Geleverd wat ik wilde en de tijd was zoals aangegeven.

prima, gekregen wat ik wilde en netjes geleverd wanneer het was aangegeven.

Prima materiaal en planten

Snel geleverd en goed verpakt. Planten zagen er goed uit. Natuurlijk nog even afwachten of ze aanslaan.

Goed op de hoogte gehouden over verzending. Helaas was het pakket door de DHL een dag vertraagd. Gelukkig was bet pakket goed verpakt en hebben alle planten het overleefd. Mooie plantjes, die goed lijken aan te slaan in mijn nieuwe aquarium. Super dus!

Goed en snel ontvangen

Fijne en goede service

Online besteld, ruime keuze op een goed georganiseerde website. Eenvoudig om mee te werken. Keuze is enorm. Maak ik vast en zeker nog een keer gebruik van.

Alles ziet er eerste klas uit. Prachtige planten en producten.

Very good

Very good

Planten waren goed verpakt, sloegen mooi aan. Ruim aanbod, goede prijzen, snel verzonden.

Mooie kwaliteit planten

Ik had me wel verkeken op de grootte van de plantjes maar de plantjes waren in goede staat toen ik ze ontvangen heb. De post had een dag vertraging maar de plantjes waren zorgvuldig verpakt en hadden van de vertraging geen last. Ook na een week zijn de plantjes fris en goed. Een hele fijne manier om goede plantjes te kunnen ontvangen daar waar je bij de dierenzaak nog wel eens misgrijpt. Absolute aanrader.

Mooie producten mooie prijzen

Keurig en snelle levering!

Meermaals besteld, telkens keurig en snel geleverd.

Great service

Always deliver on time and great pricing too

Goed en snel geleverd en goede klantenservice

Helaas was de eerste bestelling beschadigd en na contact met Aqauplantsonline zonder problemen een nieuwe led lamp toe gezonden gekregen.

Mooie planten, schoon, goede kwaliteit.

Snel geleverd, goed verpakt, schone planten, hoge kwaliteit.

Mooie en snelle goede levering

Snelle en goede levering!

Goede service, snelle levering en heel goed verpakt. Top materiaal. Doe zo verder.

Mooie gezonde volle bosjes binnen gekregen

Goed en snel

Goede kwaliteit planten

Goed overleg

Omdat 1 vd producten niet op voorraad was kreeg ik een telefoontje voor overleg. Op deze manier is alles snel en goed geregeld

Als bestelling had ik 2 zakjes purigen 100 besteld. De bestelling kwam op de juiste dag binnen echter zat er maar 1 van de 2 producten in. Na gebeld te hebben werd er meteen zonder poespas één extra verzonden, deze had ik de volgende dag in huis gekregen. Dat was pas super service! Top!!!

Goede afhandeling en goed verpakt

duidelijke website en snelle levering

Uitstekende service en producten

Prettig en duidelijke website. Duidelijk wanneer bestelling geleverd wordt. Top verpakt. Zelfs mijn bestelde planten. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en producten zoals verwacht

Geen aanmerkingen, gewoon prima service.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.