Gewoon goed

Ben altijd erg blij dat ik de medicatie kan halen uit de afhaalkluis op een tijdstip zoals ik wil. En in de apotheek wordt ik altijd proffesioneel geholpen.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Prima webshop!

Mijn ervaring omschrijf ik als prettig om op deze manier de nodige hulpmiddelen en medicijnen in huis te kunnen halen en de bezorging aan huis.

Misleidende informatie bij product

Bij een product op de webshop staat inhoud 150 stuks, als je besteld krijg je 30 stuks. Op de bestellijst staat ook 150 stuks maar dat ontvang je niet. Is een lokkertje, de klant wordt in de maling genomen.

Goed een website die duidelijk is

Goede spullen en een website die duidelijk is.

heel goed

ik heb hele goede ervaring met benushop, alleen de pakketbezorger daar was ik echt niet tevreden over, maar daar kan benu niets aandoen

Prima webshop

Eenvoudig om te bestellen, goede communicatie over de status van de bestelling.

groot assortiment prettige verwerking fijne webshop

?

Snelle levering, duidelijke communicatie en goed product

Volgens mij loopt er iets niet goed daar

Lag een briefje in mijn brievenbus dat ik niet thuis was. Klopt er was iets tussen gekomen. Ik kon geen contact krijgen om dit te melden. Volgens website zou de bestelling bij buren geleverd kunnen worden. Op mijn briefje stond dat ik bij apotheek bestelling kon ophalen. Vervolgens kreeg ik de volgende dag een bericht met tijdstip dat bestelling bezorgd werd. Niets ontvangen en niets meer gehoord. Ik beveel jullie wel aan want normaal gaat het goed. Ik geef alleen voor dit moment 3 sterren.

De drank was niet op tijd binnen

We hadden de drank nodig omdat echtgenote maandag een darmonderzoek ging krijgen. Volgens u zou de drank de volgende dag in huis zijn, maar het was pas nadat ze het onderzoek al had gehad. Bij geen enkele apotheek in de buurt was het middel te krijgen.

Ben geheel tevreden.

k heb U vijf sterren toegekend en tevens bericht dat ik geheel tevreden. ben..

ik vind ze te weinig opnemen

maat is goed maar de opname is te weinig

Snelle levering en goed product

Goede en snelle service.

Toegankelijke website

Product snel gevonden op de website. Levering binnen twee dagen. Medicijn tasje ziet er goed uit en is ruim genoeg. Koelelement en nog extra aluminium zakje.

Jammer dat de korting pas bij 50 euro ingaat!

Goede prijs en snelle levering.

heel goed

goede ervaring

mijn ervaring was uitstekend.

Mijn ervaring was Uitstekend

Goede sevice

Snelle bezorging

Is ok

duidelijke site, snelle levering

de site was duidelijk , en de levering was snel en goed.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!