Goed geleverd en op tijd

Producten zoals omschreven netjes en op tijd geleverd. Bestel zeker vaker hier.

De planten die jij wil, netjes thuis geleverd.

Als je planten in een reguliere winkel koopt moet je vaak genoegen nemen met wat die winkel op dat moment in z'n assortiment aanbied. Via AquaplantsOnline kan je net die planten bestellen die jij wil. Zo kan je heel gericht je aquarium inrichten volgens jou inzichten . Planten worden netjes ingepakt thuis geleverd. Super praktisch.

Probleem met plantje netjes opgelost!

Mijn bestelling, met o.a. een plantje, werd op maandag verstuurd en kwam door vertraging (DHL) pas op vrijdag aab. Hrt plantje had dat helaas niet overleefd. Ik mailde dit met een aantal foto's en kreeg vlot de reactie dat er een nieuw exemplaar opgestuurd zou worden. Deze kwam gelukkig wel vlot aan. Topservice! (Ik moet wel zeggen dat ik de kwaliteit van het plantje een beetje matig vond, was al redelijk geel, dit heb ik wel eens beter gezien). Ze hebben ook een super breed assortiment aan voer. Al met al prima content met de bestelling!

uitstekende kwaliteit

Echt mooi

Licht top planten voeding top met waterverbeteraar en nieuwe luchtpomp slang ben er blij mee.

Goed goedkoop, snel verzonden, tevreden

Planten waren mooi, de meeste goedkoop en ik ben tevreden. Ruim aanbod.

Een foute levering snel hersteld.

Een ster minder vanwege een foute levering. Slordig. Wel snel een herlevering ontvangen. Die was verder in orde.

Zeer snelle levering voor een goede prijs, TOP

Na enig speurwerk op internet eindelijk bij auquaplantonline de juiste eheim kraan gevonden voor een goede prijs. Deze werd bijzonder snel geleverd.

Goede prijs, snel geleverd!

Helemaal pima

Plantjes besteld en die zien er top uit netjes verpakt zoals het hoort jullie hebben een klant erbij

Goed verpakt en op tijd geleverd

Top verpakt en snel geleverd

Goed verpakt, snel geleverd en goedkoper om te laten bezorgen dan lokaal aan te schaffen.

Goede info op de site, snelle levering en mooie gezonde planten. Heel blij mee!

Goed assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne webwinkel. Goede communicatie snel verstuurd en zorgvuldig verpakt. Uitgebreid assortiment.

Hier kan je je spullen uitstekent kopen

op tijd bezorcht. heb je een vraag, het antwoord heb je binnen 2 dagen. spullen zijn van goede kwallieteit, snel bezorcht, zit goed verpakt. Een TOP winkel

Geleverd zoals besteld

Online besteld en op lokatie opgehaald. Vriendelijke medewerker.

Planten “beveiligd” verpakt en in goede orde ontvangen.

Mooi uitgebreid assortiment en snelle levering

Ik vond het netjes verzorgd Ik zal het aan vrienden vertellen De plantjes zagen er fris uit Vriendelijke groet gerard van der kammen

Mooie planten, goed verpakt, super tevreden!

Mooie gezonde planten ontvangen die ook nog eens heel goed verpakt binnen kwamen.

Prima bezorgd.

Prima plamten en netjes vetpakt en bezorgd.

De Echinodorussen waren top, de Braziliaanse klimop wat fragiel

Schitterende planten, goed verpakt en de voorlichting op internet top!

Super Verkäufer

Habe schon zwei Bestellungen getätigt. Lief alles reibungslos. Immer wieder. TOP. Weiter so.

Prachtige plantjes en heel goede service.

Zeer mooie bosjes waterplantjes. Keurig via de post aangekomen. En zo enorm goed verpakt. Bestel zeker weer een keer.

Goede planten en vlotte verzending, ga hier vaker kopen.

Goede planten, een vlotte verzending. Precies wat ik verwachte.

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.