Sortuj

Super produkt

Merytoryczne doradztwo, super produkty, szybka dostawa

• Poleciłbyś nas? Tak

Nieprzerwanie od lat Pozytywne!

Doskonałe doświdczenia od kilku lat, żadnej wpadki. Tak trzymać !

• Poleciłbyś nas? Tak

Szybka i perfekcyjna dostawa. Towar zgodny z oczekiwaniem.

Nie mam jeszcze doświadczeń, ponieważ jest to mój pierwszy zakup. Na podstawie jednak ostatniego zakupu, bez wahania skorzystam z oferty ponownie.

Spełnia wszystkie oczekiwania

Bardzo sprawny i profesjonalny kontakt z firmą od złożenia oferty do zakupu i szkolenia

Bezproblemowa współpraca

Ogromna większość asortymentu dostępna "od ręki". Tak trzymać !!

Bez zarzutu

Współpracujemy już od bardzo dawna i jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy. Tak trzymać

Profesjonalnie

Korzystałam z usług pierwszy raz. Nie zawiodłam się. Przesyłka zgodna z zamówieniem. Expresowo.

Bardzo dobra.

Bardzo dobry kontakt. Bezproblemowa realizacja, szybka dostawa.

Bogaty asortyment.

Czasem trzeba czekać kilka dni na odpowiedź. W sytuacji, gdy potrzebny jest kontakt natychmiastowy jest to niezadawalające podejście.

• Poleciłbyś nas? Tak

Współpraca trwa już kilka lat i same pozytywne odczucia

Zamawiamy towary już kilka lat i żadnych problemów, dostawy szybkie i bezproblemowe. Dziękujemy za wspaniałą współpracę

12 Mercuriusweg

Vlissingen 4382 NC

O Defibrylatorshop.pl | Medisol

Specjalista w sprzedaży defibrylatorów serdecznie zaprasza do sklepu internetowego Defibrylatorshop.pl. Znajdziecie tutaj Państwo duży wybór AED (automatycznych defibrylatorów zewnętrznych), a także szeroką gamę baterii oraz elektrod do defibrylatorów. W ofercie posiadamy również sprzęt szkoleniowy oraz manekiny do nauki resuscytacji. W skrócie: wszystko z zakresu reanimacji i szkoleń RKO.

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.