Nog geen ster waardig

Besteld bij webshop, met aflevering bij vestiging someren. Eerste keer niks geleverd. Slecht te woord gestaan maar door de medewerker een nieuwe bestelling gedaan, deze zou vrijdag geleverd worden. Doordat apotheken nog steeds belachelijke openingstijden hebben pas op woensdag kunnen ophalen. Met weer geen bestelling. Personeel in de winkel bied geen oplossing en schuift het probleem af. Werkelijk zelden zo slecht behandeld ze willen je maar al te graag de deur uitwerken zodat ze die kunnen sluiten. Ook de webshop hanteert natuurlijk een tot 17 belbeleid dus daar ook niet op terug kunnen vallen vandaag.

Ik had er niks aan

Koste te veel geld en was niet wat ik wou hebben

Goed.

Prima geregeld

goede service

goede service

Goed assortiment en snelle levering

Producten zijn van goede kwaliteit, levering volgens afspraak

Geen afspraken mee te maken ....

Ik probeer al bijna 10 jaar te bewerkstelligen dat de drie medicijnen die ik gebruik GELIJKTIJDIG per 3 maanden aan mij worden geleverd. Het gaat om 2 medicijnen direct via Benu en 1 medicijn dat Benu zelf moet bestellen. Op papier is alles oké maar dat gelijktijdig in huis hebben voor mij is een regelrechte ramp ! Ik ben in die jaren weleens heel boos geworden, verdrietig, berustend etc. maar men zegt telkens: sorry, ga ik regelen , maar na 1x goed is het weer mis. En zelf iets regelen met de fabrikant -wat in het verleden gebeurde en prima liep- mag niet meer. Een blijvende ergernis dus !

Heldere communicatie en vlotte levering.

Zie hier boven.

Gewoon goed.

Ging prima … verder geen opmerking. :-)

Ik ben zeer tevreden op alle fronten.

goede ervaring

snelle verzending

Uitstekende

Goed vriendelijke goede behulpzaam

De website werkte goed, afhalen apotheek was minder!

Het was duidelijk te merken dat ze weinig of geen bemoeienis hebben met de website van Benu. Er werd duidelijk gezegd dat wanneer het artikel niet goed was, ze het niet in de apotheek terug zouden nemen en dat het via de website eventueel geretourneerd moest worden. Niet echt klantvriendelijk dus?

Vlotte bezorging

Goed en netjes geleverd

Idem

Lekker snel

Heel gemakkelijke app.

Tevreden

Ben ik zeer tevreden met BENU Webshop!!!

Prima, komt afspraak na.

Wel raar dat ik een bestelling moest plaatsen in webshop omdat product niet verkrijgbaar was bij apotheek.

altijd keurig op tijd en zeer vriendelijk persneel!

Altijd goede service.

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website en snelle levering

Goede acties duidelijkheid over medicatie

Blij met de kluis om zelf medicatie op te kunnen halen

Bestellen was simpel, tegen laagste prijs. Artikel werd snel en goed verpakt afgeleverd in de apotheek. Jammer alleen dat de apotheek hier kennelijk weinig ervaring mee had, ze konden het pakje moeilijk vinden.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering.

Snel en goed geleverd

Helemaal goed.

Alles prima alleen vond ik de verpakking voor zon klein flesje wel erg groot.

Erg grote doos voor klein flesje verder prima.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!