Makkelijke site, snel geleverd en goede planten.

Fijn assortiment op een overzichtelijke site. Het bestelde wordt snel en goed ingepakt geleverd. Erg tevreden over de planten: goede stekken vaak al mooi geworteld.

Verzorgde verzending⅕

Planten zijn steeds zeer mooi en goed verpakt. Normaal is verzending sneller, maar het was zeer druk voor de pakjesdiensten door black friday toestanden. Na 5 dagen waren mijn anubias planten soorten nog in perfecte staat.

Positief

De lamp was keurig verpakt en is netjes en op tijd afgeleverd

Alles snel en netjes verlopen

De lamp was keurig ingepakt en is geheel naar wens vlot bezorgd.

Alles snel en netjes verlopen

De lamp was keurig ingepakt en is geheel naar wens vlot bezorgd.

snel geleverd en goede kwaliteit.

de planten waren vers en doen het goed in mijn aquarium.

Verzorgde verzending

correct en op tijd geleverd

scherpe prijs en snel geleverd

Uitstekend alles goed geregeld

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goeie kwaliteit en bij vragen altijdt meteen antwoord

Snel en top spul

Goed verpakt en mooie stevige planten

Prima product, snelle levering

Aanrader!

Kwaliteit en Service!

Goede kwaliteit aan aquariumplanten en kennis van alle aquarium artikelen. Petje af.

Super snelle aflevering in goede staat

Ik ben fan van deze leverancier.

Echt zeer prima .

Prima geholpen door een medewerker. Veel informatie gekregen. Daar ook weer een andere aankoop door gedaan. Absoluut een aanrader Aquaplantsonline. Specialist in veel blijkbaar!

Netjes verpakt, kwaliteit spullen. Blije vissen

Dikke prima

Stuk voordeliger dan de concurrenten en snel geleverd

Zeer snelle en goede levering!! Mooie aquariumplanten

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.