Horloge met weinig kwaliteit

De horloge gaat snel stuk en valt dan buiten de garantie. Verder weigeren ze ook het artikel opnieuw te maken. Persoonlijk zou ik dit niet aanbevelen.

Niet best

De kwaliteit van het horloge was niet geweldig zoals wordt aangegeven tijdens de reclames en op de website. Vervolgens moet ik zelf betalen voor de retourkosten en krijg ik niet eens een retourlabel die ik uit kan printen. Beetje amateuristisch van een bedrijf als dit.

Zeer goede kwaliteit

Ik koop van uit België!

Goede service en snelle levering van een chique klok die betaalbaar is.

Ik kreeg mijn bestelde horloge ( millionaire Black) snel geleverd. Hij staat mooi en heeft een chique uitstraling. De kans is groot dat ik dezelfde in een andere kleur ga bestellen. Het horloge is dus ook geschikt voor iemand met een bredere pols en het bandje zit lekker, waardoor het niet irriteert. Gebruiksaanwijzing is duidelijk en overzichtelijk. Kortom: ik ben blij met het mooie horloge met goede kwaliteit.

Dankjewel kreeg mijn bril snel binnen! Ben er heel blij mee en ontvang vaak complimenten erover

Is een super bril en een super horloge

Het is echt een super kwaliteit is echt een aanrader

Zeker een aanrader

Snelle en goede service! Top kwaliteit!

Perfect watch

Very quick delivery and such a nice watch

De bril past perfect en voelt erg lekker op je gezicht. Zeer hoge kwaliteit.

Prachtige bril van top kwaliteit!

Top kwallie

Echt moot en top

Exotisch

Toen ik de bril opdeed bevond ik mij in een andere wereld. Ik ben serieus obsessed met de bril dat ik het niet meer af wil doen.

Goede kwaliteit

Petje af hoor voor wat je krijgt voor je prijs, moest wel even wachten in totaal 5 dagen maar dan heb je ook wel wat, dikke respect naar joey en zijn team.

Zeer ondermaatse kwaliteit

Had deze horloges enkele maanden geleden besteld met de 1+1 actie, 1 van de horloges leek alles behalve zoals op de foto. Had toen gestuurd om 1 van de 2 terug te sturen want ik wou zelf de goedkoopste houden maar dit was niet mogelijk. Dan toch ze bijgehouden de eerste was kapot na enkele weken wijzers bleven doordraaien, was niet gevallen of niets. En de andere vond ik dus niet mooi dus amper gedragen. Slechte ervaring en ondermaatse kwaliteit geen waar voor het geld.

Wat mij opvalt is dat er altijd een actie is.

Ik volg joey nu al een langere tijd en zie elke dag het zelfde verhaal dat er nu een actie online staat, maar deze is er altijd. Is de before prijs dan niet gewoon veel te duur waardoor je altijd een actie moet doen? Verder prima brilletje.

Armband is kapot

Ik heb een mail gestuurd met een video dat de armband die ik vandaag heb binnengekregen kapot is.. heel jammer want ik vindt het een prachtige armband..

Oke

Is wel oké

Oke

Is wel oké

Slecht

Nog niks ontvangen na 4 dagen

Verrot

VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS? Ik bestel maandag en zie dinsdag dat die woensdag komt, woensdag zie ik dat die donderdag komt, en donderdag zie ik vrijdag! Man man, ik wil mijn geld terug of een vergoeding! Ik ben op vakantie gegaan met een andere horloge omdat jullie je niet aan je woord houden.

Een stoere en shining look

Petje af voor deze bril. Mijn vrouw had dit als cadeautje voor mij besteld. Wat een resultaat en een lichte variant op je hoofd. De bril staat me heel goed. De design is alsof je een peper dure bril draagt. Al een aantal complimenten gehad. Shout out maar Joey en zijn team!

Dikke Kwaliteit

Heb bijna alle dure modellen horloges bestel nu de rest van de collectie ook. Goede kwaliteit en zit lekker om de pols.

Super slechte service

Ik bestel een bril ko vrijdag middag ik krijg zaterdag te horen dat de bril pas dinsdag komt terwijl er op de site staat dat voor 22:30 besteld morgen in huis en vwndaag krijg ik te zien dat die pas woensdag komt ik wou nogmeer brillen bestellen maar als het elke keer zogaat ben ik er klaar mee

Dat is de tweede keer dat ik een astos bril koop vorige keer was het direct in het volgende dag bezorgd maar deze keer nog steeds niet maar ik gaf 5 sterren omdat ik altijd tevreden ben met de kwaliteit van Astos en van jullie service en ik hoop dat jullie snel antwoorden.

Top kwaliteit

Service super vandaag besteld volgende dag ontvangen niet verwacht en kwaliteit meer waard voor wat je betaald . Ben echt blij