Perfecte snelle levering

Perfecte levering

Leveren snel en goed zonder gezeur

Bestelling ging uitstekend. Leuke korting en met extra douche olie.

uitstekend

Ik heb de producten die ik bestel, de volgende dag in huis.

Netjes verpakt

Goed op de hoogte gehouden dat mijn bestelling later werd geleverd

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd, alleen jammer dat de informatie van het geen wat ik bestelde niet up to date was.

Goede prijs, zeer snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Geweldig!!

Snelle bezorging en artikel is top!!

Super snel

Goede producten en snelle levering

Niet goed

Toen ik bij de apotheek aankwam bleek mijn bestelling er helemaal niet te zijn. Heb de klantenservice moeten bellen die het wel fatsoenlijk voor mij hebben geregeld.

Erg goed

Mooie aanbieding en snelle Levering

Matige digitale communicatie........

E-mail contact loopt niet synchroon met de werkelijkheid...!?!.

Tevreden met mijn bestelling en de actie van een gratis potje vichy

Zie hierboven

Bestelproces eenvoudig, prijzen goed, snel in huis.

Het wordt nog beter als er meer natuurlijke beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld tandpasta.

Voordelig en zeer snel

Helemaal goed!

Eerste keer iets besteld. En gelijk een hele goede ervaring! Wat een snelle levering en leuke aanbieding van La roche pasey! 25% korting en gratis verzenden. Echt een goede betrouwbare site!

Benu webshop is helemaal top

Producten makkelijk te vinden en te bestellen. Bezorging is prima geregeld

Alles goed

Goede kwaliteit

Snel

Volgende dag geleverd

Op zich prima, maar ik mistte de mail over afhalen

Het bestellen ging heel makkelijk. De webshop was voor mij overzichtelijk en duidelijk. De communicatie daarna was ook bijna goed, eerst een bestelbevestiging, daarna een bevestiging dat de bestelling verzonden was, top. Ik zou echter ook een mail krijgen als ik de bestelling kon afhalen, maar die mail bleef uit. Dus na ruim een week na verzending ben ik toch maar even gaan vragen en bleek de bestelling al lang bij de apotheek te zijn. Dus daar is iets mis gegaan. Maar verder heel tevreden met de bestelling.

Bestellen via site was makkelijk. Pakketje kwam snel, keurig verpakt. Prima!

Lack of notification

Everything is nice and clear on website so the ordering process is easy and well-made, but personally I didn’t get the notification that my order is ready to pick-up at pharmacy and I needed to fill in the form to ask for it, so I guess updating orders on time should be improved. Thank you.

Perfecte webshop.

Producten worden keurig op tijd bezorgd.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!