Vlotte bestelling en levering

Aquariumstofzuiger gekocht. Voldoet prima.

Prima!!

Fijne website. Goede uitleg hoe aquarium plantjes in je aquarium te zetten. Snelle levering. Via mail goed op de hoogte gehouden van levering.

Gewoon goed !

Ik koop al een hele tijd bij deze winkel ,nooit geen problemen gehad .

Snelle bezorging

uitstekende levering

Ondanks dat het vroor kreeg ik de bestelde planten en andere spullen zoals gewoonlijk in perfecte staat geleverd. Er was zeer veel aandacht besteed om de planten in perfecte staat te verzenden.

alles gekregen zoals besteld,zeer goed

Perfecte service, goed product, degelijk verpakt.

Vantevoren werd ik even gebeld of ik inderdaad het juiste product had besteld de volgende dag geleverd volgens afspraak een onbeschadigd ontvangen. Top service dus.

foute levering

er is een aqua claen 2.0 toegekomen in plaats van een smartfeef2.0 jewe ik heb een mail verzonden en hoop op een goede afhandeling met vriendelijke groeten josé

Beetje lang

Na bestelling geen bevestiging gekregen Bestelling moest ik moest ik best lang op wachten maar was het wachten waard mooie frisse planten ben tevreden.

Mooie planten goed verzorgd bij de inpak .

Omdat wij in de opstart van het aquarium zijn was het handig om te weten met welke plantjes het handelt

Goede kwaliteit invitro planten netjes en snel geleverd.

Super plants

Plants arrived alive and on time, really vibrant green

Echt boven verwachting!

Hele mooie plantjes, beter dan als ik ze in een winkel zelf koop. Snel en goed beschermd verzonden en ze groeien heel goed. Ik ben er super blij mee!

netjes afgeleverd

Topkwaliteit planten

Een week wachten op de bestelling maar de kwaliteit maakte het volledig goed

Goede producten en snelle levering

Meerdere malen verschillende producten gekocht besteld en zeer tevreden.,

Goede servies alleen met een planten beschadigd

Ik bedoel dat er 2 planten er niet al te best uitzag. Een er al uit gehaald en de andere reed het ook niet!!! 2 van de 13 dus dat. Maar kan het ook niet aan het vervoer liggen. Ik had het idee dat ermee gegooid was. Maar perfect en snel.

Heel goed voor elkaar!

De planten kwamen zorgvuldig verpakt aan en waren in goede staat, ook word alles heel snel verzonden. Zeer zeker aan te raden!

Goede service,prachtige plantjes

De plantjes voor me aquaria kwamen goed verpakt en in zeer goede staat bij bij thuis bezorgd.

Betrouwbaar

Goede producten en vlotte levering

Goede service, gezonde planten

Meerdere malen bij Aquaplantsonline besteld. Tot nu toe altijd tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Helemaal top!!!!!

Snel geleverd en keurig (beetje groot) verpakt.

Optijd geleverd

Prima product

Nette verzending en bescherming plantjes

De plantjes waren zeer goed en beschermend verpakt. De prijs/kwaliteit verhouding is ook erg goed. Wat verbeterd zou kunnen worden is de snelheid van de verzending en de prognose van wanneer het pakket wordt verstuurd duidelijker aangeven. Nu had ik geen idee wanneer ik de plantjes zou ontvangen.

Wat ze beloven, doen ze

Een bedrijf een bedrijf, een woord een woord... Gied=goed, dit was uitstekend

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.