Goede planten en perfect geleverd

Snelle en nette afhandeling van mijn bestelling.

Snel en netjes geleverd

Mijn ervaring is goede service en spullen

Prima website om de vissen uit te zoeken en de vissen waren goed verzonden met de chauffeur.

ze komen na wat ze beloven

nette prijs en vlotte levering

Snelle bezorging en goede kwaliteit planten ontvangen. Idd grote exemplaren maar gelukkig ook wat kleinere :)

snel contact per mail bij toevoegen product aan order

Gewoon super we haven't de sullen mooi op tijd en netjes thuis bezorgd

Super goed

Alles ok !!!

Nog nooit problemen gehad met een bestelling

Goed, snel en betrouwbaar

Goede en snelle service, wat je van een online bedrijf mag verwachten. Al meerdere bestellingen bij hun gedaan en nog nooit een probleem gehad. Bestellingen netjes verpakt. Betrouwbaar bedrijf. 6 sterren waard

Prima, goede service

Planten helemaal top.

uitmuntend

snel, en profesioneel

Super, jederzeit wieder.

Schnelle Lieferung. Alles Ok.

Snelle levering, prima service. Helemaal top.

Goed scherpe prijs en snel

Zeer professioneel

Heel tevreden met Aquaplantsonline

Ik had een bestelling gedaan en er werd een verkeerd artikel geleverd. Op zondag een mail gestuurd, op maandag gelijke een antwoord gekregen en er werd direct het goed artikel verstuurd, ik mocht het verkeerde behouden. Ik ben heel tevreden hoe het is opgelost.

Erg tevreden. Snelle levering .

perfect

Snelle levering. De volgende dag. Perfect verpakt.

Mooie gezonden planten.

Al jaren top kwaliteit.

kwaliteit planten goed, bezorging duurde lang

Mooie plantjes, lekker veel ook (vooral van de drijfplantjes). Levering duurde echter bijna een week (misschien ook wel veroorzaakt door drukte bij bezorgdiensten).

Niet naar wens

De producten waren goed op de waterpest na. Die zat raar verpakt, en was kapot. Na het heel voorzichtig uit de verpakking gehaald te hebben had ik weinig tot niks over. Zagen er slecht uit.

Mooie planten

Hele mooie grote planten. Alles zeer netjes verpakt. Enig puntje van kritiek is dat er eendenkroos op de micrososrum trident en anubia's aanwezig was. Verder dan dir was alles perfect zoals het hoort

Great products and customer service

Have ordered with them second time and I was happy with the quality of plants. Their customer service was really fast and really friendly/helpful. Just a tip: Make sure you wash the plants to kill of any snail eggs and get rid of potential duck weed that sneaks with the plants. Highly recommended!

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.