Gewoon top

Overduidelijke site en super snel geleverd.

Goed en netjes geleverd.

Alle planten en voeding kwam netjes verpakt aan. Niks was beschadigd en de planten staan nu mooi in mijn aquarium.

Top kwaliteit

Starterpaket aquarium planten gekocht. Zeer netjes verpakt alles op nummer, zodat je precies weet welk plantje het is. Als planten waren super gezond en zijn ook meteen aangegaan.

Goede service en vakmanschap.

Altijd tevreden over de producten en service. Ze proberen vaak nieuwe producten, wat ik ook leuk vind om te proberen. Erg enthousiast en kundig personeel. Fijne en overzichtelijke website. Staat altijd compleet en tijdig klaar voor de click en collect afspraak.

Mooi verpakte planten

Wat de titel zegt.

Geen verse planten

Ik heb planten besteld waarvan niet alles vers was dit gemeld maar werd strijdig ontkent ondanks de foto’s. Wel positief is de app !

Mooie planten

Ik heb het starterspakket voor een bak van 1,80m gekocht. Mijn bak van 2m staat mooi vol! De planten waren zeer goed verpakt en genummerd volgens het plantplan. Het zijn stuk voor stuk mooie plantjes, sommige wel weinig geworteld. Momenteel doen ze het nog altijd goed en zijn ze goed aan het groeien.

kwaliteitsvolle producten in heel vlotte levering.

Heel mooie en gezonde planten, perfect verpakt en heel vlot geleverd. Top !

Zeer snelle verzending en het product zeer goed verpakt.

goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

Niets dan lof. Aanrader dus.

Planten zien er erg goed uit

Bestelling liep goed ook de bezorging

Trage verzending

Geen eigen kwekerij een verzending kan hier zo een week op zich laten wachten.

Alles netjes de volgende dag ontvangen. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering en betrouwbaar

Het was gemakkelijk om een product te bestellen. Duidelijke afspraken, via de mail, over bestelling en levering. Vervolgens werd het product conform de afspraak ook op tijd geleverd.

Uitstekend geregeld en verzending is prima !

Super tevreden!

Al jaren klant en nog steeds erg tevreden. Ruim assortiment en altijd netjes verzonden. Wat mij betreft zeker een aanrader!

vriendelijk en betrouwbaar

Ik werd uitermate vriendelijk te woord gestaan en men heeft mij zeer goed geholpen.

Super service

Lekker makkelijk bestellen en netjes verpakt. Ook makkelijk de plantjes te planten volgens het plant schema.

gewoon een top winkel

zeer snelle levering en ziet er allemaal goed uit

Top mensen, top bedrijf. Hier moet je zijn voor al je aquarium benodigdheden.

Goede kwaliteit

Goed verpakt en snelle bezorging

goeie shit

goede levering van goede producten

Groot assortiment en goede kwaliteit

De bestelling wordt altijd zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd.

top

mooie plantjes

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.