Heerlijke noten en bessen daarbij de doppinda's zijn zo fantastisch niet te vergelijken met de versheid van de supermarkt pinda's die we nu alleen hier aanschaffen. Alles gaat correct
Zo als altijd weer super tevreden! Ik wil alleen maar jullie granola en heerlijke notenmixen. Jammer dat jullie niet heel dichtbij zitten, dat scheelde verzendkosten, maar toch…
zeer snel geleverd , goed verpakt, met ludieke boodschap : TOP
Goede kwaliteit en prijsverhouding
Vlotte afhandeling van mijn bestelling en de noten en anderszins zijn van uitstekende kwaliteit. Absolute aanrader.
Al meer dan een jaar is dit mijn vaste plek voor alle soorten noten, mix en zaden. Altijd hoge kwaliteit en vers.
Het bestellen gaat eenvoudig en de noten worden snel geleverd met altijd een vriendelijke "noot".
Noten zijn heerlijk Ik geniet altijd van
Normaal 5 sterren, dit keer zijn de noten minder vers en knapperig helaas.
Lekker snel
Zakken met heerlijks binnen gekregen. Dat is dagen lang heerlijk genieten van fijne geuren en heerlijke smaken noten. Top bedrijf
prima assortiment , gunstige prijsstelling , snelle levering .
Ik had van iemand een cadeau gekregen van noten.nl: granola en de cranberry noten mix. Dat was zo lekker dat ik het nu zelf besteld heb. Dat zegt wel genoeg denk ik.
Gemakkelijk alles overzichtelijk te vinden op de website. Betaling veilig en snel. Producten supernetjes en goed verpakt en snelle verzending. En wat ik erg leuk vond was de persoonlijke boodschap in de doos. Net even die extra aandacht.
lekkere noten,goed gezout
Hier via google uitgekomen en daar ben ik blij om. Het fuit is echt heel lekker en er is altijd een persoonlijk berichtje op de doos of een briefje. Als je contact met ze zoekt via mail krijg je heel snel een reactie, ze gaan heel ver om jou koop ervaring positief te maken en te behouden.
Wij hebben noten en granola besteld. Vooral de granola en de eiwitrijke noten vinden wij heerlijk.
Ik heb "gezouten " pistachenoten gekocht bij jullie. Echter ze zijn veel te klein, veelal nog gesloten. Niet geschikt voor verkoop! Ik had ook gezouten noten gevraagd echter van zout is zogoed als geen sprake.
Heel lekker
Fijne service, snel, goed en hulpvaardig.
De bestelling wordt snel geleverd. Ze zijn voortreffelijk van smaak!
Mooie producten bij NOTEN.NL supervers en goed houdbaar in de papieren verpakking waarin het aangeleverd wordt. Al 2 jaar super tevreden met deze leverancier en zijn producten Nicole
Alles top producten en snelle levering Erg blij met hun
Ik kende uw website via een collega. Het spijt me dat ik maar 4 sterren geef, maar de verpakking die u gebruikt voor zware spullen is niet geschikt. Ik heb namelijk twee keer meer dan 10 kg besteld en toen het pakket aankwam, was de doos niet meer in goede staat.