Top producten goed prijs

Top producten

olie

olie snel gelevert als netjes verpakt

Goede producten en snelle levering

Goed geregeld!

Super geregeld zoals het product motul betaamt !

Alles goed

Gisteren besteld vandaag geleverd

De gewenste olie was makkelijk terug te vinden op de site. De olie was op voorraad en mijn bestelling werd direct verzonden en arriveerde de volgende dag.

Helaas was het tshirt te lang maar ben goed geholpen omdat het retour te sturen

Perfect product snel ontvangen

Precies het product dat ik zocht binnen no time in huis

Beste olie ooit

Goed product, maar latere levering dan aangegeven, zonder reactie

Blij met de prijs-kwaliteitsverhouding van de prima jas. De levering gebeurde echter enkele dagen later dan aangegeven bij bestelling. Hoewel ik begrijp dat Club Motul afhankelijk is van een derde partij voor levering, ervaar ik dit toch als een teleurstelling en een tegenstrijdigheid met de ‘voor 15u besteld morgen in huis’ zoals aangegeven bij de bestelling, temeer omdat de levering meerdere dagen later was. Ik heb dit ingeseind bij Club Motul via mail, maar heb nu, na twee weken, nog geen enkele reactie van Club Motul mogen ontvangen. Dat versterkt ietwat de teleurstelling. Goed product; nu nog klantvriendelijkere verzending en opvolging communicatie.

Goede ervaring

Goede eerste ervaring

Het is fijn om Motul-producten in één winkel te vinden, maar de prijzen voor sommige producten zijn hoger dan op andere sites, zoals motorolie. Ik hoop dat het goedkoper wordt, zodat ik het opnieuw kan kopen.

Heel snel geleverd

Binnen 24 uur geleverd

zeer goede producten

Gebruik voor mij yamaha R1 de 300v lijn Loopt ze super op

Top verkoper

Top producten en vooral snelle service!

Netjes in goede staat ontvangen

Prima motorolie voor oldtimer

Ik bestelde bij Club Motul een blik olie voor mijn oude auto, 20 w50. Dat vind je niet overal meer. Een blik, want ik spaar motorolie likken. De verzending ging snel. Helaas was het blikt wel gedeukt. Nou ja, pech zal ik maar zeggen.

Verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering.

Uitmuntend

Prima producten en snelle verzending...mooie korting motul club

top

Ik heb het juist bestelde artikel netjes, zoals beloofd ontvangen.

Prima ervaring

Snel antwoord op vragen. Snel geleverd!

Top site..

Had eigenlijk snel motul olie nodig, Via een zeer duidelijke site was het zo geregeld en was de olie zo in huis Een aanrader dus..

Platinaweg 18

6662 PP Elst