Niet echt tevreden.

De ontvangen plantjes zijn bijzonder klein. Gezien de prijs per stuk, had ik graag grotere plantjes gekregen!!!!

Wat ik bestel is prima materiaal echter de leveringsupdates zijn te rooskleurig. Levering wordt vandaag bezorgd betekend dus morgen

Snel en goed.

Ruim gesorteerd en nette prijzen. Netjes verpakt en snel geleverd.

Hele goede ervaring

Ik bestel al vele jaren mijn aquariumspullen bij deze firma en mijn ervaringen zijn altijd goed. Prachtige planten en voor de rest ook goede spullen. Zelfs toen ik mijn bestelde grind verkeerd had behandeld en toen de mist in ging, heb ik een creditnota gekregen van de helft van de waarde. Heel netjes. Je wordt ook altijd netjes te woord gestaan aan de telefonn! Kortom: goed bedrijf!

Super winkel

Ik koop al jaren bij Aquaplantsonline. Echt een betrouwbare winkel. Zeer goede klantenservice, goede prijzen en altijd goed verpakte goederen en planten. Ik raad het echt aan.

Goed verpakt en alles netjes aangekomen, toppie

Alles netjes aangekomen

Fijne service en goede prijzen+assortiment

Enkel 1 van de plantjes kwam aan in een minder gezonde staat.

Een goed bedrijf met een goede collectie.

Snel geleverd uit voorraad. Goede website met veel produkten en goede produkt info.

Uitstekende service en plantjes

Ik had wat soil besteld en plantjes en de verpakking was helemaal goed. Niets van beschadigingen en ook geen slakjes of andere ongedierte die je niet in je aquarium wil!

Prima snelle bezorging

Duidelijke site..en snel bezorgt

Zeer goed!

Mooie-/ duidelijke site. Goede informatie wat betreft levering. Planten waren keuring verpakt en geplant zoals opgegeven. Tot nu toe geen uitval. Absoluut tevreden.

Super snel geleverd.

Product 2x 2 zuignapjes a € 2,45 per paar. Super snel geleverd en voldoet aan verwachting. Minpunt , doordat de orderprijs onder het minimale bestelbare bedrag van € 15,- zit word er een ordertoeslag berekend van € 2,90 dit bovenop de bezorgkosten van € 5,15 dat vind ik jammer waardoor ik een volgende keer toch nog even verder googelen naar een leverancier die geen orderkosten rekent.

Al jaren uitstekend.

Zoals kort omschreven, al jaren heel prima. Eigenlijk geen aanmerkingen. Misschien de webshop eens updaten qua uiterlijk. Dwz iets moderniseren. Maar dat is puur uiterlijk vertoon. De aangeboden producten zijn veel en gevarieerd, de prijzen zijn ook goed. Tot aan levering aan toe heel tevreden. Daardoor al vele jaren klant.

Planten

de platen waren goed geleverd en ook goed bezorg

Is netjes aangekomen.

Weer snel en goed geleverd

Snelle levering tegen marktconforme prijzen.

top service

product wat ik had besteld was niet geheel op voorraad, maar super opgelost

snel geleverd en duidelijk

goede lamp en heel goed verpakt. doet het goed

De producten zijn snel geleverd.

Na bestelling snelle levering, Zo behoudt je klanten.

goedkoop en snel

2 x filtermateriaal eheim pr0 200 besteld goedkoper dan bij anderen

Alles netjes ingepakt. Snelle levering.

Ondank waarschuwingen op de website over vertragingen in levering door de feestdagen, werd mijn bestelling 'overmorgen' geleverd om het zo te noemen. PlantExpress (Click & Collect en Verzenden) op de website werkt erg netjes. Geen enkele reden om hier niet weer te bestellen.

Goede kwaliteit

Planten waren helemaal super

Ouderwetse service.

Alles was perfect

Bestellen, klantenservice, kwaliteit van de planten, snelle levering. Perfect.

Handige website. Goed en snel geleverd tegen scherpe prijzen.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.