Impeccable

Service rapide et efficace

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle service, bij niet in voorraad wordt je op de hoogte gebracht

Altijd tevreden

Snelle en correcte levering

Vlot kunnen bestellen en een snelle levering

SUPER snel geleverd!

's Avonds besteld op een donderdag en vrijdag reeds geleverd. Prima service!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De levering is op tijd gebeurd

De bestelling is correct uitgevoerd

super service, top product

alles in orde van A tot Z

Vlotte levering

Snelle levering van uitstekende producten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Communicatie kan beter maar uiteindelijk komt alles goed!

-Op de website bewust gekozen voor een toestel dat beperkt onderhoud vergt. In de beschrijving staat sluitend vermeld dat dit toestel slechts na 5 jaar een nazicht vergt en toch draagt het toestel een onderhoudsticker dat slechts 11 maanden geldig is en wordt er een behoorlijk prijzig voorstel tot jaarlijks onderhoud toegevoegd. - Na aankoop en bijhorende betaling kregen we daags erna schriftelijke melding dat het toestel, indien het op voorraad was, nog dezelfde dag verstuurd zou worden. We hoorden of lazen 4 dagen niets, een attitude dat ons, gezien het toch over een bedrag van >1000€ gaat, zorgen baarde. De vijfde dag, uit het niets, werd het toestel geleverd. - Medisol gaf voor deze aankoop online een extra korting ter waarde van 5%. Dit maakte de prijs in lijn met andere aanbieders. -Ik heb bewust voor Medisol gekozen omdat ik vooraf positieve reacties terugvond en omdat de website vertrouwen uitstraalt. Samengevat, desondanks de communicatie voor verbetering vatbaar is beveel ik Medisol zeker aan! Mvg, Johan.

Snelle levering, kwaliteitsvolle producten

Heel tevreden.

Xxxx

Xxxxx

Correcte levering

Super ervaring

Snelle en correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De bestelling tot levering verliep allemaal vlot

Het was een duidelijke webshop, levering werd goed op de hoogte gehouden en het product was ook goed ingepakt bij levering. Enkel misste we wel schroeven om het aan de muur te bevestigen. Misschien nog handig voor in de toekomst? Voor de rest alles top. ;-)

Snelle levering goede prijzen

Snelle levering goede prijzen breed assortiment

Alles ok

Vlotte afhandeling deel 1

Levering OK Nog wachten op deel 2 van de bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

gemakkelijke website, correcte afhandeling.

Goede website, duidelijk. leuke materialen

Goede service en prijs

Omdat ik zocht naar de prijs van de gewone Little Anne vond ik onderaan de Mini Little Anne Global voor een prijs die een fractie is van de volledige reanimatiepop. Voor duiker-hulpverleners die thuis willen oefenen leek me dat een ideaal compromis. De levertijd viel mee, maar ik moet de Mini Little Anne nog uitproberen.

Vlotte service

Zeer snelle en vlotte levering van onze bestelling.

Prima verloop

Prima verloop en correct. Enkel laatste keer lange levering, 1 week tussen vertrek bij jullie en levering aan de deur. Dat is niet jullie oorzaak, maar het beklad wel uw webwinkel.

Zeer snelle levering

Vlotte afhandeling en zeer snelle levering ( volgende dsg geleverd in België)

correct en snel

Eerste bestelling: dit verliep alvast goed. Binnenkort doe ik nog een bestelling.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

correcte levering zoals vermeld, geen verdere opmerkingen.

correct zoals beschreven staat in jullie voorwaarden.

Mercuriusweg 12

4382 NC Vlissingen

02 588 04 01

Over AEDwinkel.be | Medisol

AEDwinkel is dé AED-specialist van Europa. Op onze website (www.aedwinkel.be) vindt u het grootste aanbod AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen, elektroden, trainers en nog veel meer. Wilt u een AED kopen? U kunt de nieuwe AED de volgende dag al in huis hebben. Vrijwel alle producten zijn op voorraad in ons magazijn waardoor wij voor een zeer snelle levering kunnen zorgen. We verzenden onze producten dagelijks en u betaalt geen verzendkosten.

Over Medisol

Saving Lives - By 2030, every world citizen has access to an AED within 6 minutes! We are Medisol. We sell AEDs and related CPR products to consumers and resellers. For a competitive price. We give good, impartial and expert advice. With us you order everything easily online. That makes us unique.