Zoals altijd top en snel

Planten besteld

Goede levering en alles keurig verpakt.

Snel en goede kwaliteit

Planten snel geleverd, goed formaat en goede kwaliteit. Zending goed verpakt. Duidelijke informatie op de site.

Snelle levering, goed verpakt en mooi gezonde plantjes

Ruim aanbod van scherp geprijsde planten. Regelmatig leuke aanbiedingen en overzichtelijke website met duidelijke foto's.

Mooie planten,snelle levering en goed beschermt verpakt

Zie boven...

Topkwaliteit

De planten zijn van topkwaliteit, en de prijzen zijn goed. Snelle levering, en alles is zeer goed verpakt. Dit wordt mijn vaste plantenleverancier.

Geweldig!

Ik had een eheim pomp onderdeel besteld, maar bleek niet op voorraad. Na een vlot mailtje van aqua-plant dat het niet voorradig was, maar een dag later wel in huis hadden, had ik een dag later EN op dezelfde tijdsafspraak wat ik niet hoefde aan te passen het onderdeel in handen. Super snelle service en snelle communicatie, gewoon fijn. Bedankt en tot de volgende bestelling. Evert.

Zeer netjes !

Geleverd op de dag dat ze zeiden en planten in goede staat ontvangen ! Scherp geprijsd !

Prima webshop

Groot assortiment met scherpe prijzen, een aanrader .

Mooie Eheim co2 600 installatie gekocht voor een scherpe prijs

Snelle levering en onbeschadigd geleverd. Via youtube installatiefilmoje gekeken en daarna geinstalleerd, werkt super

Jammer dat ik knollen kreeg en geen planten, dat had niet zo begrepen uit de beschrijving. Verder mooie planten.

Goede 1ste ervaring. Snelle levering

Super goed geholpen

Aquarium ledlamp was niet meer beschikbaar daarom gebeld om een alternatief te bespreken en daarbij goed geadviseerd! Alles super goed verpakt.

Alles ok.

Ok

Snelle levering en mooie planten. Ook wordt er snel en duidelijk op de mail gereageerd top

Okee, tevreden

Goede kwaliteit, ruime keuze, waar voor mijn geld

Ik mag graag hier bestellen. Verzending is vlot en duidelijk. Kwaliteit stelt nooit teleur. Ik raad jullie met plezier bij andere mede hobbyisten aan. Manon

Alles op tijd en in juiste conditie ontvangen. Goed zo!

snelle levering,100% kwaliteit en goedkoper.zeer tevreden.

Aquaplantsonline is een echte aanrader.100% tevreden

Super snelle levering, maar én verzendkosten én een toeslag omdat ik een bestelling onder de €15 had. Daardoor werd mijn bestelling bijna dubbel zo duur. Dit was mij niet snel genoeg duidelijk geworden, dus zag het pas na het betalen in de factuur. Niet fijn... Anders zou ik het niet besteld hebben.

Erg fijn

Mooi plantjes gekregen en in goede staat

Perfect!

Snelle bezorging, keurig verpakt en goeie kwaliteit planten.

positief

planten perfect aangekomen in goede verpakking.

Veel keuze. Snelle levering. Goede service. Houdbaarheidsproducten met lange vershouddatum.

Goede planten en perfect geleverd

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.