Perfect een 10

Ben zeer goed geholpen door een zeer vriendelijke vrouw , ik ben chronisch ziek en van internet geen verstand ben ook 73 jaar en die vrouw begeleide mij helemaal wat ik aan moest klikken en hoe ik moest betalen met iDeal want ik weet daar niks van , en ze zei meneer het is gelukt dus een 10 voor jullie , alleen post nl was een ramp wel 7 mails gehad ik had op vrijdag besteld en die mevrouw zei meneer u krijgt het zaterdag binnen , maar bij post nl steeds andere bericht de eerste was nog niet ontvangen om 22 uur daarna u pakket is ontvangen om 6 uur in de ochtend zaterdag toe hij wordt bezorgd dinsdag , toen weer hij wordt vandaag dus zaterdag bezorgd , en toen bezorger is onder weg maar die tijd klopte niet , toen paar keer van tijd veranderd de laatste was hij is die tijd bij u , maar belde 1 keer aan ik lig op me bed kan amper lopen maar me vrouw die kan beter dan ik lopen al is die ook boven de 70 jaar dus die wil open doen maar kreeg bericht van koerier pakket is bij u bezorgd , achteraf had hij het pakketje voor de deur laten liggen en weg was hij ,dit heb ik nooit mee gemaakt en me vrouw had de deur open getrokken want ik heb ook een binnen trap , maar niks hij was weg , ik krijg wel meer pakketten en dan belt hij aan en en me vrouw trekt aan touwtje en deur gaat open en legt hij het pakketje binnen op de binnen trap en ook vaak geeft hij het af boven aan de trap , dus me vrouw met haar hernia naar beneden en zag het pakketje buiten voor de deur liggen , niet normaal maar dat is niet jullie fout , van de week was op het nieuws dat veel bezorgers niet alleen post .nl maar ook ups dhl etc puinhoop is en ik heb wel vaak mee gemaakt dat pakje zoek was , en je kan ze ook niet bellen vroeger wel , ellende allemaal maar nogmaals Jullie zijn perfect en zeer vriendelijk gr André

Snel en voordelig

Snelle levering en was de goedkoopste.

Netjes en snel bezorgd

Bestelling naar verwachting. Bezorging en levertijd ook

Product is snel en goed geleverd.

Was makkelijk te bestellen en mooie gebruiksvriendelijke website.

Heel blij mee

Mijn info materiaal de helft goedkoper dan bij de apotheek

Prima service en snelle levering

Duidelijke webshop met goede info over de producten , en een snelle levering !!

Prima toegankelijk!!

Goede service. Ik werd goed geïnformeerd per mail en kon het bestelde pakketje op goede plaats ophalen!

goede prijs, snelle levering.

prima, ik kom graag terug.

Duidelijke site en snelle levering

Goede prijs/prestatie verhouding

Ik had voedingssupplementen besteld en die waren zelfs goedkoper dat die andere grote gele drogisterij. Wat ik wel verwarrend vind is dat er twee soorten accounts zijn: eentje voor de Benu Webshop (waar je drogisterij artikelen kunt bestellen) en Mijn Benu (waar je geneesmiddelen kunt inzien en aanvragen). De beveiliging voor Mijn Benu is terecht hoger want bij iedere keer inloggen krijg je een SMS ter controle.

Vlotte verzending Prima geholpen Zeer tevreden

Snelle levering.

Al de producten waren in prima staat.

slecht

slechte ervaringen met deze apotheek in bladel

Ik ben helemaal tevreden.

Alles was prima, ik kreeg de medicijnen op tijd.

Redelijk snelle verzending

Prima voor elkaar

Goede communicatie

Snelle en duidelijke communicatie over status van bestelling en hoe je die kunt afhalen.

Heel goed service

Goede kwaliteit producten

Supersnelle levering bij mijn vertrouwde Benu apotheek.

Altijd correcte afhandeling...

Altijd correct...

Gewoon goed

Prettig contact, snelle levering. Helemaal prima.

Heel tevreden

Een fijne webshop

Mijn ervaring is uitstekend, alles keurig verpakt, snelle levering en een prima prijs,dus een aanrader

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!