Altijd perfect, nog nooit teleurgesteld.

Al wat jaren hier mijn aquarium planten en spullen gekocht. Ook altijd vriendelijk geholpen. Ik kan hun daarom ook van harte aanbevelen.

Helemaal tevreden

Mooie, gezonde planten ontvangen binnen de vooropgestelde termijn.

prima shop

bestelling vlug geleverd.en zo als gewoonlijk goede kwaliteit

Goede service, groot aanbod

Groot aanbod,goed verpakt top

Correcte levering, op beloofde dag.

Betrouwbaar.

Uitstekend!

Alles verloopt zeer vlot, snelle levering enz...

Keurig en snel

Zeer aanbevelingswaardig. Dat een goede kwaliteit en een snelle levering niet duur hoeft te zijn blijkt hier wel.

Helemaal prima

Blij mee snelle levering

Mooie sterkte planten en snel geleverd

Ik bestel al jaren mijn aquarium spullen en planten bij Aquaplantsonline.nl. Nooit problemen. Sterke planten en levering is altijd netjes op tijd. Ruime keuze en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit, prima communicatie, doen wat ze beloven

Tevreden

Bagger

Savannehout Besteld. Kapotte stukken hout ontvangen. Hout is deels gespleten.

Snelle en correcte levering

Zoals met vorige bestellingen, alles correct verlopen

Super product

Goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes verpakt. Over aquaplant super te vreden. Alleen jammer dat levering langer duurde. Dit lag echter aan post nl. Gaven aan zaterdag te komen echter niet geweest. Kwamen maandag avond leveren.

Mooie planten goede kwaliteit

Planten en artikelen snel geleverd en van goede kwaliteit

Snelle levering goed verpakt

mooi op tijd geleverd

Het is makkelijk je kiest wat je wil hebben en het wordt snel geleverd.

Ik bestel al een tijdje mijn aquariumplanten hier, en ik ben zeer tevreden! Alles is goed verpakt, hele mooie kwaliteits planten voor een fijne prijs. Top!

Mooie verse planten,snelle levering

Mooie verse planten,snelle levering

Één woord is voldoende, uitstekend!

Hele goede ervaring, bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd en we werden van het moment van bestellen tot aan de levering op de hoogte gehouden.

Gewoon goed

Een bestelling geplaatst en binnen 2 dagen ontvangen. Kan geen klacht verzinnen. Gewoon een goede service.

planten zien er goed uit. alles in orde.

De beste planten

De verrassingdoos met planten subliem, van alles wat de moeite waard. Aanrader

Makkelijk te bestellen en snelle levering van goede producten.

Helaas erg teleurstellend

Eergisteren heeft de bestelde tl voor mijn aquarium alweer de geest gegeven. Alles nagekeken maar niets wat het kan verklaren. De andere(lees tweede) tl blijft t gewoon doen. Mvg Jur Zelvelder

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.