Vlotte levering

Blij met het product, zeker een aanrader, en een overzichtelijke Website

Prima advies bij Benu Dinxperlo

Word altijd goed geadviseerd

Super goede snelle service

Simple direct, goede snellen service! Zeer kundig ook nauwkeurig. Tot nu toe altijd op orde.

Bij deze apotheek zijn een aantal Zeer vriendelijke en goed onderlegde Apothekerassistentes maar er zijn ook Een paar cliënt onvriendelijke assistentes Erbij Als je dit werk wil doen is clientvriende Lijkheid wel terecht op zijn plaats Dus laat de desbetreffende leiding Dit evalueren Met groet

Duidelijk in alles

Na mijn bestelling en betaling werd ik heel goed op de hoogte gehouden hoe en waneer ik het pakje kon ophalen en ook de dag dat ik het af kon halen bij de apotheek van mijn voorkeur. Ik weet zeker dat als ik weer iets nodig heb, ik eerst bij BENU kijk of ik het bij hen kan bestellen.

Ik had mijn dagcreme besteld, dit werd snel geleverd, goed verpakt Aanbiedingen op mijn product vind ik ook prettig

alles kan vinden

makkelijke mijn bestelling te plaatsen

snel, makkelijk, op tijd...

top Service.

Top Service en personeel meestal klantvriendelijk.

Ging naar wens

Ging snel en naar wens

Niets op aan te merken

Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen en de levering was vlot. Prima site die ik zeker zal aanbevelen.

goed geregeld en snel

Het is gewoon perfect

Het is gewoon perfect

Slecht

Afgeleverd? Maar waar????? Afgegeven adres klopt niet!

slecht

Ik heb een hersen bloeding gehad. In breda word ik slecht behandeld. Die meneer is heel arrogant tot eng.

Buitengewoon

Snel en niet te duur.

bereikbaarheid

kunnen heel moeilijk de hoeveelheden van het benodigde verband aanpassen

Supersnel geleverd

Top service en snel

Snelle levering en correcte afwikkeling

Prijzen bij de Webshop de helft lager dan voor hetzelfde artikel bij de plaatselijke apotheek van Benu.

Simpel en snel bestellen !

Scheelt weer n loopje.

Prijs en kwaliteit perfect

Prijs en kwaliteit perfect

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!