Goede service.

Netjes verpakt en mooie verzorgde plantjes.

Top kwaliteit

Had het niet verwacht wegens zo vaak miskopen. Maar heb aquariumplantjes besteld, volle prachtige bosjes ontvangen! En ze doen het heel goed!

Top kwaliteit

Een Hydor nano stromingspompje besteld voor mijn grote bak. Was binnen 2 dagen in huis, goed verpakt. Erg tevreden.

Keurige levering snel en correct

Aquaplants heeft veel verschillende spullen, belangrijk voor mijn aquarium, Snel en betrouwbaar.

alle goederen goed verpakt en binnen 1 week geleverd, levertijden kan sneller voor evt medicijnen

Top product en snel geleverd

Ik had een planten pakket besteld. Die was snel geleverd en zeer goed verpakt. De plantjes waren netjes genummerd.

Top product en snel geleverd

Mooie plantjes, heel goed verpakt,snelle levering

Snelle levering, heel mooie plantjes!

Snelle levering, heel mooie plantjes!

Wederom zeer tevreden.

Snelle levering maar belangrijker, goede frisse planten, die perfect verpakt geleverd worden. Aanrader :)

Wederom zeer tevreden.

Zeker een aanrader.

Vlotte levering, ruim aanbod, goed contact met de helpdesk.

Zeker een aanrader.

Vlotte levering, ruim aanbod, goed contact met helpdesk.

Zeker een aanrader.

Vlotte levering, ruim aanbod, goed contact met helpdesk.

Led verlichting gekocht, was fantastisch verpakt, kon echt niets mee gebeuren. Ook de plantjes waren goed verpakt en hebben de reis goed doorstaan.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.