top, mooie planten en goed verpakt

Makkelijk bestellen, snel geleverd, mooie planten en goed verpakt.

Goed verzorgd

Planten zagen er prima uit, zeker de araceae homalomena humillis mooie grote stevige planten. Allemaal top

Super kwaliteit, lage prijs.

Goeie vitale planten, snel geleverd. Geen slakjes oid, hier haal ik volgende keer weer.

Goed verpakt aangekomen en mooie planten.

Prima ervaring

Ben goed geadviseerd Vriendelijk geholpen Bij afhalen vriendelijk geholpen door het personeel werd netjes geholpen met spullen naar de auto te brengen

Snelle en perfecte levering

Snelle levering. Vrijdag besteld en zaterdag geleverd als post nl geen spelbreker was geweest. Werd nu maandag. Maar dat kwam door post nl . Wel melding gehad van post nl . Hele dag gewacht maar werd verplaatst naar maandag.

Prima spul

Ik heb prachtige grote planten gekregen die heel goed waren verpakt en de verzending prima hebben overleefd. Direct in het aquarium gezet en ze slaan prima aan.. Aquaplantsonline is een echte aanrader, Niet duur een prachtige planten.

Vlotte levering, top.

Duidelijke website, goed produkt, vlotte levering.

Goed product en snel geleverd!

Snel geleverd en kwalitatief goed product.

Snelle levering, goede service

Prima firma.

Snelle verzending en stevig verpakt

Top geregeld

Fijne website. Snel geleverd. Top service!

Better not to buy on line

No plant was in place into the packet when I opened. There were no instructions or plant labels/info. Some had excessive algae and are already a problem for my aquariums. Some of them had so long roots out of their plastic pot that were damaged to take them out, then could not be effectively planted and died.

Very quick delivery

I needed a spare part that is essential for the refreshing of the aquarium and they had it in stock and the next day delivery! Very good. I think I will order some plants and hope it cost me not the world!

super

Zoals elke keer alles weer goed ontvangen

Super goed

Super goed planten zijn goed verpakt en worden snel geleverd en ze gelijk geplaatst in mijn aquarium en ze groeien zeer goed en snel

Perfekcyjnie!

Paczka przyszła dobrze zapakowana. Produkt zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę

Goedkoop en snel geleverd

Turfplaten besteld voor het aquarium goedkoper dan andere webshops en zeer snel geleverd.

Mooie, gezonde plantjes voor een prima prijs.

Voor de tweede maal een plantenpakket en wat benodigdheden besteld, en opnieuw ben ik tevreden over de planten, verpakking en verzending. Als ik alle plantjes los in een fysieke aquariumwinkel had gekocht was ik beslist veel duurder uit geweest, terwijl de keus en de kwaliteit van de plantjes dan ook nog minder is. Ook de communicatie over de verzending was gewoon prima.

makelijk bestellen snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Goede service en snel verzonden.

Bestelling is netjes verpakt en snel verzonden

Mooi plantje.

Alles kwam mooi en goed aan

Prima levering

Prima levering, korte levertijd.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.