Goede kwaliteit producten

Horloge en zonnebril besteld, horloge voelt fijn koud en kwaliteit aan, zonnebril is een fijne maat, niet te klein niet te groot. Super tevreden!

Snelle levering, mooi kwalitatief product en mooie verpakking.

De levering ging snel en het ziet er allemaal zo mooi uit!

Kwaliteit

Voor de tweede keer besteld bij Astos en wederom tevreden! Mijn man was erg blij met zijn cadeau.

Mooie bril Snelle levering Goede kwaliteit

Echt een top product

Super snelle levering, en de kwaliteit van de bril is echt mooi. Ik zal zeker nog een keer bestellen voor me broertje en me neefje. Echt super kwaliteit. Ga zo door!!!!!!

Horlogo staat stil na enkele dagen

Mooie horloge maar daar blijft het ook bij. Horloge werkte niet meer na een maand. Ik stuur de horloge op. Sturen ze mij hetzelfde horloge op. Werkt deze na een paar dagen weer niet meer. Nu al weken lang mailverkeer dat ze dit intern aan het onderzoeken zijn terwijl het horloge hier is. Wat een slechte service!

Het is een goede kwaliteit

Mijn ervaring is positief er is keuz genoeg prijs is betaalbaar en vind het van de beste kwaliteit

Astos brill

Ik heb de luxury diamont cut en ben er super blij mee heb wel even moeten wachten omdat het een pre order was en was beetje ongeduldig maar was het wachten zeker waard super brill super kwaliteit en matcht eke outfit

Retour

Hallo heb mijn pakje gister ontvangen maar is te groot en niet naar wens. Krijg ik nog een retourlabel? heb jullie al paar keer gecontacteerd via contactformulier op jullie website!!

Super kwaliteit

1e x een bestelling geplaatst en echt super blij ermee. Het blijft niet bij de 1e x.

Kwaliteit dikkkk

Dik kwaliteit

Zeer mooie kwaliteit, snel geleverd

Prachtige kwaliteit

Erg snelle bezorging en mooie kwaliteit

Sorry voor de 1 ster bro , maar heb tot op heden nog niets ontvangen man

Beste , Had een horloge besteld op de 20/01/2023 maar die is tot op heden nog niet aangekomen man … vrienden van mij hebben ze al wel besteld en zien er top uit ! Ik dacht ik wacht even maar blijft niets aankomen man . Hopelijk krijg ik bij deze ofwel men geld terug of sturen jullie een nieuwe op ik weet het niet . Maar heb echt niets ontvangen en de post hier in België krijg je normaal een aangetekende brief ik de bus als je niet thuis bent maar zelfs dat niet man . Ik hoor het wel ! Ik had de Astos merald edition besteld btw . Mvg Niels

Zeer slecht

Bestel hier nooooit meer !!

Mooie spullen en snel geleverd

Mooie brillen snel geleverd

Astos

Ik raad iedereen astos aan zeer goeie kwaliteit mooi ontwerp. Zit lekker en je valt echt op met deze horloges. Dus iedereen koop een astos

Productos de buena calidad

Buen trato muy amables

• ¿Nos recomendarías?

Beter voor gsm gebruik laptop zelfs tv perfect voor in de zon te lopen deze transparante diamond cut!

Goed en snelle service

Fantastisch!!

Beter dan ik hoopte Ik ben zeer tevreden Goede kwaliteit goed material Ik kom zeker terug

SuperKwaliteit

Heel goeie kwaliteit 4 brillen van astos en bn ze nog altijd niet beu!!

Top kwaliteit

Al me producten die ik heb gehaald zijn top, ik blijf bestellen

Geweldig!!!

Altijd mooie klokjes en top kwaliteit!

El goed product, ben blij mee