Duidelijk en correct over de leveringstermijn

De communicatie is duidelijk. De bestelling gebeurt bij ons via een bestelbon.

Supermooie plantjes!

Erg blij met m’n aquarium plantjes, ze staan erg mooi in m’n aquarium!

Geweldige ervaring

Was aan het surfen op internet en kwam Aquaplantsonline tegen. Wat een verrassing toen mijn bestelling thuis kwam. Geweldig verpakt en vlug thuis gekregen. Zodra ik weer plantjes moet hebben zal zeker weten weer bij jullie bestellen

Tevrede klant

Altijd goede bezorging ben tevrede

De producten werden heel snel geleverd.

Vlekkeloos

Goede ervaring

Kwaliteit en goede service

Ruime sortering, mooie planten en supersnelle levering!

Snel en correct. AAA+++

Bezorging

Waarom worden bestelde dingen niet in 1x tegelijk bezorg, inplaats van 3 á 4x. De metalen terugslagklep werkt niet maar terug sturen baad de kosten niet.

Super service, super fast

Super fast delivery, they made me exchange something from what I ordered to send me the package even in a faster way! After the package was send, it arrived at my house the day after. Very nice and professional customer care, very nice prices and a lot of choice from plants to accessories and all the rest! I read about beautiful comments online, and now I understand why! Well done!!

Snel gebracht

Goed product , vlot bezorgd

Leuke mensen maar producten minder

Ik heb meerdere waterpest planten bij hun gekocht. Echter komen de planten uit het buitenland, heb ik ze heel goed moeten afspoelen en een nacht in het water laten staan voor ik ze in mijn aquarium deed. Ook was dat hun advies.. echter kreeg ik een heel groot nitriet probleem en heb ik heel veel extra kosten moeten maken om dit te verhelpen.. ook waren mijn vissen nog net niet dood… heel erg teleurgesteld

Snelle levering, goed product!

De luchtpomp was snel heleverd en is super stil. Raad deze webshop zeker aan!

Snel Verzonden goede gezonde planten, en goede betaalbare prijzen.

Zeer fijne winkelervaring.

Hele goede aquarium producten.

Snel en accuraat

Fijne levering producten zoals altijd top kwaliteit

Zie boven.

Ik heb nu al een paar keer bij Aquaplants online planten besteld en ben zeer tevreden met de kwaliteit en de service.

Plantjes netjes bezorgd per post. Zien er ontzettend goed uit en dat voor een zeer schappelijke prijs

Goeie webshop voor aquarium toebehoren.

Ruim assortiment en snel geleverd. Wel vond ik de manier van verpakken voor verbetering vatbaar.

Snelle bezorging easycarbo vloeistof

Goede aanbieding en snel bezorgd.

alles goed en snel geleverd

prima en snel

Super service!

Hele fijne service, snelle levering. Goede kwaliteit.

Goede service. Blij met de planten. Snelle levering (in mijn geval afhalen in Aalsmeer).

Geweldige website , je kunt er leuke dingen kopen

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.