Laden reviews...
659 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering, goede verpakking en hoge plantkwaliteit. Klanten noemen duidelijke informatie en vriendelijke service als positief. Af en toe is er sprake van voorraadproblemen of wachttijden, maar over het algemeen zijn de ervaringen positief.
Zeer vriendelijke mensen die met je meedenken
19 June 2026
Berjo
Emmen
Plantjes erg goed verpakt. Zelfs duidelijk genummerd welke plantjes het zijn. Plantjes doen het prima. Vol met wortels geleverd en van goede kleur. Wederom erg tevreden. Gr Pascal
Pascal
Doornenburg
JOHANNES
Zaanstad
Keurig verpakt.
G.
Ommen
Ik vind het geheel gebruiksonvriendelijk. Dit omdat bepaalde uitleg ontbreekt i.z. Instellen voerprogramma. Je kunt het ook niet vinden in de bijbehorende jewel app. Ik vind het echt een tekortkoming van Jewel. Wat is 1/8 enz. Hoe krijg je drie tijdmomenten per dag vastgezet, zijn enkeke voorbeelden. Er wordt niet aangegeven hoe te bepalen hoeveel voerbeurten van een volle container voer je kunt verwachten. De instelling op wifi, ging overigens prima. Voer wordt niet nat, ook prima. Dosering is op tijd, prima, weergave van de voertijd: prima.
16 June 2026
W
Meierijstad
Prachtige plantjes en zeer goed verpakt niet een was beschadigd en zoals ik zei echt top kwaliteit zitten een paar dagen in aquarium die aan het opstarten is maar niet een plantje welke het moeilijk heeft zie zelfs al nieuwe blaadjes groeien dus ga zo door mijn complimenten mvgr henk nap
15 June 2026
Henk
Veendam
Toppie
13 June 2026
Luuk
Echt
Vlotte levering, Mooie en gezonde planten. Zeker een aanrader!
13 June 2026
Jeffrey
Breda
Mijn bestelde in-vitro hydrocotyle was na 1 week al heel goed aan de groei in vers opgezet aquarium.
12 June 2026
luc
Brugge
Mooi en verzorgd en plantjes in heel goede staat met een mooie grootte Kan niet beter :)
marian
Blankenberge
Prima ervaring als er wat is heel behulpzaam
Wesley
Epe
Had plantjes en wat vloeibaar spul besteld. Was prima en netjes verpakt. De plantjes zagen er goed uit en waren niet uitgedroogd
Dave
Oldemarkt
de app werkt snel en makkelijk, de voorgestelde suggesties hielpen mij enorm. pakket was er na 1 dag en keurig verpakt.
Ivo
Zwartsluis
Eerste keer besteld, en omdat ik in aalsmeer moest zijn woensdag gevraagd of ik de bestelling kon ophalen. Dat was geen probleem alles stond netjes klaar. Ik zou volgende keer weer bestellen.
Karin
Almere
Het resultaat moet nog blijken.
Hans
Haren. GN
Helaas was de bacopa salzmanni purple in vitro verslijmd en deze heb ik niet kunnen gebruiken. Neemt niets weg van de andere planten welke zeer fris, gezond en prachtig zijn. Overall een goede indruk! Ik weet dat in vitro vaak snel veslechterd maar de rest in vitro was allemaal top!
Jos Stoffel
Lelystad
Spullen kwamen netjes en stevig verpakt binnen. Onbeschadigd en doen het nog steeds goed
Michel
Leiden
Mooie plantjes , goed verpakt. En een super klantvriendelijke klantenservice. Ondanks dat mijn bestelling zorgvuldig en goed verpakt was is er tijdens transport door de koeriersdienst een stukje van mijn spiderwood afgebroken. Ik heb dit gemeld en kreeg de optie retour of korting heb gekozen voor korting. En heb de spiderwood wat aangepast.
Shirley
Amsterdam
Je krijgt belachelijk kleine stekjes. En foto’s geven niet duidelijk aan wat je koopt. Andere planten bestellingen bij winkels waren beter. Voortaan gewoon naar een fysieke winkel.
Beveelt niet aan
7 June 2026
casper
Dordrecht
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer te lezen dat u niet tevreden bent. Wij hebben uw bestelling bekeken maar de planten die u heeft ontvangen zagen er perfect uit. Ook laat de website duidelijke foto's zien over de plant. Een plant kan natuurlijk wel afwijken van de foto omdat wij te maken hebben met een natuur product die elke week anders van vorm kan zijn maar wij verzenden alleen mooi planten. De kleine stekjes waar u het over heeft zijn de Invitro plantjes en daar kunt u zien op de foto en in de tekst dat u te maken heeft met kleine plantjes. Mocht u bij ontvangst van planten twijfelen dan kunt u ons altijd een email sturen met een foto en dan gaan wij dat altijd beoordelen en als nodig is oplossen.
Met vriendelijke groet,
Aquaplantsonline
Snelle levering en prima service
6 June 2026
Carlo
Sprundel
Mijn vragen werden snel beantwoord en problemen opgelost.
5 June 2026
Ulysse
Ternat
Service en verzending prima in orde, ruime uitzoek ook. Alleen ik had 2 vitro bakjes die al half gesmolten waren, de plantjes dan. Zo jammer dat je al met je aquascape 1-0 achter staat. Ik hoop/vermoed dat de rest wel bij trekt maar dat was wel zeker wel een minpuntje. Ludwigia sp mini red en de guppy gras, cryptocoryne undulata, Blyxa blyxa. Enfin jammer maar we gaan t zien anders bestel ik nieuwe maar dan wel ergens waar ik kan zien wat ik koop.
3 June 2026
Nev
Vlissingen
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en erg leuk te horen dat u tevreden bent. Wij lezen ook dat er twee invitro bakjes niet goed zouden zijn geweest. Als dat gebeurt dan kunt u ons altijd een email sturen met een foto en dan lossen wij het altijd netjes op.
Met vriendelijke groet,
Aquaplantsonline
Mooie producten,overzichtelijke website,snelle levering
3 June 2026
Willem
Katwijk
Ik had invitro plantjes besteld. Ze zijn snel geleverd, zagen er keurig uit, waren makkelijk schoon te maken en te plaatsen in het aquarium.
2 June 2026
Susan
Groesbeek
de planten zijn zeer mooi en groeien perfect
2 June 2026
nicolaas
berchem
Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.
Aalsmeerderweg 283 9
1432 CN Aalsmeer