alles gewoon perfect

planten groeien nu al volop.

Goede kwaliteit, klantgericht en flexibel

Makkelijk te bereiken via whatsapp. Heel vriendelijk en lekker flexibel.

Helemaal top

Na een eerste keer bestellen en voor zeker anderhalf jaar veel plezier van de planten gehad. Nu een nieuwe inrichting en weer een mooie pakket met planten gekocht. Planten worden netjes geleverd en zien er goed uit. En nu naar twee weken zie ik de planten alweer groeien als kool. Erg tevreden en mooie kwaliteit

Snelle levering en prachtige planten, top

Zeer tevreden, snelle levering, erg mooie planten, een aanrader deze website

Geen spijt van mijn bestelling hier ! Netjes en correct

Netjes geleverd

Goede service en mooie planten goed ingepakt en de andere artikelen ook keurig ingepakt echt top

Vriendelijke service, mooie gezonde planten, snel op kunnen halen.

Perfect verpakt en verzonden

Ideale website om de juiste planten voor je aquarium bij elkaar te zoeken. Tevens een ruim assortiment voeding in accessoires .

zeer goed verzorgt

vlotte levering en mooie plantjes welke het goed doen in mijn aquarium

Vriendelijk behulpzaam personeel & snelle levering

Ik had wat vragen en heb contact via whatsapp opgenomen. Ik was heel erg blij met alle advies dat ik heb ontvangen. Daarna snelle levering en super gezond mooi planten ontvangen. Dankjulliewel!

Mooie plantjes Perfect verpakt Een aanrader

8 verschillende plantjes besteld en alles top geleverd.

Super content.....een aanrader

Voor alles wat ik nodig heb voor men aquarium......maar een winkel....super content een aanrader....en dan nog eens een heel goede prijs goedkoper dan hier in belgie......

Mooie planten. Snelle levering.

Goede service en klant vriendelijk

Zeer goeden service en klant vriedelijk

Snel en goed geleverd

Mooi en fris apo plantenpakket.

Mijn 1e ervaring met invitro plantjes. De bakjes zijn goed gevuld, zien er super fris uit. Staan nu 1week in de bak, en lijken goed aan te slaan. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed.

GEWOON GOED niet meerniet minder

Wat ik verwachtte gewoon goed

Mooie planten!

Mooie grote planten. Goede kwaliteit!

Mooie plantjes en heel goed verpakt Top.

probleem opgelost

Na communicatie is het probleempje opgelost. Als de aqualantis lampen weer opvoorraad komen/zijn ben ik helemaal gelukkig!! Sander

3 bakjes met plantjes ontvangen waarvan 1 niet goed was. Dit is fijn opgelost, ik heb een hele mooie nieuwe ontvangen. Bedankt!

Top goeie service mooie planten

Verschillende keren wat besteld netjes verzorgd en verzonden. Wat vragen gehad en super goed geholpen.

T.Panda

Plants always in excelent condition!

Prima webshop

Goede producten tegen goede prijzen. Duidelijke productinformatie. Snelle levering.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.