Hele goede service

Heel goed advies gehad over aanschaf planten voor een beginnend aquarium, uitstekende service en snelle communicatie via Whatsapp

Zoals gewoonlijk super

Ik ben altijd super tevreden met APO. Mijn vaste adres voor aquariumbenodigdheden.

Bestelling kwam snel en goed verpakt

Plantjes netjes bezorgd

Ik zat met wat vragen over de bezorging. maar bleek een foute datum door postnl netjes te woord gestaan via WhatsApp en gewoon de dag erop bezorgd

Goede en snelle service

Top kwaliteit en snelle service!!

Tevreden

Mooie verse planten en keurig beschermt in gepakt

Zeer irritant al die mailtjes

Zeer irritant al die mailtjes. Op 25-dec een mail gehad om een beoordeling te plaatsen, maar geen interesse in. Vandaag, 4 dagen later, wederom eenzelfde mail ontvangen, nog steeds geen interesse in. Voortaan dus maar 1-ster beoordelingen insturen, totdat alle die mailtjes stoppen. Ik heb me hier nooit voor aangemeld. Op 13 oktober heb ik dit ook al gemeld, toen was de reactie van Aquaplantsonline: ************************************************************************* Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en vervelend te horen dat u elke keer een uitnodiging krijgt voor een beoordeling te schrijven. 100% heeft u zich zelf daar ooit voor aangemeld. Dit gaat niet automatisch bij ons want dat mag namelijk niet. Maar dit is totaal geen probleem, u kunt zich namelijk onderaan die email voor beoordeling uzelf gewoon afmelden en dan ontvangt u geen email meer voor een beoordeling te plaatsen. Met vriendelijke groet, Aquaplantsonline ************************************************************************* Ben benieuwd of ze nu weer de klant gaan beschuldigen of dat ze inzien dat ze zélf wat fout doen.... Overigens waren de meeste plantjes prima, goed gevulde potjes.

Vlotte verzending

Ik vind zo'n 10 euro extra betalen voor toeslagen en verzendkosten behoorlijk pittig. Volgende keer ga ik toch eerst naar lokale winkels als ik iets nodig heb.

Goed bedrijf

Prima bedrijf

Goede kwaliteit; geheel goed verzorgd; snelle levering

Goede kwaliteit; geheel goed verzorgd; snelle levering

Netjes

Keurig, stevig verpakt

Ik heb goede ervaringen met Aquaplantsonline en zal er in de toekomst zeker vaker wat bij ze kopen.

Op tijd geleverd en prima kwaliteit

1 item was niet voorradig en ik werd gebeld met een voorstel voor een alternatief. Prima service. Bezorging op tijd, goed verpakt en alle planten doen het goed.

Breed assortiment tegen redelijke prijs

Aquaplantsonline heeft een breed assortiment en de prijzen zijn redelijk. Levertijd is wat langer dan wat je gewend bent, want geen probleem is als je niet urgent zaken nodig hebt.

Enorm tevreden

Een schitterend en continu variërend aanbod dat snel geleverd wordt. En vaak ook nog de scherpste!

Snelle levering en duidelijke sire

Producten snel en eenvoudig te bestellen en lekker vlot geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Prima ingepakt voor verzending (lampen). Tijdig opgestuurd en aangeleverd (zelfs tijdens de drukke feestdagen). Juiste artikels opgestuurd. Zeer mooie planten, goede beworteling.

Wat een mooie planten!!

Voor de aankleding van mijn aquarium zocht ik een paar nieuwe planten. Links en rechts gekeken bij fysieke winkels maar de kwaliteit en de prijs was niet in balans. Uiteindelijk heb ik ze gekocht bij aquariumonline.nl en ik was zeer verrast door de mooie planten!

Fantastisch!

Mooie grote planten. Heel snel afgeleverd. Ik ben echt super blij met de qualiteit

Topservice

Ervaar het zelf maar....

Planten pakket werd snel geleverd. Mooie planten die heel goed verpakt waren. Een echte aanwinst voor mijn aquarium.

Prima, netjes verpakt.

Goede ervaring met dit bedrijf, aquarium planten netjes verpakt ontvangen. Alleen verzending via DHL verliep niet goed, te lang onderweg geweest.

Geen idee

Nog niks binnen

Plantjes in mooie en goede staat.

Getwijfeld na latere leveringsdag dan voorzien door de drukke kerstperiode of de plantjes nog ok gingen zijn. Na levering direct verpakkkng geopend en plantjes nog perfect. Heel goed stevig en luchtdicht verpakt in vochtige omstandigheden. Staan reeds mooi te groeien in mijn aquarium.

Super snelle levering en netjes verzonden

Hele fijne samenwerking met handige app plus ze helpen je goed vooruit via whatssapp ideaal Voor mij als beginnend aquascaper

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.