Mooie planten!

Snelle levering van mooie planten. Ik had problemen met mijn account en ik werd hier heel vlug en goed mee geholpen. Goede service!

Mooie planten en goed geleverd

Vlot en goed verpakt

plantjes

Had plantjes besteld maar een deel was al drab bij binnenkomst. Zijn direct de vuilnisbak ingegaan.

Ronduit geweldig!

Prachtige planten, goed verpakt. Ook geen kleine bosjes, wat andere partijen nog wel eens doen. Dit gaat mijn nieuwe vaste adresje voor aquariumplanten worden.

Heel tevreden over de dienstverlening en het product.

Vanuit Aquaplantsonline werd duidelijk gecommuniceerd tijdens de de procedure van mijn bestelling. De bestelling werd bij mij thuis afgeleverd zoals voorafgaandelijk gepland. De bestelde plantjes waren in uitstekende staat.

Mooi en handig

Mooie planten, sommigen al lekker groot. Degelijk verpakt en geseald. Handig met de plattegrond waar wat moet, de plantjes waren keurig genummerd en geordend, kan niks fout gaan. Ze doen het allemaal prima na een week.

Planten besteld en die worden enkel op bepaalde dagen verstuurd om de versheid te garanderen. Ik kan zeggen dat ik vandaag veel planten ontving die gisteren werden verstuurd en ze waren allemaal in perfecte staat! Ook de prijs/kwaliteit is top. Ik kan alleen maar deze winkel voor 100% aanbevelen !

super

snel besteld, meteen in huis

snelle en correcte levering. goede informatie vooraf

Niet twijfelen, gewoon bestellen.

De planten zijn van prima kwaliteit. Ik heb mijn nieuwe aquarium ingericht met planten van deze winkel. De bezorgdienst had de doos beschadigd maar door het gebruikte opvulmateriaal had dit geen invloed op de kwaliteit van de planten. Daarom adviseer ik om niet te twijfelen maar gewoon te bestellen, de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Very nice plants and so vivid

altijd goede producten

koop hier vaak mijn vis producten en co2 tot nu toe goede en snelle duidelijke levering

Prijs/kwaliteit in orde, levering mag sneller

Goede site, makkelijk in te navigeren. Bestelling loopt soepel. Levering zou sneller mogen: zaterdag besteld, woensdag geleverd.

Prima en snel.

Ruime keuze. Snelle levering. Professioneel advies. Een dikke aanrader.

Gewoon makkelijk,

Gewoon makkelijk

Terleur gesteld

2 de keer dat ik hier bestel bestelling duur lang voordat het binnen is. Zit nu weer een week te wachten op mijn bestelling. Planten ect is wel netjes verpakt, maar niet alles overleeft het jammer genoeg. Maar is wel voordelig genoeg om het verlies te nemen.

Zeer vertrouwd

Bestelling op verwachte tijd ontvangen, Blij met het product.

Mooie verse planten

Planten zijn snel binnen gekomen. Deze waren alle gezond binnengekomen en goed verpakt

Goed verpakt, op tijd geleverd.

Plantjes waren heel goed verpakt zodat ze niet uitdrogen. Mooie plantjes.

Goede kwaliteit en uitstekend verpakt

Niet verwacht dat aquariumplanten zo netjes en veilig verpakt zouden aankomen. De planten kunnen niet beschadigen tijdens transport.

top!

goed verpakt, mooi en netjes aangekomen, en zeker snel ontvangen, ik zeg top!

Product is netjes geleverd

Bestelling gedaan voor een lilly pipe. Netjes verpakt en geleverd.

Top product.en snel geleverd. Ook tel makkelijk te bereiken. Top zaak.

Levering was in orde

Plantjes waren goed ingepakt, zijn gezond toegekomen. Alles in orde dus.

100% klantgerichte service

Heel goede ervaringen met aquaplantsonline er zat een foutje in de bestelling die ik ontvangen had wat totaal niet hun schuld was maar van de fabrikant dit werd binnen een paar dagen opgelost zonder dat ik er extra voor moest betalen vooral het persoonlijk telefonisch contact vond ik fijn vele maken beter dan alles via email te moeten doen ik weet voortaan waar ik mijn aquarium spullen vandaan haal top organisatie

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.