fijn een bestelling te kunnen doen bij Benu

zoals ik weet is er hier in Leiden te kort aan Magnesium, dus niet leverbaar. het ergste is dat ik het hard nodig heb met oog op divertikels. ik ben ook zeer blij dat ik het kon bestellen bij Benushop. Vandaag besteld en morgen in huis dat is inderdaad zo. Voor mij een goede aanrader als u met iets zit wat niet leverbaar is ga in contact met Benushop!

Geen e-mail ontvangen

Ik wil graag afhalen bij postkantoor en e-mail ontvangen .ook 4x deze enquête ingevuld en niet kunnen verzenden

Vriendelijk

Perfect geholpen

Prima producten

Besteld en snelle levering in stevige verpakking

Prima producten

Besteld en snelle levering in stevige verpakking

Besteld via webshop ging makkelijk. Goede afhandeling en levering

Telefonisch contact onmogelijk

Tevens te laat geleverd

Snelle afwikkeling van mijn bestelling.

Perfecte ervaring !!!

Prima; snel en verzorgd.

Mijn bestelling had ik nog maar net geplaatst of ik werd al op de hoogte gebracht van de handelingen om de bestelling bij mij thuis af te leveren.

Prima; snel en verzorgd.

bestellen gaat vlot ook met bezorging

Ben tevreden met de prijs en vlot bezorging! ga ook in de toekomst weer bestellen!

Goed en snel

Snelle levering fijn duidelijk site

Prima snelle levering

geen email ontvangen

ik wil afhalen bij postpunt en email ontvangen

Mooie aanbiedingen

Voldoende keuze uit verschillende merken

Voor Benu een dikke pluim !!

Voor de bezorger heb ik geen voldoende, kreeg een mail dat m’n pakje bezorgd was….. maar waar !!! Geen kaartje in de bus !! Zoek het maar uit waar het is gebleven, gelukkig kwam een buurvrouw uit de straat het de volgende avond brengen !! Graag wat betere info in de mail waar of ze het pakje brengen aub.

Voor Benu een dikke pluim !!

In alle opzichten zeer tevreden!

Voor herhaling vatbaar, prima geregeld en verzorgd!

2 weken backorder

Een artikel dat ik bestelde (actie-aanbieding) staat al ruim 2 weken in backorder, 1x berichtje behad. Waarom actie doen als artikel niet leverbaar is?

al ruim 2 weken een artikel in backorder

Een artikel van mijn bestelling (die bovendien een aanbieding was) staat al ruim 2 weken in backorder. Waarom een artikel in een actie gooien als het niet eens leverbaar is??

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!