Was in orde

Goede sevice

net als een fysieke winkel

gewoon goed. alles zoals ik verwachte. op tijd en goed verpakt

Mijn voornaamste bron van inkopen voor mijn aquarium. (Veel) goedkoper dan in fysieke winkels.

Mooie planten perfect verpakt

Snelle levering, mooie planten die perfect verpakt zijn

Prima planten

Levertijd zoals aangeven, planten zagen er prima uit, zelfs groter dan verwacht

snel geleverd

snel geleverd goede kwaliteit spul

snel

Alweeeeeer helemaal top!

Ik ontving mijn bestelling heel snel, keurig verpakt. Daarnaast prachtige aanbieding voor een scherpe prijs. Dit is de review van een klant die al eenpaar jaar zeer tevreden haar spulletjes besteld.

Ongelooflijk wat een snelle levering

Ik had besteld dag erna kwam het pakket al binnen

Redelijke

Redelijk bedrijf behalve de klantenservice kan beter zijn erg opdringerig over het aanpassen van een review die kritiek over hun geeft Jammer

perfect

supersnelle levering na bestellen

Super en snel

Zo als altijd prijs goed en levering super snel

Mooie plantjes, netjes verpakt

Goede prijzen en mooie planten

Goed verzorgd pakket ontvangen.

Ik heb o a planten besteld. Goed verpakt, en mooie planten die direct zijn gaan groeien. Voorheen ging ik altijd naar de dierenwinkel. Ik weet nu waar ik moet zijn voor een goede kwaliteit planten. Klasse!

Nu nog kijken of alles goed overleefd in mijn aquarium. garnalen klein hopelijk dapper bedankt

Goed contact gehad via Whattsapp, extra informatie gekregen. Ook snelle service, top!

Super fijne planten en super service

Ten eerste hebben ze echt hele mooie planten, zeer goed verzorgd. Wat ik echt heel fijn vind, is het feit dat er echt 24 uur bereikbaarheid is. Geen minimum bedrag en de verzendingskosten echt het goedkoopst zijn! Aquaplants Online heeft tevens gewoon ook alle betaal mogelijkheden. Ben al jaren vaste klant en zal dit ook jaren nog blijven voor wat betreft planten. Echt een TOP webshop!

Goede kwaliteit planten

Goede kwaliteit planten

super kwaliteit

ga zo door met leveren van top plantjes ze staan er mooi bij en voor al zo groot voor een mooi prijsje

Spiderwood

Spiderwood besteld en was een enkele lange tak met een krul. Deze is netjes vervangen na contact.

Tijdige en complete levering en prachtige planten

Alle bestelde produkten geleverd. Netjes gelabelde verse en mooie planten. Handige aanduiding van de bestelde planten pakketten. Goed verpakt. Al met al een meer dan tevreden klant.

Mooie planten, perfect afgeleverd

De bestelde planten waren goed verpakt en kwamen in perfecte staat thuis afgeleverd!

Snel geleverd goed verpakt!

Het Azië pakket besteld. Veel plantjes mogen ontvangen die perfect verpakt waren. Staan nu bijna een week in mijn aquarium en ben heel blij dat ik dit pakket heb aangeschaft

perfect

Er is vanuit aquaplants meegedacht waardoor ik meteen de juiste voeding opgestuurd kreeg voor de ledverlichting.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.