Altijd goede ervaringen

Snel en goed geleverde bestelde medicatie.

Goeie ervaring

Fijne snelle levering

Ben er erg blij mee

Meedenken

Super service

Duurde wat lang

xxx

Makkelijk bestellen en snelle levering

De bestelling die ik geplaatst had werd super snel geleverd en werd goed verpakt afgeleverd.

Goed zoals altijd

Duidelijke en goede website!

Duidelijke foto’s. Overzichtelijk website. Vandaag besteld, volgende werkdag in huis. Top!

Ik ben echt blij

Hartelijk bedankt met vit D en goede serviesdienst!

Toppi

En optijd geleverd

geen problemen, geen toestanden. Word goed geholpen.

geen problemen, geen toestanden. Word goed geholpen.

Goede Producten in de aanbieding gekocht.

Echte klantenservice!

Wederom een prettige afhandeling van mijn bestelling: overzichtelijke website met voldoende detail informatie, bestelproces eenvoudig, korte en bondige, maar heldere, communicatie aangaande de status van de bestelling, en snel geleverd. Chapeau!

Snel besteld en opgestuurd!

Positief

Ging even niet goed met de bezorging. Ik heb een vriendelijk berichtje gestuurd en het was binnen een dag opgelost. Hoe het hoort.

Bestellen ging Gemakkelijk

En voordeliger met Benu dan in de winkel of andere website!

Goedemorgen service

snel geleverd

Overzichtelijk en snel geleverd

Zeer betrouwbaar

Ik kan er terecht met al mijn vragen. Je wordt altijd goed en vlot geholpen.

Snelle service, verzending

Prima zoals boven beschreven

Ontzettende fijne webshop met een fantastische goede service ! Mijn pakket was verkeerd geleverd op een ander adres dus niet ontvangen en BENU heeft mij een zelfde pakket opgestuurd , echt heel fijn !

Voldoet

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!