Geeft heel goede info. en is duidelijk waar en waneer je bestelling klaar is om te worden opgehaald, waneer je het bij een BENU apotheek kunt ophalen.

Gewoon goed.

Er was eerst een fout gemaakt waardoor er niets werd opgestuurd.

Maar na mijn berichtje kwam er snel een reactie en werd het pakketje opgestuurd

Was heel goed

Dit is de tweede keer dat ik via de site bestel. Ik vind het heel gemakkelijk omdat er geen vast bedrag is voor gratis bezorging bij de apotheek.

Precies wat ik bestelde en optijd geleverd.

Goed prima

Goede prijzen

gevaarlijk

Ik bestelde via de webshop.bDatcwas duidelijk genoeg. Post.nl stuurde het naar huis en daar kwam het probleem. Post.nl stuurde mij de nodige mails voor tracking. Plotseling kreeg ik een mail dat Post.nl mij gemist had terwijl ik thuis was. In de mail werd ik via een link gestuurd naar post.nl mwt de optie voor een latere bezorgdatum. Click op dat. Toen vroeg post.nl om 27 cent als kosten te betalen via mijn Bank. Bekend met phishing deed ik dat niet. Net terwijl ik dat annuleerde klopte de koerier van Post.nl op de deur en gaf mij Benu bestelling. Dus ik vroeg hem naar de mail. Wist hij niets van. De vraag is hoe komt de hacker aan mijn Benu volledige details betreffende de bestelling? De webshop is dus onveilig. Alles op de eerdere tracking details, dus echte stond net zo op de frauduleuze.

Prima bestel en leveringservaring.

Het contact verliep snel en de medewerkster was bereid om een online bestelling voor me te doen.

Bestelling wordt vlot verzonden en altijd fijn als er korting op mijn product is

Goed en hulpvaardig

Vriendelijke behulpzame dames

Nvt

Is prima verlopen

Goed product snel levering

Goed geholpen

Levering volgens afspraak.

Netjes geleverd volgens afspraak.

Ik had mijn bestemming heel snel binnen. Oogdruppels bevallen goed.

Alles ging goed. Prijs ook goed.

Prima! Zo ken ik Benu!

heel goed

Prima.

Vertrouwd adres en altijd vriendelijk.

Snel en goed

Alles snel en goed geleverd !

Snelle afhandeling

Goede crème ontvangen

Leuke mensen bij Benu.

Snel verstuurd helaas heeft de fles een aantal uur in de zon gestaan daar de bezorger hem voor de deur heeft gezet en niet bij mij en of de buren heeft bezorgd . Niet echt aanbevolen met een soort van medicijn denk dan aan buurtkinderen etc.

heel prima

Enorm gedoe om het pakket te krijgen

Medewerker beweerde dat ze geen internet bestellingen afleveren, zelf na het tonen van de mail. Ik werd eruit gebonjourd. Collega moest inspringen en toen bleek mijn pakket zoek. Na lang zoeken beeld het pakket in een hoek op grond te liggen. Wat me met name heeft gestoord, is de onvriendelijke en ongeïnteresseerde houding van de medewerker. Totaal geen moeite het uit te zoeken of op te lossen.Enorm verschil met haar collega Diana die begrip toonde Ging zoeken en het wilde oplossen

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!