Besteld en correct kwaliteit geleverd

Snelle reactie, goed geholpen en snel geleverd.

Goed.

Goed. Netjes geleverd.

Voldoende.

De planten waren redelijk verpakt, één kant met schuim, andere kant zat gewoon vershoud folie over dat bood niet veel bescherming. En een aantal pot planten was vrij klein van formaat. We hebben wel alle planten kunnen gebruiken, en de meeste slaan redelijk aan.

erg goed

De bestelling is snel geleverd en op de goede plek bezorgd, erg goed beschermd verpakt. Blij mee ,zal zeker nog een keer bestellen.

Als men een vraag stelt ongeacht welke soort vraag dan antwoorden ze zo snel mogelijk en helpen ze je met plezier

Drijfplantjes

De drijfplantjes vielen tegen,de onderste laag was niet goed de blaadjes waren geel bruinig en snotterig. Dus dat kon ik weggooien. De rest wat ik besteld had was goed.

Prima plantjes

Prima plantjes en snel geleverd.

Behulpzaam, kundig, snelle levering. Kortom een fijne zaak

Bestelling binnen 2 dagen binnen. Tweede bestelling ging ook foutloos. Over paar weken bestel ik planten en weet ik dat de levering op tijd is.

zeer goed

omdat mijn bestelling voorlopig niet leverbaar was een nette oplossing gevonden en top geregeld.

Mooie plantjes

Mooie invitro planten en goed geleverd op de datum die we afgesproken hadden. Top

Prima snel en verzorgd.

Goed!

Kwam er even niet uit, was in no time telefonisch geholpen.

Mooie plantjes

Mooie plantjes ,drijfplantjes en mos ,prima in de groei.

Helemaal naar wens.

Mooie planten, netjes en deftig verpakt. Niets aan op te merken.

2 plantjes van de 3 hadden al rottingsverschijnselen

2 planten van de 3 waren al in rottingsfase, zeer jammer. Volgende keer op een andere site kijken denk ik. Wel vlot geleverd

het product wat ik geleverd kreeg lijkt niet op de foto

Was snelle levering maar de steen die ik geleverd kreeg lijkt niet op de foto. Het is volgens mij ook geen versteend hout.

Mooie gezonde planten

Mooie gezonde planten en zeer goed verpakt.

rest van planten waren goed behalve mos

mos na 1 week dood stroming waterkwaliteit was goed ook werd co2 bemest

perfect.

goeie kwaliteit , zeer netjes verpakt en ingepakt.

Snelle levering!

Alleen maar positieve ervaringen...

Mooie planten, blij mee

Snelle bezorging, super goed verpakt, staan nú een paar dagen en trekken prima aan!

Top levering

Mooie gezonden planten en snel geleverd! Ik bestel geregeld mijn planten en benodigdheden via deze site en zeer tevreden.

Snelle levering en goede kwaliteit

Door het zeer ruim assortiment en goede kwaliteit ben ik zeer tevreden Ook de app is een aanrader Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk al zouden een paar kleine aanpassingen aan de app het gemak tegoed komen

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.