Correct en vlotte levering

Wij gebruiken enkele producten van Aquaplantsonline voor testen in onze STEM-koffer 'Waterzuivering' voor secundair onderwijs. De bestelling wordt correct en snel afgehandeld en de levering laat nooit te lang op zich wachten. De communicatie verloopt ook heel vlot.

top geregeld

de plantjes ed. waren keurig verpakt. en zal zeker weer bij jullie bestellen mocht ik weer wat nodig hebben. gr.Rene

Mooie planten, goed en snel verzonden

Op dinsdag nieuwe planten voor het aquarium uitgezocht. Op donderdag kwamen ze al. Mooie planten en prima beschermd verpakt. En de groei zit er al snel in. Top!

Betrouwbaar

Keurige nette verzending, ook een nette mail als er iets niet is, of door omstandigheden niet door gaat. Super

goed bedrijf

Netjes ingepakt en snelle levering

Goed zeer goed maar....... ik vond de grassen die in de gel stonden wel wat minder beworteld dan ik

Maar binnenkort komt er weer een bestelling

Mooie plantjes, snelle levering!

Mooie plantjes, snelle levering!

Snelle levering netjes ingepakt

Lamp van het aquarium ging stuk, besteld en de volgende dag werd hij al geleverd.

Goed .

Snelle verzending en goed verpakt. Dus zeer te tevreden.

Bijzonder uitstekend

In de middag besteld, volgende dag al in huis. Handige website en goed geregeld!

Online besteld en paar dagen later op kunnen halen. Prima en vriendelijk

Prima verpakt en snelle verzending

Planten waren goed verpakt en zagen er goed uit en de verzending was ook redelijk snel. Ben tevreden.

Zeer vervelend dat er weer een enquête word gevraagd

Zeer vervelend dat er weer een enquête word gevraagd

Alles keurig netjes verpakt

Echt waanzinnig mooie planten!

Echt topkwaliteit planten! En erg heel netjes verpakt voor de verzending. Boven verwachting goed! Ik heb deze topkwaliteit in nog geen enkele fysieke winkel gezien. Zeker aan te raden om hier planten te bestellen!

Prima, snelle bezorging

Snelle bezorging, alles ok

Lekker snel geleverd!

Alles was goed en netjes geleverd.

Prima levering

De planten waren netjes verpakt ,de rest was ook prima en ook nog vlot bezorgd.Dus eigenlijk niks op aan te merken.

Snelle levering top spul

Meerdere bestellingen nu gedaan, was er iets niet op voorraad kreeg je een upgrade die wel op voorraad was. Top bedrijf en alles voor je aquarium.

Dubieuze kwaliteit.

(Te) laat bezorgd, lang onderweg. Mogelijk dat daarmee kwaliteit van de plantjes (kikkerbeet) verloren is gegaan. Bruine blaadjes. Ondanks grondig uitspoelen toch in mum van tijd veel slakjes in / op / onder de plantjes. Heb deel van de plantjes derhalve weer moeten verwijderen. Aan het water ligt het niet want andere plantjes doen het goed in de bak. Kortom: teleurstelling, € 16 door het putje gegooid.

Prima planten

Mooi verpakt.

Snel correct geleverd

Snelle levering en correct

Bestel zeker weer!

Voor de eerste maal plantjes en een Nano bodemreiniger besteld. Plantjes zagen er mooi vol uit en doen het goed in het aquarium. Bodemreiniger moet ik nog proberen. Voor een volgende bestelling ga ik zeker weer voor Aquaplantsonline.

Goede ervaring

Bestelling gedaan, snel bezorgd en kwaliteit is zoals het hoort te zijn, de plantjes groeien goed..

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.