Laden reviews...
1.555 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en een breed assortiment. Zij prijzen vooral het eenvoudige bestelproces en de betrouwbare afhaalmogelijkheden. De prijzen worden over het algemeen als redelijk en concurrerend beschouwd, en de service is betrouwbaar. De algehele stemming is positief met veel tevreden klanten.
Medicijn op doktersrecept wordt binnen een dag geleverd
22 June 2026
Assen
21 June 2026
Lidwina
Kerkrade
Zie boven, voor herhaling vatbaar.
Annie
Haren
Nat bestelling is het product snel geleverd. Top.
Harry
Enschede
Goede producten heel fijn
Christel
Vlaardingen
Alles goed verzorgd
Irene
Rotterdam
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en snelle bezorging
19 June 2026
Bianca
BRUNSSUM
Janny
Nooitgedacht
Vlug besteld vlug ontvangen. Maar het gezeur om sterren toewijzing nu voor ik geloof de derde keer word ik meer dan zat maar MOEST ingevuld worden Alsmede de verplichte invulling van uw retour vragen. Ik ga NIET akkoord met de verwerking van mijn gegevens maar ik moet (?) wel wil ik deze retourmail aan u te verzenden.
Beveelt niet aan
Frans
delfgauw
Verpakking niet noodzakelijk te groot. Bestelling kan met kleinere verpakking per post worden verzonden.
Jappy
Boornbergum
ED
Wijchen
Mooie producten en snel geleverd
Joke
Leidschendam
Ik zeg dat het prima is, ik heb niets toe te voegrn
Josee
Den bosch
De medicijnen worden altijd snel aan huis geleverd fijn voor ouderen vooral die zelf er niet om kunnen
Boudewijn
Terneuzen
Goed assortiment en regelmatig mooie aanbiedingen.
Thérèse
RUURLO
Voordelige aankoop die ook nog een supersnel bezorgd wordt
Dirk
Drachten
xxx
Wil
linne
Product besteld 1+1 gratis! Bij ontvangst bleek er maar 1 product in de doos te zitten! Gelijk een e-mail verstuurd! E-mail met excuses terugontvangen en de volgende dag ontving ik het ontbrekende product!
ram
Den Haag
Alles komt snel en netjes in de apotheek.
Gabriel
Amsterdam
Als ik mijn bestelling ga ophalen bij mijn Benu apotheek, vind ik dat je geen verzendkosten/handlingskosten moet rekenen. Wel kun je de koper aanbieden om het tegen normale verzendkosten thuisbezorgd te krijgen. En graag een code meesturen die ik kan intoetsen voor een ticket, als ik het aan de balie moet ophalen. Je moet ooit wachten op alle mensen die medicijnen komen ophalen en veel later dan ik zijn binnengekomen
Daisy
Helmond
bestelling en levering ging prima
trijntje
leeuwarden
Keurig verpakt en netjes op tijd
Monique
Alkmaar
Bestelling netjes en snel ontvangen
Paul
Almere
In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!
Postbus 75
3600 AB Maarssen