Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent over ons. De plant die u heeft gekocht heeft nog een beetje last van de wintertijd. Zodra de zon goed en langer blijft schijnen, gaan de planten in de kassen ook sneller groeien. Maar in uw aquarium gaat de plant zeker mooi groeien. Dat er een geel blaadje aan kan zitten zou kunnen kloppen. Aquariumplanten worden bijna allemaal bovenwater gekweekt. De plant krijgt voeding in de kwekerij maar haalt zelf ook voeding uit de onderste blaadjes om te zorgen dat de plant verder kan groeien. Omdat het een bovenwater kweek is, kan dit geen kwaad want de plant gaat zich in uw aquarium veranderen naar een onderwater vorm waardoor bladeren ook veranderen. Met vriendelijke groet, Aquaplantsonline
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend te horen dat de planten niet goed zijn aangekomen. Wij kunnen in ons systeem nergens terug vinden of u met ons hierover contact heeft gehad. Als namelijk zoiets gebeurt dan ontvangen wij heel graag een foto naar ons emailadres en dan gaan wij het altijd netjes oplossen. Met vriendelijke groet, Aquaplantsonline
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Aquaplantsonline hanteert gelukkig nog steeds een vrij lage verzendkosten van 4,95 Zoals u weet zijn al die kosten dit jaar behoorlijk omhoog gegaan. Om onze lage verzendkosten te kunnen blijven houden moeten wij helaas voor orders onder de 15 euro een kleine order toeslag van 2,90 hanteren. Met vriendelijke groet, Aquaplantsonline
Aquaplantsonline is één van de grootste online winkel voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending en prachtige aquariumplanten en andere producten.