Totaal niet reageren op mail

Ik heb via uw site al geklaagd over het feit dat mij een korting van 5 euro toekomt als nieuwe klant van u en die korting is nog steeds niet verrekend en er is ook helemaal niet gereageerd van uw kant. Ik heb dus onlangs een bestelling geplaatst via uw webshop maar bij het afhalen in de apotheek was er niets terug te vinden van uw 5 euro korting toen ik daarom vroeg. Bent u nog van plan om te reageren of is dit politiek van Benu. Namelijk, veel beloven en niets doen. Ook de toezegging van het beantwoorden van mail binnen enkele dagen, daar is ook niets van gebleken. Al met al een flinke tegenslag voor een nieuwe klant, vind u ook niet? M.vr. gr. Rob van der Laag

Goed verzorgd en snel geleverd

Snel geleverd en goed verzorgd

Eenvoudig bestellen en snel verzonden

Een ruim assortiment om uit te kiezen. De bestelling wordt snel en goed verpakt verzonden.

Vriendelijk personeel

en je kunt je medicijnen ophalen bij een automaat dus ook op tijden dat ze gesloten zijn.

Goed.

goed.

Snelle levering.

Juiste product en snelle levering.

???

????

Snel geleverd en redelijk goedkoop.

Uitstekend!

Top, overzichtelijke website, makkelijk bestellen, super snel bezorgd en goed geïnformeerd hierover via mail plus goed geprijsd.

Eenvoudig

Makkelijk te bestellen, ruim aanbod, snel en gratis bezorgd bij afhalen in de apotheek.

Snelle levering, uitstekende informatie en goede aanbieding

Bestellen ging vlot en makkelijk

Het was makkelijk bestellen via de webshop

positief

makkelijk en snel

handig en snelle levering van mijn produkt Nasofree

Nasofree Neusdouche Start Set 1 Stuks zitten 30 zakjes zoutoplossing bij. De NasoFree neusdouche is een knijpfles waarmee je de neus en neusbijholten eenvoudig kunt reinigen. € 20,95 Gebruikt voor een Celonbehandeling aan de neusschelpen, om 6 keer per dag te spoelen. Erg handig in gebruik makkelijker dan een injectiespuitje. Werkt heel goed, prijs wat ook prima!

Gemakkelijk en snel

Keurig verpakt, snel geleverd en zelf opgehaald

Zeer te vreden.

Prima snelle levering.

Werkt!

Makkelijk bestellen en snel ophalen bij de apotheek. Top!

Sneller levering

Snelle levering waar voor mijn geld. Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen

Alles klopte

Uitstekend product

Perfecte huidverzorging

Snelle levering , geen gedoe.

Laten bezorgen bij benu apotheek Hillegom.Hele goede medewerkers ,fijne apotheek.

Bestel ruimte verbreden

Het zou fijn zijn als je de bestelling zo kon plaatsen dat je geen verzendkosten hoefde te betalen. Dan kun je meer in 1X bestellen en hoef je minder vaak iets te bestellen. Scheelt weer vervoerskosten en milieuverontreiniging.

Snelle service.

Ik had een foutje gemaakt. Keurig opgelost door BENU.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!