Snelle levering.

Spullen besteld, spullen gekregen

Helemaal hartstikke mooi

alles prima

heldere site, snelle levering.

Simpel bestellen en afhalen bij Benu

Levering duurt wel wat lang

Kan beter bij bol.com. bestellen

Heb je het de volgende dag thuis. Gaat een paar dagen sneller dan bij de BENU

Snel en efficiënt.

Snel een efficiënt

Have found the service impeccable.

As said no complaints.

Goede apotheek

Altijd op tijd mijn medicatie. Kan altijd bellen voor afvies

Normaal gaat het prima alleen laatste x 3x bij apotheek geweest voor ik mijn hele bestelling had

goed geregeld

Gewoon goed

Snel handig en goed

Betadine shampoo is bijna nergens te kopen alleen de scrub. Ben blij dat ik via jullie toch nog gewoon de shampoo kon kopen ivm operatie.

Je kunt makkelijk vinden wat je zoekt,absoluut niet duur en als je besteld is het de volgende dag in huis! Ik ben zeer tevreden!!

Goed product snel geleverd

Goed is goed!!

Mijn ervaring met Benu Webshop is zero

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen ik voel me opgelicht door deze Benu Webshop

Niet zo best

Sinds BENU snel achteruit gegaan

Ok

Ok

geweldig

prima aanvulling op gezond te leven

snelle en correcte afhandeling

----

Ik werd geweldig geholpen en werd perfect op de hoogte gehouden vanaf wanneer ik mijn bestelling op kon halen bij de apotheek.

Te lang moeten wachten en het verkeerde ontvangen!

Moeizaam

Snel

Was prima

Altijd goed geholpen

Als ze twijfelen over een medicijn word ik gebeld. Komen er samen dan ook uit. Kan via de app medicatie bestellen. In dezelfde app komt ook als het of klaar ligt in het kluisje. Als het veel medicatie is kan het binnen opgehaald worden.

Zou mooi zijn als we alleen op Nederlandse boeken kunnen zoekende

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!