Fijne ervaring!

Prijs is goed. Bezorging is snel. Kortom, top.

Snelle levering, niet duur

Gemakkelijke site, snelle levering en prima prijzen

Bestelling niet ontvangen.

Pakket is kwijtgeraakt denk ik. Geen updates meer in de post nl app. Betaling is al geschiedt.

Prima ervaring

Duidelijk en overzichtelijk

Snel

Bestelling snel verzonden. Goed verpakt maar kan iets milieubewuster. Kleinere doos.

Goede communicatie, snelle aflevering in onze apotheek.

Goede communicatie, snelle aflevering in onze apotheek.

Heel positief!

Bestelling geplaatst en de volgende dag meteen kunnen ophalen bij mijn Benu apotheek. Snel, gemakkelijk en zonder extra bezorgkosten. Super!

Snel

Snel en lekker voordelig

Goed service

Ik kreeg mijn bestelling snel toegezonden. De producten zijn prima.

Bezorging verliep soepel en naar wens.

Uitstekende dienstverlening

Uitstekende service

Ik bestelde een klein product van ongeveer 10 euro dat in de aanbieding was. Het werd zeer snel en correct gratis bezorgd bij een BENU apotheek in de buurt.

Makkelijke site

Bestellen en bezorging ging allemaal weer goed en snel.

Snel en goed.

Snel besteld en geleverd

Via sensors besteld wat ik hebben wilde. Dat werd vrij snel geleverd. Op mijn verzoek bij ‘mijn’ apotheek.

Niet klantvriendelijk. Ligt aan Post.nl

Pakket niet thuis bezorgd. Terwijl aan de overkant een ophaalpunten is werd het geleverd op de meubelboulevard in Leiderdorp. Slecht

Snel en goed

s middags besteld, de andere ochtend al in huis. Prima service

Fijn en snel bezorgd

In de apotheek hier niet te krijgen dus fijn om zo toch te krijgen zonder overal heen te bellen en rijden

Snel en gunstige prijs

Compleet en snel ontvangen, redelijk geprijsd

Snel, veel keuzemogelijkheden en goede prijs <> kwaliteit

Snel, veel keuzemogelijkheden en goede prijs <> kwaliteit

Correcte levering.

Keurig op tijd!

Keurig verpakt en op tijd bezorgd. BENU webshop staat vanaf de levering in mijn favorieten.

Prima goede verzorging

Perfect en snel geregeld

Tabletten (D3) besteld. Goede website. Duideloijke instructies en snelle levering voor een nette prijs! Hulde.

Snelle levering, erg betrouwbaar.

Besteld en binnen 2 dagen in huis. Overzichtelijke website en prima prijzen. Ga zeker vaker artikelen bestellen bij Benu.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!