Prima prijs en kwaliteit

Steeds goed verzorgde planten

Prima prijs en kwaliteit

Steeds goed verzorgde planten

Vakkundig

Ik heb Aquaplantsonline maar opgebeld toen ik ten einde raad was met een technisch probleem met mijn aquariumverlichting. Er werd gelijk opgenomen en ik kreeg gelijk zeer vakkundig advies wat precies was wat ik nodig had. Zo zie je dat er dus deskundigen zijn achter dit bedrag in plaats van wat ongeïnteresseerde dozenschuivers zoals bij internetwinkels ook wel eens het geval is. Waarom dan toch geen vijf sterren? Bij het retour sturen van de door mij bestelde spullen die ik niet nodig bleek te hebben kreeg ik bericht dat alles in orde was, creditnota etc, maar vervolgens ontving ik dat geld niet. Dat was men dan weer vergeten. Communicatie daarover verliep snel en zo, dus het zal geen kwade opzet geweest zijn.

Verzorgde verzending

Planten zijn steeds zeer mooi en goed verpakt. Normaal is verzending sneller, maar het was zeer druk voor de pakjesdiensten door black friday toestanden. Na 5 dagen waren mijn anubias planten soorten nog in perfecte staat.

levertijden

de producten zijn goed alleen jammer dat het verzenden lang op zich laat wachten verder goede service

levertijden

Goede levering

Zie boven

zoals altijd mooie plantjes

Makkelijke site, snel geleverd en goede planten.

Fijn assortiment op een overzichtelijke site. Het bestelde wordt snel en goed ingepakt geleverd. Erg tevreden over de planten: goede stekken vaak al mooi geworteld.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.