Een aanrader

Ik gebruik het koeltasje al jaren voor mijn insulinepennen. Het was aan vervanging toe. Positief dat ik hetzelfde tasje nog kon bestellen bij Benu. Met een dag geleverd en dezelfde kwaliteit. Erg tevreden dus.

Snel en makkelijk

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen. Snelle levering

ok

ok

Snelle levering, goed verpakt

Ik ben tevreden over de levering en het product

graag had ik andere incontinentie materialen voor mijn vrouw. neem aub contact op met mij tel.0611334747/040-2851191 bvd.

Makkelijk en goed

webshop BENU rekent geen vervoerskosten bij afhalen in de apotheek. Wel zo prettig

Uniek tussen de meeste anderen, uitstekend ervaren!

Het gevonden product was aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare, kwaliteit lijkt prima en de mogelijkheid tot ophalen op verschillende plekken, zonder verzendkosten zijn briljant!

Pas een paar keer gebruikt en tot nu toe prima gegaan. Ik vind het ook fijn dat ik, om iets te bestellen, niet verplicht ben om alweer ergens een account aan te moeten maken. Ik hoef ook niet thuis te blijven maar gewoon meenemen bij mijn eigen apotheek

Ik vind de producten heel goed.

Behalve de bezorging ging alles soepel.

Altijd goed.....

Goed, op tijd geleverd en in de buurt....

Gewoon goed

Fijn om de bestelling in een fysieke apotheek te kunnen halen

Heel fijn

Ze denken met je mee

netjes verpakt en snel verzonden

Bestelling gedaan, spullen volgende dag geleverd.

Alles prima.

Heldere website. Snelle levering.

Helemaal top

Precies zoals belooft

Prima snelle levering bij mijn BENU apotheek

Goede begrijpelijke site, makkelijk om te bestellen en ondersteunt met een goede logistieke dienstverlening.

moelijk

Waarom zou ik mijn medicijnen via DigiD aanvragen??? Het is heel moelijk voor oude mensen

Bestelling netjes afgehandeld

Nu kan ik zelf mijn bloeddruk bijhouden.

Na een paar jaar is mijn bloeddruk door de juiste medicatie weer goed in orde. Moest iedere drie maanden mijn bloeddruk laten meten bij de huisarts. Nu dit niet echt meer nodig is werd mij aangeraden dit iedere drie maanden zelf te doen met een bloeddrukmeter van apotheekwebshop Benu. Eenvoudig te gebruiken mede door duidelijke gebruiksaanwijzing.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!