Mooie planten

Netjes verpakt En goede uitleg Volgende keer weer hier bestellen

Snelle levering, het goede geleverd

Ik had dubbel sponsfilters besteld en deze zijn precies zoals besteld binnengekomen. Helemaal goed dus.

super

plantjes waren super goed verpakt. was heel snel verzonden

Goede service met duidelijke communicatie mbt levertijd.

Nieuwe filters en propeller voor mijn pompen besteld hier. Duidelijk aangegeven dat levering iets langer duurde omdat 1 artikel niet op voorraad was. Verder heel tevreden ook over de prijs / kwaliteit verhouding.

Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde

Bij mijn bestelling was iets niet voorradig, ik heb wat ingesproken en dags erna werd ik netjes terug gebeld en we zijn tot een oplossing gekomen zodat de bestelling geleverd kon worden. Prima.

Kan beter mbt communiceren

Vandaag besteld morgen in huis. Dit klopte niet omdat niet alles direct in voorraad was. Op zich geen probleem, maar communiceer dat even. Is wel zo klantvriendelijk.

Fijne webshop, goede service.

Makkelijk om te bestellen. Levering duurde wel wat langer dan verwacht, maar al met al alles netjes verzorgd ingepakt en verzonden..

Altijd goed

Ik bestel nu al een paar jaar mijn planten hier, en altijd goed. Duidelijke communicatie, zorgvuldige bezorging en fijne prijs.

Mooie plantjes en goeie kwaliteit, alleen wel kleiner dan verwacht. Snelle levering en goed verpakt. Heel blij mee ik ga vaker hier bestellen! ;)

Goede service en snelle levering.

Prima contactmogelijkheden bij vragen over een product.

Goed verpakt, mooie planten

Fijne ervaring

Mooie planten

Helaas zat er geen beschrijving bij waar ze moesten komen te staan in het aquarium.

Bestelling vlot en in goede orde ontvangen.

Correcte en snelle levering!!.

Het telefonisch contact, was vriendelijk en behulpzaam. Correcte en snelle levering.

Matig!

Planten waren vers! Dat er bezorgkosten bij kwamen oke’ maar nog eens een bedrag extra vond ik absurt. 10 euro ruim voor drie stukjes waterpest plantjes.

Prima service!

Prima service, planten heel goed ingepakt en verstuurd. Goede handleiding erbij om de planten erin te plaatsen.Na 2 dagen staan de planten er prima bij.

Slechte levering

Niet afgeleverd op huisadres, maar ik moest het ophalen op DHL servicepunt. Hoogst irritant en niet voor het eerst.

geweldige service

geweldige service

Netjes geleverd

….

I will buy again

Fast shipping

Bezorging super en de planten ook

Goed.

Mijn ervaring was goed. Ik had nog een vraagje en dat werd zeer snel duidelijk beantwoord. Kortom Goed

Groot assortiment

Fijne site Snelle verantwoorde levering ivm vorst Product zoals verwacht

Ga zo door

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.