Fijne webshop, goede service.

Makkelijk om te bestellen. Levering duurde wel wat langer dan verwacht, maar al met al alles netjes verzorgd ingepakt en verzonden..

Altijd goed

Ik bestel nu al een paar jaar mijn planten hier, en altijd goed. Duidelijke communicatie, zorgvuldige bezorging en fijne prijs.

Mooie plantjes en goeie kwaliteit, alleen wel kleiner dan verwacht. Snelle levering en goed verpakt. Heel blij mee ik ga vaker hier bestellen! ;)

Goede service en snelle levering.

Prima contactmogelijkheden bij vragen over een product.

Goed verpakt, mooie planten

Fijne ervaring

Mooie planten

Helaas zat er geen beschrijving bij waar ze moesten komen te staan in het aquarium.

Bestelling vlot en in goede orde ontvangen.

Correcte en snelle levering!!.

Het telefonisch contact, was vriendelijk en behulpzaam. Correcte en snelle levering.

Matig!

Planten waren vers! Dat er bezorgkosten bij kwamen oke’ maar nog eens een bedrag extra vond ik absurt. 10 euro ruim voor drie stukjes waterpest plantjes.

Prima service!

Prima service, planten heel goed ingepakt en verstuurd. Goede handleiding erbij om de planten erin te plaatsen.Na 2 dagen staan de planten er prima bij.

Slechte levering

Niet afgeleverd op huisadres, maar ik moest het ophalen op DHL servicepunt. Hoogst irritant en niet voor het eerst.

geweldige service

geweldige service

Netjes geleverd

….

I will buy again

Fast shipping

Bezorging super en de planten ook

Goed.

Mijn ervaring was goed. Ik had nog een vraagje en dat werd zeer snel duidelijk beantwoord. Kortom Goed

Groot assortiment

Fijne site Snelle verantwoorde levering ivm vorst Product zoals verwacht

Ga zo door

Goede kwaliteit planten

De planten die ik aangeschaft heb zien er goed uit en groeien ook zeer goed in mijn bak. Ik ben er zeer blij mee

Gewoon perfect.

Gewoon perfect. Super snel, en de prijzen zijn ook goed. Der Willem.

Echt super snel!

Super van n snelle service van dit bedryf! Alles was goed verpakt in een stevige doos. Hardstikke fijn!

Pakket met plantjes en plantenvoeding perfect verpakt en verzonden

Wilde ook koolstofkorrels . Deze helaas niet in het assortiment

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.