Makkelijk,snel

Staat nergens of artikel op voorraad is

Dit gaat niet over een speelgoed artikel ofzo. Dit gaat over medicatie. Hoe kan het zo zijn dat een artikel eerst nog 4 dagen overweg is en dat niemand kan helpen?

Zoals het hoort

Gewoon prima in orde

Correct

Snelle levering en nog een klein kadootje erbij

Producten in orde, service minder

Mijn bestelling was niet compleet. Hierover een nette mail gestuurd, waar ik nooit een antwoord op heb gekregen. Wel de rest van mij bestelling ontvangen 6 dagen later. Maar een stukje klantvriendelijkheid heb ik hier in gemist.

Ik heb geen reden

Ik heb geen reden om anders over de web shop te denken, dan over mijn vaste apotheek voor mijn reguliere bloeddruk medicijnen. Beide BENU, beide goed, al jarenlang.

100 % tevreden

TOP!

Altijd super!

bestellen en snel binnen alles is goed geregeld en een prima kwaliteit

Snel en goedkoop

Snel geregeld en goed product voor een lage prijs

Prettige, overzichtelijke webshop

Ik ben blij met de Benu webshop. Overzichtelijk, uitgebreide informatie over de produkten en vriendelijke, behulpzame klantenservice medewerkster die ook nog een leuke verrassing in mijn pakketje had gedaan. De prijzen zijn lager dan mijn reguliere apotheek. Leuke Vichy acties!

levering duurde te lang

duurde lang voordat ik mijn product ontving ik moet bij aanbeveling ja of nee invullen maar het zit er ergens tussen in

Prima bestelprocedure (webshop) + prima bezorging (bij BENU Apotheek)

Prima bestelprocedure (webshop) + prima bezorging (bij BENU Apotheek) Wens: snellere bezorging (zeker indien bij BENU apotheek) na webshopbestelling, liefst de volgende of daaropvolgende dag. Nu: do besteld in webshop, ma bezorgd in BENU Apotheek. Voor het overige: ga zo door met deze prima service!

fijne website en snelle levering

Regelmatig bestel ik verzorgingsproducten bij BENU Webshop. En dat bevalt mij prima. Ik houd de aanbiedingen in de gaten en dan bestel ik. Ik kan mijn producten dan zeer snel na de bestelling ophalen bij de apotheek. Perfect!

Goed en snel geholpen

Ik was goed behandeld en met respect

Prima! Vlug geleverd!

Leuke kortingen! Handig dat het bij de apotheek opgehaald kan worden.

Ze zijn vriendelijk en aardig

Heel blij met de Benu shop

Top producten en vriendelijke mensen bij de klantenservice

Overzichtelijke website, snelle bezorging. Ik ben dik tevreden.

Komt afspraken na

Goede duidelijke website, de bekende producten en op voorraad, en tenslotte zeer vlotte en correcte leveringen.

Snel bezorgd.

Makkelijk en snel

Na een paar maal bij de apotheek gekocht te hebben, besloten om het iets grootschaliger aan te pakken. Meerdere tegelijk voor een lagere prijs.

Bestelling okee

Vreemd dat product wel via webshop leverbaar is , maar niet in de apotheek zelf. Meerprijs dus verzendkosten eigenlijk.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!