Zoals beloofd.

Snel en betrouwbaar, goede kwaliteit.

Planten kwamen goed verpakt aan.

Snel en netjes bezorgd

Plantjes en het CO2 onderdeel waren netjes gescheiden verpakt en alles op tijd geleverd.

goed, en snel geleverd

een leuk plantje goed en snel gelverd

Helemal top

Makkelijk te bstellen, duidelijke inf, snelle levering en top service!!!!

Prima eerste ervaring

Eerste aankoop bij Aquaplantsonline. Bestelling en levering gingen zeer vlot. Het aangekochte product voldoet aan alle verwachtingen.

Snelle levering, goed verpakt! Ik kan niet meer dan helemaal tevreden zijn. Ik raad Aquaplantsonline aan en zal zeker weer bestellen als ik iets nodig heb.

Het is een prima online winkel met goede producten en prima levertijden

Goeie service

Altijd goeie service en snelle levering

Goeie planten goeie prijs

Goeie planten goeie prijs

tevreden

perfect

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie

De bestelde aquariumplanten kwamen goed verpakt en in prima conditie aan!

Was weer top

Helemaal blij met nieuwe plantjes en inrichting voor mijn aquarium. Alles weer netjes en keurig verzonden. Plantjes waren goed en stevig ingepakt.

zeer goed

ruime keus duidelijke website, en snel geleverd

Uitstekend service

Groot assortiment, snelle levering

Mooie planten, netjes verpakt en op aangegeven datum geleverd. geleverd.

Planten zien er netjes uir, lijken allemaal aan te slaan. Na bestelling was aquaplants bereid om levering tijdelijk op onhold te zetten vanwege 2 weken vertraging van het nieuwe aquarium. Was geen probleem, klantenservice goed bereikbaar en heldere status van de bestelling. De app werkt ook handig om te bestellen en om geleverde orders nog in te zien.

perfecte levering

Alle plantjes waren in orde. Goed verpakt en genummerd. Eenvoudig om ze zo goed mogelijk volgens het plan te plaatsen.

Vlotte en correcte service

Snel en correct

Mooie plantjes

Mooie plantjes voor een mooie prijs. Netjes verpakt. Binnen een week al groei zichtbaar

Goede levering

Zag lampen voor mijn aquarium…de foto’s gaven de indruk twee te kopen voor 35 euro’……… bleek er echter 1 te zijn!! Kan er zeker worden bijgezet, voelde me nu iets genaaid! Ver de ging de levering perfect en keurig hoor! Maar toch even die teleurstelling!

Ook als ik niets had besteld werd ik goed geadviseerd.

Vriendelijke medewerkers en vlotte verzending

Voldoende keus, duidelijke omschrijving van het product, duidelijk in levertijd en de prijs is netjes.

Snel en gemakkelijk.

Alles goed, ik kreeg mijn bestelling binnen enkele dagen na aankoop.

Snel

Snelle levering. Product is naar verwachting.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.