Zeer snelle levering

Vlotte afhandeling en zeer snelle levering ( volgende dsg geleverd in België)

correct en snel

Eerste bestelling: dit verliep alvast goed. Binnenkort doe ik nog een bestelling.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

correcte levering zoals vermeld, geen verdere opmerkingen.

correct zoals beschreven staat in jullie voorwaarden.

Vlotte en professionele regeling

Snelle en professionele afhandeling.

Snelle & Correcte levering

Meer moet dat niet zijn

Snelle correcte levering

Correcte levering

Snelle en goede service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet veel ervaring was de eerste bestellintg

• Zou u ons aanbevelen? Yes

bestelling en verpakking dik OK, levering was moeizaam

2.5 dagen na mekaar berichtjes gekregen dat de Koerier langs kwam, telkens updates van het uur maar op het einde van dag 1 en 2 telkens niet geleverd, alhoewel volgens de track app de koerier tot 500 m van de bezorgplaats is geweest. Waarom niet leveren in bijvoorbeeld een postpunt.

Zeer vlotte sevice

Alles prima in orde

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een zeer spoedige en correcte levering van een uiterst kwalitatief product!

Zeer tevreden!!!

Zeer positief

Ik twijfelde voor mijn aankoop. Ik stuurde een mail naar support. Kreeg snel antwoord met gepast advies. Ik bestelde en de levering verliep zeer vlot met meldingen over de status. Zeer tevreden. Zal opnieuw bestellen bij deze firma.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bedankt voor de vlotte service!

Snelle en vlotte levering. Kwaliteitsvolle materialen. Overzichtelijke website! Ik kom zeker nog eens kijken op jullie website!

Zoals beloofd!

Snelle levering, alles zoals beloofd.

Alles prima

Snelle levering. Juiste producten

zeer tevreden

Snelle verzending met track and trace. Geschikte trainingselektroden voor een ouder laerdal AED-model.

vlotte levering.

na onze bestelling zeer vlot geleverd. geen klachten.

top service

Snelle offerte, correcte levering

sehr gute und nette Beratung

sehr gute und nette Beratung, Matreial sehr gut und der Se4rvice ist top. vielen Dank

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Perfecte service. Snelle levering Top !

Niets op aan te merken

Snelle levering, altijd perfect in orde.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

zeer vlot !

zeer vlot !

Snel en correct

CFR supra

zeer snelle levering

Zeer snelle levering, ondanks er op de website stond dat het product niet in voorraad was

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

02 588 04 01

Over AEDwinkel.be | Medisol

AEDwinkel is dé AED-specialist van Europa. Op onze website (www.aedwinkel.be) vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.