Topshop

De crème die ik had besteld was bij jullie goedkoper dan bij een ander en snel geleverd.

middelmatig

twee dingen besteld eentje was er snel en die andere was nog niet leverbaar, wanneer het komt is nog maar de vraag.

middelmatig

Slecht

Omdat ik nog steeds wacht op mijn bestelling van de vitamine d die ik nog steeds niet heb gekregen en er wel voor heb betaald

Alles is goed verlopen

Zie hiervoor

Alles is goed verlopen

Zie hiervoor

Slecht

Slechte service

Om dat ik nog steeds wacht op een product wat ik heb besteld en nog niet gekregen namelijk de vitamine d

Uitstekende service

Alles positief

Uitstekende service

Alles positief

Goede aanbiedingen…snelle levering.

Prima bedrijf.

Goede aanbiedingen…snelle levering.

Prima bedrijf.

Snel, accurate and op tijd

Helemaal top

Geen fijne eerste ervaring

Duurde lang voor dat ik mijn bestelling had ontvangen. Na het sturen van diverse mails kreeg ik niet eens een reactie.

Het is Prima, en Goedkoop

Uitstekend!

Er was een aanbieding in de winkel met 2 producten. Bleek geen twee aanwezig te zijn. Keurig bijbesteld en uitgeleverd!

Ben dik tevreden

Alles verliep naar wens .

aanbieding niet leverbaar....?!

Bestelling gedaan waar aanbieding bijzat, blijkt deze aanbieding niet eens leverbaar en staat nu al ruim 2 weken in backorder, pfff

Niet wat ik verwacht had

Duurde lang voor ik de bestelling in huis had en vond het niet netjes dat ik geen antwoord kreeg op mijn mail.

Slechte ervaring

Heb geen toegezegde emails gekregen. Wist derhalve niet of de bestelling überhaupt bij benushop was binnengekomen danwel wanneer het geleverd zou worden. Na een halve week, wordt de bestelling zaterdagavond laat toch geleverd.

Slechte ervaring

Levering te laat

Levering duurde 3-4 dagen na bestelling

Levering te laat

Levering duurde 3-4 dagen na bestelling

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!