Overzichtelijk

Product makkelijk te vinden. Snel bezorgd.

vlotte bediening

vlotte bediening

Geen lange wacht tijd. Mijn medicatie werd optijd geleverd!!

Snel ontvangen en verstuurd

Makkelijk bestellen, snelle levering

Volgens informatie

Op tijd en volledig.

Bestellen en gratis afhalen op locatie, top!

Super handig om via webshop te kunnen bestellen wat je nodig hebt. Vooral als het niet lukt om overdag Benu te bezoeken.

Ik kan geen enkel minpunt opnoemen.

Site is overzichtelijk, en deze werkt goed, kiezen, betalen, communicatie, leveren, kwaliteit producten: alles is op orde

vriendelijk personeel, bestelling op tijd ontvangen

Prima gegaan

Correcte levering

Goede ervaring.

Snel

Goed en makkelijk geregeld

Makkelijk on-line bestelling te plaatsen. Levering prima op tijd

Super vriendelijke service. Bedankt

Snel, akkuraat en vriendelijk

Reageren direct, smsje als het klaar ligt, altijd vriendelijk geholpen en gaat eigenlijk nooit wat mis

Goed, maar er is ruimte voor verbetering

Ik moet soms lang zoeken voor ik een bepaald item heb gevonden. Ik vind startpagina niet altijd erg overzichtelijk. De re-order functie vind ik wel erg handig.

Ik heb een medicijn besteld en het was snel geleverd, ik kon het ophalen in de apotheek.

Bestelling ging prima, wel wrange smaak in mijn mond

Ik heb diatesse en blood glucose testbscripts online gekocht voor 9,99. Deze wilde ik eerst direct bij de locale benu halen echter daar kostte ze bijna 55€. Heel vreemd. Snap ik niets van

Voldoet aan mijn verwachting

Snelle levering.

juiste product, snel geleverd

Het product wat ik zocht was direct op de website te vinden met de specificaties duidelijk omschreven. Deugdelijk verpakt en snel geleverd.

Goed geholpen

Online goed geïnformeerd over wat ik wil kopen, besteld en netjes per email gewaarschuwd toen moest ik ophalen

Geweldige service

Mijn pakket was niet geleverd door PostNL terwijl ik wel bericht kreeg dat ze het afgeleverd hadden. BENU heeft meteen een nieuw pakketje opgestuurd en dat heb ik wel ontvangen. Zij gaan het zelf uitzoeken met PostNL. Echt een super service en ik blijf klant bij ze.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!