Tevreden

Mooie kwaliteit,snelle service en perfect opvolgbaar.

netjes verpakt

goede planten

Snelle levering, netjes en stevig verpakt, mooie kwaliteit. Dik tevreden!

Prima plantjes

Plantjes kwamen goed aan, en waren mooi groen. Behalve de drijfplantjes, die hadden heel veel gele blaadjes die ik er eerst tussen uit moest halen. De wortels waren ook helemaal op gekreukeld. Maar nu de drijfplantjes 2 weken in mijn aquarium zitten zijn ze wel mooi bijgekomen en groeien ze heel goed en ook snel!

Snel en gemakkelijk

Snel en je werd goed op de hoogte gehouden van status bestelling

Snel en netjes

Dit was mijn eerste keer bestellen bij jullie website. Nette website / app, overzichtelijk. Alles wat ik besteld had kwam heel netjes verpakt aan. Ik zag dat er liefde in gestoken was! Erg tevreden en dan zus binnenkort hier weer bestellen

Prima geregeld!

Geen negatieve punten te bedenken

Prima aquarium benodigd heden.

Mooie plantjes, maar ook voeding enz.

De planten waren goed. De levering duurde alleen wel lang.

Snelle en perfecte levering.

Super ervaring, had een verkeerde bestelling geplaatst, maar via WhatsApp was dit meteen aangepast en opgelost..

De geleverde planten zien er prachtig uit

Een plant was niet meer leverbaar geld voor terug gehad, beloofde een alternatief als compensatie zat er echter niet bij

Topkwaliteit

Mooi verpakt en goede plantjes

triestige plantjes

slecht verpakt, alle plantjes uit hun potjes en rotswol volledig stuk. Los daarvan ook kleine, triestige plantjes. Weet nu ook waarom het goedkoop was ...

Planten kwamen netjes verpakt aan en zagen er heel goed uit!

Pakketje is snel en netjes geleverd

Snelle levering en netjes verpakt.

Zie hieronder

Goede verzorging van de planten, van te voren laten weten wanneer de bezorging zou plaats vinden ivm weekend drukte /feestdag. Zeer tevreden

Levering slecht

Van al mijn vallisneria is er geen enkele die het overleeft slijmen gewoon weg !

Top en dergelijk verpakt

Kwaliteit planten

De planten zijn van goede kwaliteit en worden netjes verstuurd. 3 planten waren konden niet geleverd worden en waren vervangen door andere planten. Het geld van deze planten is netjes teruggestort. Heel tevreden!

Erg tevreden

Plantjes besteld en die zijn prachtig en keurig verpakt.

Helemaal goed!

De planten zijn goed aangekomen, perfect verpakt voor de reis en van uitstekende kwaliteit.

Goede communicatie en kwaliteit

Producten zijn scherp geprijsd, de levering is vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces!

Aalsmeerderweg 283 9

1432 CN Aalsmeer

0297 712013

Over Aquaplantsonline

Aquaplantsonline is één van de grootste online winkels voor aquariumplanten en vele andere producten voor uw aquarium. Snelle verzending, prachtige aquariumplanten en andere producten.