snel en goed

netjes bezorgd

bestelling

geplaatst 19/01/24 en 20/01/24 geleverd Prima ben zeer tevreden

Supersnelle afhandeling en bezorging!

Ging allemaal naar wens....heel duidelijk allemaal en snelle levering echt top!

Frisse planten en goede service

Had aquariumplanten besteld en waren.allemaal in goede staat . De ijzertabletten waren niet voorradig en ze hebben me iets anders aangeboden (zelfs iets duurder) zonder dat ik ervoor meer moest betalen Dus een goede service Ook telkens bij vragen antwoorden ze snel en geven een goede uitleg

Prima plantles

Netjes verpakt

Wat ik besteld had was snel geleverd en niet duur

Jammer dat er geen kaartjes bij zaten

Ik heb twee bestellingen gedaan. Morgen komt de tweede binnen. Dat is maar 1 soort. Alleen de vorige zending was ik gefrustreerd omdat ik verschillende soorten echinodorussen had besteld. En geen enkel kaartje erbij welke plant het was. Heb via foto's op Google.gezocht welke plant welke was. Dat kan volgens mij een stuk beter.

Goed Geholpen

Wij hebben voor een nieuw aquarium hier tientallen plantjes gekocht. Alles was goed verpakt en kwam vlot aan; nadat wij een week deze planten hadden staan, hadden wij een vraagje over een van de plantjes. Na een mailtje werden wij vrijwel meteen geholpen, met uitgebreide uitleg en suggesties. Hele fijne service. Een grote aanrader!

Secuur en netjes verpakt

Plantjes waren heel netjes verpakt. Ze waren vochtig in een luchtdichte verpakking gedaan en konden niet verschuiven. Alles is er heel uit gekomen en we hebben weer een mooi fris aquarium! Enkel de verzendtijd duurde wel langer dan verwacht. Ik had dan wel op een zondag besteld, maar had verwacht dat het de dag er na verzonden zou worden, echter kwam de bestelling “pas” op donderdag binnen. Verder gewoon heel tevreden :)

Alles goed ontvangen.

Hele mooie plantjes. Prima verpakt.

mooie en nette plantjes op tijd binnengekomen!

Geweldige plantjes gekregen en ook mooi optijd!

Uitgebreide keuze in de webwinkel.Snelle levering .

vlot en snel

Zoals steeds duidelijke en vlotte bediening.

zeer snelle levering

klasse

alles was goed verpakt, de planten waren goed vochtig en heel. alleen de zakjes zand waren kleiner dan verwacht, dit was niet goed te zien op de fotos van de website. maar verder een goede en snelle service

Zeer snelle levering

Zeer snelle leveringen

Mooie planten

Mooie planten, helaas van de planten, die ik besteld heb zijn er twee plantjes, die zich niet staande hebben gehouden in mijn aquarium. Deze kon ik weggooien.

Planten besteld, netjes via email op de hoogte gehouden. Ook kon ik nog de verzending aanpassen via WhatsApp, dat was heel fijn. Planten goed ontvangen, netjes verpakt.

Prima bedrijf snelle levering aanrader

teleurgesteld

mijn bestelling word in twee keer geleverd eerste deel op 16/01 en de tweede deel nu 22/01 nog steeds niet ontvangen.

Alles geleverd in goede staat!

Ik was huiverig om levende planten te bestellen via een website, maar alles ging goed! Alle 6 planten staan er nu mooi bij in mijn aquarium.

Een aanrader

De ph sensor werkt perfekt, een prachtig product. Voor die prijs is het een aanrader. Bedankt

Pomp paste niet moest aanpassen!

Mooie volle bossen bucephalandra

Alles correct geleverd, mooie volle bossen plantjes. Zeer aantrekkelijk geprijsd ook apparatuur. Ik ben tevreden.

Goede verpakking en snel verzonden

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.