Echt super snel!

Super van n snelle service van dit bedryf! Alles was goed verpakt in een stevige doos. Hardstikke fijn!

Pakket met plantjes en plantenvoeding perfect verpakt en verzonden

Wilde ook koolstofkorrels . Deze helaas niet in het assortiment

Snelle levering, mooie prijs!

Het was gewoon goed, leuke prijs, snelle levering

Een goede ervaring

Een goede ervaring tip

Bijna alles goed behalve verkeerde sommoge planten sturen

Bijna alles goed behalve verkeerde sommige planten sturen

Prachtige planten

Zowel de potplanten als de in vitro zagen er prima uit, en goed verpakt

moest alleen erg lang wachten op mijn bestelling maar het weer speelde niet mee en doordat de vervoeder zo lang werk had met bezorgen waren helaas niet alle planten gered helaas door het lange bezorgen en de kou maar over de winkel geen klachten,

zeer mooie planten

geweldig mooie planten, een aanrader

Duidelijke informatie vooraf, goed verpakt, leuke app

Samen met mijn vriendin hebben we een nieuw aquarium gekocht. Om de scaping te doen hebben we online gezocht naar een diversiteit aan plantjes die voldeden aan onze wensen. Dit hebben we gevonden in de shop van Aquaplantsonline. Doordat we eind december hadden besteld hebben we wat geduld moeten hebben voordat we verder konden. Eenmaal geleverd waren de plantjes zeer goed verpakt en zagen er netjes uit. Er zat nog een pakbon/checklist bij om na te gaan of alles aanwezig was. Evenzo hebben we de app gedownload en zo alle plantjes die wij besteld hadden als favoriet gemerkt, hierdoor kunnen we snel en eenvoudig de informatie vinden die we zo nu en dan maar ook in het begin nodig hebben gehad, en nodig hebben terugvinden. kan niet anders zeggen dan een aanrader, inmiddels groeien de plantjes al. Jeffrey & Sharon

Een mooie plantjes

Is een mooie plant en flessen voeding

Alles is ok

Snel geleverd en pakje is in orde

Plantjes kwamen goed aan

Ondanks dat het pakket een dag later aankwam ivm het weer lijkt het allemaal wel goed aan te slaan

Snelle en correct

Plantjes en techniek besteld. Misschien duurder dan op andere sites, misschien ook niet. De handigheid en duidelijkheid van de site zorgde ervoor dat ik niet verder keek. Snel geleverd, goed ingepakt. Plantjes zagen er prima uit. Door omstandigheden niet direct kunnen planten, maar ze doen het prima! Was een klein probleempje met de techniek (oorzaak lag bij de koerier), dit werd snel en correct opgelost na een eenvoudige Whatsapp naar de klantendienst. Van service gesproken! Sowieso dat ik hier nog bestel!

Bestellen was eenvoudig en er werd snel geleverd

Bestellen was eenvoudig en er werd snel geleverd

Perfecte bestelling en levering

Mooie planten ontvangen en prima producten. Een aanrader

Goede kwalitijd en snel bezorg

Snel geleverd en goede kwalietijd

Zeer snelle verzending

Mijn bestelling was binnen 24 uur binnen. Supersnel!

Goede levering planten goed verpakt

Kwalitatief product en snel geleverd

Heel goed verstuurd

Heel goed bedrijf

Aanrader

Plantjes zagen er mooi groen uit. Snelle levering, goed verpakt. En DHL was stipt op tijd.

1dingetje wat ik jammer vind

Hele goede producten alles prima Maar een pakje retour sturen dat je eerst bezorg kosten betaald is normaal 7.60 Maar daar ik het product verkeerd heb besteld dus nog in de verpakking retour wil sturen moest ik ook 7.60 betalen 15 euro voor niks Ik bestel vaker bij bedrijven en retour kosten bijna nooit dat is wat ik jammer vind 15 euro weggegooid

Zoals gehoopt

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.