Snelle levering en professioneel

Fijn contact, oplossingsgericht en snelle levering. Fijne organisatie

Alles komt uiteindelijk op z'n pootjes terecht!

De bestelling laat nog wat te wensen over. Een buitenkast, waarin de helft niet wordt meegeleverd. Snelle levering. Te veel administratieve rompslomp. Verder goede communicatie via de telefoon.

Vlot in bezorging

Goede Service.

Goede service en laagdrempelig contact

Dank u wel voor de snelle toezending en de hulp bij het bestellen

Niet helemaal tevreden.

Ik betaal voor een nieuwe AED, maar ontvang een gereviseerde (refurbished); is daarna wel weer netjes goed gekomen

Geweldige zaak

Dik tevreden ver snelheid en netheid!

Betrouwbare en snelle levering

Keurig bezorgd, en verpakking helemaal goed

Het moet nog geïnstalleerd worden, maar alles is aanwezig. Contact met leverancier was prima en feedback ook. Kort gezegd tevreden.

Snel en makkelijk om te bestellen en ook netjes en goed verpakt en bezorgd.

Overzichtelijke site, goede en snelle afhandeling bestelling

Fijn telefonisch contact gehad met duidelijke antwoorden.

Altijd snelle levering

Ik ben nagenoeg altijd zeer tevreden over Medisol. Fijn adres om aankopen te doen en 100% betrouwbaar.

Alles snel gegaan

Bad

louder than a lawnmower

Prima product

Geleverd wat ik besteld heb

Uitstekende service en goed advies

En daarnaast nog snel geleverd :-)

Goed advies en prettige service

Bestelling zoals gewoonlijk vlot geleverd. Afgelopen weken advies nodig in verband met het afbreken van een been bij de Ambu Baby. De vraag was hoe kan ik dat vervangen, je komt er niet makkelijk bij. Medewerker heeft dat voor mij nagevraagd bij leverancier en het per mail toegelicht zodat ik daarmee zelf zonder problemen aan de slag kan. De mail reactie was weer snel terug, dus een zeer goede service.

Goed en snel

...

Goed en snel

Juiste artikel snel verzonden en ontvangen

snelle correcte levering

correcte snelle levering

Goede kwaliteit, en goede service

Goed geholpen bij het bestellen, en de kwaliteit van de spullen was ook goed

goede afhandeling

na enige verwarring betaling verder goed afgerond

snelle service

Traag

Ik bestel 4 sets aed electrode, deze staan een week op nalevering. Je zal ze maar gebruikt hebben....

snelle goede service

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

+31 (0) 118 - 620074

Over AEDwinkel.nl | Medisol

AEDwinkel.nl is dé AED-specialist van Europa. Op AEDwinkel.nl vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.