Makkelijk om te bestellen

Veel leuke acties op benu webshop en het is ook makkelijk om te bestellen. Heel tevreden mee!

Fijne aanbieding, snelle verzending

De aanbieding was de moeite waard Bestelling snel verzonden en keurig geleverd

Had een bestelling via de webshop geplaatst was binnen 2 dagen geleverd. Het ging om een bedrag onder de € 50 euro (of welke grens dan ook) en hoefde geen verzendkosten te betalen. CHAPEAU

Snel geregeld

Via de webshop besteld en snel gratis afgeleverd in de apotheek.

Gewoon goed

Snel verzonden

Vlotte levering

Duidelijke website waardoor een vlotte levering Ondanks dat je er meer van een product niet bestellen scheeld het aanmerkelijk in prijs n.l. €6,00 per stuk

Gemakkelijk te bestellen

Bestellen was gemakkelijk. Levertijd was iets langer dan afgesproken.

Snelle levering en makkelijk bestellen.

Prima en snel

ok

niks mis mee..!

Bestel gemak.

Buiten openingstijden producten bestellen.

Later verzonden dan stond beschreven waardoor ik alsnog naar de apotheek ben gegaan in breda

Makkelijk thuis bestellen en de volgende dag ophalen

Makkelijk thuis bestellen en de volgende dag ophalen.

Snel en geen verzendkosten bij afhalen

Goede snelle levering via de apotheek.

Vriendelijk, snel en deskundig.

Altijd goede service bij deze apotheek! Vriendelijk, snel en deskundig. Ik voel me hier altijd goed geholpen.

uitstekend

Het produkt wat ik zocht was met gemak te vinden en het werd snel bezorgd.

Fijne webshop

Mijn ervaring is zeer positief. Goede producten en prijzen. Klantenservice prima en snelle bezorging.

Goede en betrouwbare webshop.

De keus is ruim en het word goed en netjes en snel verzonden.

Prima service, goed product!

Wat ik in de apotheek niet kon kopen, bestelde ik op de website van Benu. Dit kon ik de volgende dag in de apotheek ophalen. Goede informatie, prima geregeld!

Prima webshop

Duidelijke webshop, bestellen is gemakkelijk, thuis bezorgen of bij apotheek is handig, levering was snel.

Keurig op tijd

zo fijn alles kan ik bij mijn apotheek afhalen

Nou is zo fijn al die aanbiedingen,alleen de laatste bestelling kreeg ik via post nl,normaal kan ik dat bij mijn eigen apotheek halen,maar dat stond er nou niet bij om te kiezen. Ik neem aan dat dat door de feestdagen kwam.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!