Altijd in orde

Bestelling netjes verpakt en verzonden. Alternatief gegeven voor product dat niet in voorraad was. Top.

Altijd verse grote planten!

Ik heb al verschillende keren bij Aquaplantonline planten besteld voor mijn zoetwateraquarium en iedere keer zijn de planten boven verwachting! Veel groter en steviger dan ik verwacht had. Ook de verpakking is erg goed! Ik blijf in ieder geval bestellen in de toekomst! Misschien een minpuntje dan toch: de populaire planten op de website zijn vaak uitverkocht en ook weken/maanden later staan ze nog steeds op uitverkocht! Dat is wel teleurstellend.

mooie planten en netjes verpakt, echt een aanrader !!!

mooie planten en netjes verpakt, echt een aanrader !!!

Andere producten ter vervanging

Omdat er producten niet leverbaar waren heb ik kleinere verpakkingen maar in grotere aantallen ontvangen. Op zich prima buiten dat de breedte die ik nodig had nu niet gehaald wordt. Overleg zou wenselijk zijn.

top

beste keuze tegen eerlijke prijzen

Prima planten, keurig verpakt en geleverd op het verwachte moment

Mooie website en app met beschrijvingen van de diverse planten en wat je mag verwachten. Ook bij contact via de app en Whatsapp snel reactie en oprecht advies. Dank!

Snelle levering, en prijskwalitatief prima. Materiaal netjes verpakt en snelle levering.

Snel en goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt. Eerste bestelling, en zeker niet de laatste!

Makkelijk zoeken op site en bestellen. Snelle levering

goede bruikbare raad

super vriendelijk en goede raad

Prima levering en vlot

Ik zat te springen om de lamp want de oude had het begeven! Was lekker vlot binnen en naar wens!

Uitstekende service na vraag naar aanleiding order

Ik had een fout in mijn order gemaakt. Deze zag ik te laat. Keurig opgelost na mailcontact. Producten waren zoals verwacht. Netjes verpakt, op tijd binnen en scherp geprijsd

Nooit bestellen daar

Slechte kwaliteit producten en hele slechte service

Alles zoals besteld, snel bezorgd

X

goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en prijs en snelle verzending ietwat hoge verzendkosten

Hele slechte klantenservice

Je word uitgemaakt voor dief als je pakket kwijt is geraakt

Vlotte levering van mijn bestelde plantjes

Anubias nana mini besteld en een paar dagen later werden de plantjes netjes en gied verpakt afgeleverd.

Super tevreden !

Erg tevreden met deze super mooie aquarium planten. Beter als dit kan gewoon niet ! Ook als ik zie hoe met zorgzaamheid de plantjes worden verpakt en opgestuurd ! Echt een aanrader om hier je plantjes te bestellen.

Snelle levering en goed verpakt

Kut

Kreeg de helft van de planten wat ik niet besteld had .

Snel en netjes

1e ervaring met dit bedrijf was perfect..snel en netjes geleverd....

Snelle en correcte levering

Werkte vlot en volgens mijn bestelling

Uitstekend!

Snelle levering en goed verpakt. Al eerder keer planten bij ze gekocht die zagen er ook fantastisch uit!

Helemaal goed hoef niet ergens anders meer te zoeken

Snel geleverd en goed verpakt, mooie plantjes

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.