewerkers die je goed kunnen adviseren.

Heerlijke noten

Om te beginnen verzenden ze het snel en houden ze je goed op de hoogte. De noten zijn heerlijk nu al 3x besteld.

Lekker en gemak

Geen gesjouw met zakken maar de lekkere noten werden thuisbezorgd.

Heerlijke noten en snelle levering!

De persoonlijke attentie en handgeschreven briefjes zijn super! 1 verbeterpunt; het ontvangen van de digitale facturen wil niet helemaal soepel verlopen. Wellicht dat hier in de toekomst in kan komen :-)

Snelle en correcte service en lekkere producten

De bestelling wordt snel en correct verwerkt en er is steeds een persoonlijke boodschap in de doos, wat het toch naar een hoger level brengt. Ook zijn de producten heel lekker. Dit is mijn tweede bestelling reeds bij note.nl en ik ben een heel tevreden klant.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd

De prijs/kwaliteitverhouding is net iets beter dan bij enkele andere online notenshops en ze leveren de volgende dag. Dat is sneller dan veel andere shops.

Lekker, verrassend, persoonlijk!

Super lekker! Extra verrassing- kleinigheidje in de doos en leuke persoonlijke boodschap van medewerkster!

Goede website en heerlijke noten

Wederom snel en topkwaliteit!

By far de beste in noten!

Besteld en met de post zeer mooi en zorgvuldig verpakt mogen ontvangen. Een de smaak van de granola is (h)eerlijk!

Heerlijke noten en snelle levering

Noten.nl heeft lekkere mixen voor een goede prijs. Ze smaken heerlijk en worden snel geleverd!

Goede kwaliteit

Geweldige kwaliteit

Super lekkere noten mix. Ongelooflijk dat ik eerst mijn noten in de supermarkt kocht. Klopt, iets goedkoper maar deze van noten.nl zijn kwalitatief zo ontzettend veel lekkerder! Nooit meer anders!

Super verse noten en snelle bezorging

Bestelde eerst noten bij een ander, maar daar ging de kwaliteit erg achteruit. 1e keer bij notennl besteld. Goed verpakt in papieren zak en er zit ook in wat er in hoort te zitten. Bestel je Macadamiamix dan zit die ook boordevol Macadamias. Top deze noten en vaker bestellen hier.

Top winkel!

Top kwaliteit, Top service, veel keuze, steeds goed verpakte levering met een lieve boodschap, zo lieve mensen, TOP winkel! Thanks!!!

Nette en fijne afhandeling

Prima artikel,zeker voor herhaling vatbaar.

Uitstekende kwaliteit

Altijd heel mooi verzorgd

altijd heerlijk vers en lekker

Ik heb nu al een paar keer besteld, de bestelling is altijd vlug, vers en er is altijd een persoonlijk bedankje. Ik eet sinds kort koolhydraat arm en ben helemaal weg van hun eigen granola voor ontbijt. Dus weer iets gevonden dat me laat blijven :)

Super, super, super, super !!!!

Geweldige verse en heerlijke producten tegen een hele mooie prijs en een geweldige persoonlijke service. Altijd een leuke attentie bij de bestelling en vaak een hartelijke geschreven persoonlijke wens erbij. Waar vindt je dat nog? Dames in Friesland; Fryslan Boppe

Alleen maar goeds

Prijs en Kwaliteit uitstekend, snel bezorgd en goed en netjes verpakt.

Goede ervaring

We zijn tevreden met de levering van onze bestelling. Er zat zelfs een cadeautje en een handgeschreven boodschap bij, altijd leuk :)

Heerlijk, vers en knapperig

We hebben een partij rauwe noten en zaden besteld die we zelf roosteren en zouten. Ze zijn geweldig van smaak en goed knapperig. Ook de gedroogde vruchten zijn van hoge kwaliteit: heerlijk sappig. Zeer aan te raden!

Prima bestelling!

Altijd 'n attentie en een hartelijk bericht!

In 1 zin? Eerder 1 woord….”SUPER “!!!!

Het was heerlijk om het pakje open te maken! Een lieve boodschap op de deksel geschreven en een fijne attentie in de doos! En natuurlijk een heerlijke inhoud :-))

Super lekker!

Uitstekende service en heerlijke noten!

Kleasterdyk 47 C

8831 XA Winsum