Zeer goed, CML was voor mij telefonisch niet eenvoudig te bereiken

Als Ducati Clublid was het even zoeken hoe ik mij kon registreren maar dit zal aan mij liggen. Het is gemakkelijk om wat te bestellen en aflevering vond snel plaats. Premiumlidmaatschap is een mooi initiatief. In de Ducati (Race) wereld valt voor Motul 300 V road/racing nog een wereld te winnen. Ik koop geregeld (o.a.) V4 motorblokken (voor circuitgebruik) en zonder de juiste smering gaan ze te snel kapot. Ben benieuwd of er nog wat meer informatie beschikbaar is over specifiek 300 V motorolie (welke dopes / esters). Met vriendelijke groet Guus de Meijer GSM = 0655 - 376 326

Mooie en duidelijke website en goede producten

Het bestellen was eenvoudig. De prijzen zijn goed en het product wat je koopt is ook echt wel goed. Heel goed allemaal dus.

Top kwaliteit!

Net een nieuwe motor gekocht en wilde graag zelf eens de ketting invetten. Deze set is daar perfect voor!

Doen wat ze beloven

Levering zeer snel , is bij anderen vaak lang wachten.

super

super bedrijf snelle en goede levering

Goede website-snelle en correcte verzending!

Krijg elke keer andere olie als afgebeeld en andere technische informatie! Ik heb al diverse keren olie besteld waarvan ik dacht de nieuwe Api SP olie te ontvangen .Maar ik krijg steeds de oude Api SN of SM uitvoering . Ik heb wel graag de nieuwste Api SP versie omdat de technische informatie van de 5100 10w30 wel uit gaat van de Api SP versie. maar ik ontvang oude Api Sm olie van 25-6-2022 4 jaar oud! Ik bestel Ngen 7 10w40 volgens techn gegevens en afbeelding op web site Api SP maar ontvang Ngen 10w40 API SN olie uit januari 2023 3jaar oud! Ik zou wel willen dat jullie leveren wat op jullie website aan fotos en techn gegevens staat Met Vriendelijke Groet Paul Heuvels

Goede prijs voor top kwaliteit producten

Goede prijs voor top kwaliteit

Uitstekend!

Snelle levering, top!

Goede kwaliteit trui

Snel geleverd, mooie kwaliteit

zeer goede en snelle service.

Geen idee

21 februari aangemeld tot nu toe nog niets vernomen

Fast reply and quick delivery!

I signed up with Club mutol. One i like their products and two they reply quickly and deliver very fast. Can't ask for a better service . Thanks

super

Zoals ik inmiddels gewend ben van Motul

Supersnel geleverd

Motul 5w40is top olie voor mijn oude Nissan

Goede prijs

Ga nog olie bestellen in de toekomst Een aanrader..

Goed, snelle levering en eerlijke prijzen

De beste olie voor de beste prijs en snelle levering!

Perfect !

Fast delivery, professionally packed. All done Perfect ! Thanks !

Helemaal super….

Eindelijk een plek waar je alle Motul producten kunt kopen. Erg vriendelijk..

Vriendelijk contact en snel bezorgd

Lid geworden van de club kosten €10 per jaar en daardoor 15% korting en gratis verzending dus super tevreden.

Prima ervaring!

Bestellen en betalen via de site is makkelijk. Ruim aanbod van kwaliteitsproducten, welke ik in meerdere auto's gebruik. Ik bestel al jaren via Club Motul Gekozen voor ophalen, is voor mij maar 15 minuten rijden, en kan ik eea zelf bepalen. Kreeg netjes een mail dat alles klaar ligt. Ging om 20 liter motorolie, welke netjes klaar stond in een doos. 20 liter is 20 kilo, de medewerker bood aan om deze in mijn auto te leggen. Had niet gehoeven maar wel helemaal TOP. Nog een praatje gemaakt ovet de nieuwe shop met de mooie kleding ed. En mijn auto (ja mag toch verwachten dat daar mensen werken die houden van auto's en motoren, en dat is ook zo) Al met al een prima ervaring

geweldig

Zeer fijne mensen Erg leuke Baas die Peter Groet Hans Bakker

Snelle levering. Goed verpakt

Snelle levering. Goed verpakt

Prima aanbieding voor een goed apparaat

Het bestellen, betalen en ontvangen ging zoals je tegenwoordig kan verwachten bij een goed bedrijf met een webshop.

Altijd super tevreden met de olie die ik bij jullie bestel!

Platinaweg 18

6662 PP Elst