Gewedig

Was echt snel ontvangen

Goed en snel geleverd

Is helemaal goed, snel geleverd. Toppie

Top afgehandeld!

Heel erg tevreden over de service van BENU Apotheek. Ondanks een beschadigde levering heb ik snel een nieuw pakket ontvangen na mijn melding. Een foutje kan gebeuren, maar de manier waarop het is opgelost verdient 5 sterren. Bedankt!"

Makkelijk bestellen en fijn thuisbezorgd

Ik zocht naar een product en zag dat Benu dit goedkoper kon leveren. Mijn keuze was snel gemaakt en binnen een paar dagen werd het thuisbezorgd.

Goed contact gehad, ik wacht nog op mijn bestelling

Aardige mensen, gaan informeren waar mijn bestelling blijft.

Snelle en goede levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Zeer goed Op tijd geleverd prima

Makkelijk te vinden

De producten zijn makkelijk te vinden en eenvoudig te bestellen

BENU denkt mee

Wij zijn zeer tevreden over BENU , personeel is vriendelijk en denkt mee als wij iets nodig hebben

Goed prima

Sommige prijzen mogen wel wat zakken Niet alles heeft goede prijs voor mensen met weinig Budget

soms moeilijk

soms moeilijk om een order te plaatsen

op tijd, correct verpakt.

PRIMA

Apotheek Steenvoorde bleef in gebreke.

Mail gekregen dat bestelling er was, gelijk langsgegaan, kwartier gewacht, aan de beurt, bestelling niet te vinden. Na een half uur weer een mail dat bestelling er toch was, maar ik was de hele middag aan het bridgen. De volgende dag weer naar apotheek, weer lang wachten, maar de bestelling was er. Wat ontbrak was een ‘sorry’. Slechte service, dit was al de tweede keer. Ik hoop op verbetering.

Goede prijs, snelle levering

Betere prijs dan bij andere aanbieders en snel bezorgd in de apotheek.

Snel

Volgende dag al geleverd.

Prima snelle service

Handig en compleet om alles zo snel te kunnen bestellen

Mijn bestelling goed geleverd en precies wat ik besteld had

Snel en goed

Alleen maar positief, goede bezorging Pakket milieuvriendelijk verpakt

Snel gelevert top

Super snelle levering,van mijn Producten

Webshop met service!

Bij de actie 2=3 abusievelijk 2 producten besteld in plaats van 3. Een mailtje naar Benu loste dit voor mij op: binnen een week had ik mijn derde product gratis nagestuurd zonder verzendkosten. Service!!

netjes en snel

Ik vind de kortingen gewoon fantastisch! + Verassend prachtige gratis cadeautjes! De levering en/of ophalen van mijn bestellingen bij de apotheek vind ik ook ontzettend pragmatisch en betrouwbaar.

Goed product

Goede en snelle reactie. Kosten zijn lager dan concurrent

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!