Laden reviews...
1.644 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en een breed assortiment. Zij prijzen vooral het eenvoudige bestelproces en de betrouwbare afhaalmogelijkheden. De prijzen worden over het algemeen als redelijk en concurrerend beschouwd, en de service is betrouwbaar. De algehele stemming is positief met veel tevreden klanten.
BENU levert op snelle wijze betrouwbare en goede producten met een goede prijs kwaliteit verhouding.
A.
Haarlem
Zeer goed.
Diny
Schijndel
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk!
Marianne
Hoorn
Groot assortiment met fijne korting en snel geleverd .
Mieke
Rotterdam
Ben erg tevreden. Snelle en correcte levering.
Gerda
Markelo
Ik ben heel erg blij met Benu omdat ik heb mijn besteliing geplaats en het was netjes geregeld voor mij en ook netjes verstuurd.
Jacqueline
Heerlen
Als men wat besteld heeft men dat vrij snel in huis, ze doen het zeker heel goed ben zeer tevreden over dit bedrijf
J. P.
Purmerend
Moest mijn bestelling binnen week ophalen, in werk de hele week en voor en na mijn werk zijn ze alweer gesloten door zomerrooster. Weekeinde ook dicht. Op de valreep maar eerder vrij genomen en in een lange rij moeten staan om een bestelling op te halen. Er is net een nieuwe voordeliger drogist in Tilburg waar ze hetzelfde product zelfs nog voordeliger verkopen. Die hebben ook koopavond dus ga daar naar toe een volgende keer
Beveelt niet aan
Beveelt niet aan
29 July 2026
Agnieszka
Rotterdam
Makkelijk online bestellen en afhalen op benu locatie. Updates via email.
29 July 2026
Esther
Zoetermeer
Ik vond bij benu eindelijk de metamucil die in de winkel niet meer te verkrijgen was.
Vera
Goed geen klachten.
Janine
Winterswijk
Goede levering zonder probleem
Hilde
Nijmegen
Een goede webshop met leuke acties. Ook snel binnen mijn producten.
Kaoutar
Amersfoort
alles netjes en keurig ontvangen en op tijd.
willem
almere
Goed en fijn dat je via de BENU app je medicijnen kunt bestellen.
Joke
HELMOND
Door DHL een pakket zoek maar door Benu perfect opgelost!!
Yvonne
Vlaardingen
Top service van Benu apotheken met een prettige aanbieding en super snelle levering,
Mariska
Prima.
26 July 2026
Harm W
Hoogezand
In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!
Postbus 75
3600 AB Maarssen