hele goede ervaring

hele goede service ben zeer tevreden

Fantastische planten

Fantastische planten, mooie grote exemplaren die gelijk grote impact maken. Super snel geleverd

Snelle en goede levering

Snelle afhandeling en verzending,

Super kwaliteit

Snelle levering netjes verpakt en super mooie planten

top

goede kwaliteit

Goed!

Netjes ontvangen, bovendien snel!

Prachtig

Planten kwamen goed verpakt binnen en zijn van goede kwaliteit.

Fijne communicatie Snelle levering Mooie prijs Ik ben zeer tevreden !

Snelle levering en een goed product. Mosballen waren een beetje klein maar wel mooi groen. Filter zijn aanzienlijk goedkoper dan bij de concurrent. Zeer tevreden.

Ik wacht 8 dagen en ik heb de goederen niet gekregen

Ik wacht 8 dagen en ik heb de goederen niet gekregen

Snelle service verpakking matig

De bestelling bestond uit filterset en wat klein materiaal. Alles.was een 1 doos gedaan die op gevuld was met karton snippers en dicht femaakt.met.3.plastic bansen. De doos was.echter te slap en bij aankomst zaten de.platic banden niet.meer strak. Het is een wonder dat de.kleine spullen niet uit de doos zijn gevallen. Behoeft aanpassing. Stevige doos en dicht plakken.

goede service

plantjes waren niet goed aangekomen, maar na email een nieuwe zending gekregen en die was zeer gezond ontvangen

Fijne service

Je krijgt mooie planten en producten.

Redelijke prijs

Het door mij bestelde artikel werd snel geleverd tegen een redelijk prijs. Een vraag over de formulering op de site, die voor mij niet geheel duidelijk was, werd snel beantwoord.

Prima planten en snelle levering

Planten zijn kwalitatief zeer goed en werden heel snel geleverd.

Ze doen precies wat ze beloven.

Bij mijn bestelling werd geantwoord dat ik binnen enkele dagen mn aquarium plantjes zou ontvangen. En zo gebeurde ook. De plantjes zien er goed en fris uit. Dat heb ik wel anders mee gemaakt bij andere bedrijven. Ik ben alleen nog op zoek naar PISTIA STRATIOTES, ofwel mosselplantje. Jammer dat ze die hier niet hebben. Je kunt deze plantjes met mooie lange wortels (ik heb ze járen geleden gehad), wel kopen bij andere bedrijven maar die zien er niet uit. De meeste kosten dan zelfs ca 35 €. Dat is té gek als je er meerdere wilt hebben.

Goed om te onthouden

Slecht ervaring met de aflevering een aantal dagen moeten wachten

Gezonde planten

Mooie planten

Mijn bestelling duurde wat langer totdat het geleverd werd. Er was namelijk 2 artikel niet op voorraad waardoor de zending was uitgesteld. De doos heeft de transport niet overleefd maar gelukkig zaten le artikelen erin.

bestelling nog steeds niet ontvangen

8-6 bestelling geplaatst en betaald en steeds niets ontvangen

perfect

Goede opvolging. goede communicatie. snelle service

Tot nu nog niets ontvangen,dus nog geen oordeel natuurlijk!!

Moet product nog ontvangen, laat ik dat eerst maar even afwachten!!

zeer behulpzaam en inhoudelijk bekwaam

alleen maar goed

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.