Prima, maar zat geen bijsluiter bij

Het bestellen en afhalen bij de apotheek ging prima. Het was wel een beetje onhandig dat er geen bijsluiter in het doosje van het product zat.

Benushop goed beste

Benushop is de beste in wereld goed kumonikasie top 10

correct afgehandeld

Klantvriendelijker zou zijn het bestelde af te kunnen halen bij de lokale vestiging van Benu in de artsenpraktijk. Kortste route en geen ongemak om aanwezig te zijn bij aflevering.

slechte communicatie en afwikkeling

Bestelling was niet zoals op de webshop vermeld. Eerste contact liep goed maar na retourzending geen contact / reactie meer gehad. Hopelijk krijg ik mijn geld nog retour.

Altijd positief ervaring

Altijd krijg ik juist antwoord op mijn vragen Als ik bel naar BENU Bennen korte tijd ik krijg iemand aan de lijn en meteen woord ik geholpen . De personeel ze zijn aardige

Fast delivery

Ordered face cream and service was awesome. Thank you

Niet goed

Voor de eerste keer een artikel besteld. Artikel niet aangekomen. Wederom nieuw artikel verzonden hopelijk gaat dit goed. Wel fijn mailcontact met de benushop. Excuses dat dit zo gelopen is. Dit vond ik heel positief. Hiervoor 4 sterren.

Fijne website

Mooie producten.

beter dan anders in de winkel.

Nu zal ik alvast via de apotheek bestellen .

webshop bestelling

Duidelijke info en makkelijk te bestellen

Ik ben niet tevreden

Mijn bestelling is niet naar tevredenheid. Ik wacht nog steeds op het 2e artikel die bij mijn bestelling hoort

Nvt

Nvt

Top ervaring

Eenvoudig bestellen, heldere communicatie en snelle levering. Interessante prijsstelling t.o.v. andere webshops.

!!

Voordelige en vlugge levering

Jammer dat er altijd veeeel te grote pakjes verstuurd worden.

Goed product

Goed product. Snelle levering. Goede prijs.

De Vichy artikelen zijn in onze apotheek helaas niet meer op voorraad. Vandaar online besteld.

niet van toepassing

Prima ook gedeeltelijk bij huidonline besteld

Jammer dat huidonline completer aanbod heeft

Wisselend

Afgelopen week weer een bestelling voor mijn moeder gedaan. Ik moest contact met jullie opnemen omdat ik een bevestiging kreeg dat het pakket bij een Benu apotheek aan de andere kant van Breda bezorgd werd. Ik had dit bij de bestelling niet gezien dat deze keuze automatisch werd ingevuld. De gegevens van mijn moeder zijn al jaren bij jullie bekend dus ik heb dit niet goed gecontroleerd. Na goed zoeken uiteindelijk jullie telefoonnummer gevonden en contact gezocht. Na verschillende pogingen had ik omstreeks half vijf pas iemand aan de lijn. Deze mevrouw heeft voor mij geregeld dat alsnog de bestelling naar het huisadres van mijn moeder is gekomen.

Bestelling netjes afgeleverd!

Prima levering

Alles netjes geleverd

Snel levering helpt goed voor verlichting

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!