Na twee goede leveringen een keer niet enthousiast.

De levering duurde langer dan verwacht. Potplanten waren een beetje uitgedroogd (anubias) en vol met kroos.

snel geregeld

gorde kwaliteit

Zeer te reden

Alles netjes verpakt en vlotte levering

Goede verpakking

Geachte, Bedankt voor de fijne levering en vooral hoe de planten verpakt waren. Top !!! Een kleine opmerking; Het was fijn geweest als er een plattegrond bijgeleverd zou zijn(voor het planten). Groetjes Ron.

Snel en efficient geleverd

Snel en efficient geleverd bij mij thuis

Prima spullen voor een goede prijs.

Duidelijke site. Vlotte afhandeling.

Het product was snel binnen en Aquaplantsonline is altijd toch weer wat goedkoper dan de rest.

communicatie en kwaliteit TOP

Goede communicatie en de kwaliteit van de planten waren uitstekend

Top geregeld.

Geen omkijken naar. Alles goed geregeld.

Blij met producten. Snelle levering.

Mijn positieve ervaring

Ik ben heel tevreden en zeer positief over dit online bedrijf. De spullen komen op tijd en zijn zeer goed verpakt.

Prima bedrijf!

Snelle levering, uitstekende service en vriendelijke prijzen.

Snelle levering, fijne producten. Prima tevreden!

Snele, nette levering

Bestelproces en betalen verliep makkelijk, levering was snel en het zag er verzorgd uit. Gewoon wat je verwacht van online winkelen.

Snelle levering, mooie plantjes, goed verpakt

Plantjes kwamen snel en zaten netjes verpakt in schaaljes. Ze waren goed vochtig. Alle plantjes groeien netjes in hun nieuwe thuis

Wederom een prima lverering!

Mooie plantjes zolas verwacht en prima op tijd.

Consistent, good quality, good value plants

This is the second time that I've ordered from this website, the plants come on time, well packaged, healthy and parasite free. I find their videos really helpful in getting the best out of my plants and it is the only place I will order my plants from. Good value, you won't be disappointed. I ordered a surprise pack this time and I received a great selection of plants. Very impressed.

Al heel véél jaren een uiterst correct aquarium bedrijf

De kwaliteit van zowel de vele producten, alsmede de persoonlijke adviezen en zéér belangrijk verpakking en verzending, je kunt er op vertrouwen.

zeer goed

zeer goed

Goede service. Goed verpakt.snelle levering

1 woord in orde

Top levering

Ik had een assortiment planten besteld en zoals eigenlijk altijd zijn ze keurig afgeleverd. Er is goed tijd aan het verpakken besteed en de plantjes zagen er keurig uit

Toppie

Was het helemaal waard

Uitstekende service

Wordt precies aangegeven wanneer geleverd en komt ook op die tijd aan planten zien er verzorgd uit bij plaatsen in aquarium gaan de planten ook snel groeien.

correcte levering

snelle en correcte levering van de bestelde producten. zorgvuldig verpakt en geleverd

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.