Aanrader

Levering aangekregen zoals beschreven op de website. Planten in zeer goede staat ontvangen en aan een zeer voordelige prijs. Kortom: een aanrader

al een aantal jaren klant bevalt prima

prima altijd op tijd geleverd en nooit problemen

Betrouwbare leverancier, veel keuze, goede prijzen, snelle levering

Als boven omschreven!

Vlug en op tijd geleverd

Alles netjes geleverd. Ook weleens planten besteld, en zijn ook goed verpakt en zien er netjes verzorgd uit

Altijd in orde

Heel goede ervaringen

Ook bij stukngaan van geleverd materiaal wordt alles deskundig opgelost.

zeer tevreden

snelle levering en goede producten

Mooie planten ontvangen

Ik werd goed op de hoogte gehouden hoe de levering er voor stond. ook tijdens het vervoer konden we zien waar het pakket was. netjes ingepakt ook zo als we het eerder hadden mogen ontvangen. Ga op deze voet door Mvg Albert

Snelle levering. Geweldige kwaliteit voor een nette prijs. De planten doen het goed in het aquarium. Zal zeker hier opnieuw bestellen.

zeer goed

door post nl een dag vertraging,maar dat geeft niet alles is goed.

Altijd een plezier om te bestellen. Steeds voorradig

Altijd topservice!

Bij elke bestelling zorgen ze ervoor dat alles netjes in de doos geplaatst is, zodat alles ook netjes aankomt. De post gooide even roet in het eten, maar dat heeft Aquaplantsonline onmiddellijk opgelost! Super service!

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit is goed. Ruime keuze assortiment. Goede service.

Zoals altijd top!!!

Snelle bezorging, prima planten

Planten zagen er heel mooi uit !

Prima onlineshop.

Snelle service. Klantgericht.

Teleurstellend

Levertijd op website enkele dagen, maar na ruim 1.5wk nog geen bestelling geleverd gekregen. Geen enkele update o.id. Zelf een email gestuurd waarop direct werd gereageerd. 3 dg later werd de bestelling geleverd.

Goed bedrijf

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs Zeer goed verpakt

Goed en degelijk materiaal

Snelle en perfecte levering.

In 1 woord geweldig...men belt ook als een artikel niet aanwezig is En je kan al je vragen zonder veel moeite kwijt

Mooie planten voor een goede prijs

Ik zocht een alternatief voor de toch wel prijzige planten in de winkels. Het alternatief heb ik gevonden bij Aquaplantsonline. De planten heb ik besteld om mijn bak te reorganiseren. De planten zijn allemaal goed aangekomen en keurig verpakt. Aantal zijn zelfs met vochtige doeken op de bladeren geleverd. De planten doen het goed in het aquarium. Al met al een goede ervaring. TIP potentiele koper: kijk goed naar de verzendtijden (te vinden onder het kopje Klantenservice/Levertijd Bestelling) anders krijg je de planten niet voor de gewenste dag geleverd. TIP APO: Wellicht heb ik het gemist, maar misschien een idee om te beschrijven hoe je het beste de planten kan "bewaren" na levering. Dus de tijdspanne tussen levering en het daadwerkelijk het planten van de planten. Zelf heb ik de planten inclusief pot tijdelijk in een reeds ingedraaide aquarium geplaatst. Maar, als je geen ingedraaid bak hebt staan, dan gaat dit niet op.

Mooie planten

Mooie planten en netjes verpakt, slaan goed aan. Een aanrader.zeer goede prijs kwaliteit.

planten zonder naam

Bij mijn bestelling van ongeveer 22 planten waren er toch een 5 tal planten bij zonder naam. Het was een puzzelwerk om welke naam bij de plant behoorde en zeker als de blaadjes bijna het zelfde zijn

Netjes verpakt, goede kwaliteit!

Goed voor elkaar en ze houden je netjes op de hoogte zodat je precies weet wanneer je het pakketje kunt verwachten! Voir datgene wat niet op voorraad was kreeg ik een vervangend product.

Snel en goed geleverd

Bij uitpakken van de Eheim 5e 2078 pomp (originele verpakking!) bleek de handel voor het loskoppelen van de slangen afgebroken te zijn. Deze koppeling is het zelfde als mijn oude pomp (Eheim 3e 2078), dus ik kon toch de nieuwe pomp installeren (had haast want de oude pomp begon te lekken op het pomphuis). Dit is Aquaplantsonline absoluut niet te verwijten!! Immers de pomp was origineel verpakt. Denk dat dit of tijdens het inpakproces is gebeurd of tijdens tranport. Dit is niet te achterhalen. Maandag even bellen met Aquaplantsonline of ze een nieuwe losse koppeling kunnen sturen.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.