grandioos fijn dat het voorspoedig geleverd is

Ik ben blij dat ik de magnesium bij u kon bestellen. omdat ik het hard nodig heb. in verband met darm klachten van divertikels. hier is het nog niet leverbaar wat ga je doen als je zo naar bent van niet naar toilet kunnen. ga je zoeken ook al is het in de nacht vandaar u een 10 voor de levertijd dat is prachtig geregeld, mijn dank is groot daar voor. er zullen meer bestellingen van volgen..

grandioos fijn dat het voorspoedig geleverd is

Geen e-mail ontvangen over bezorgen

Ik wil kunnen afhalen bij postkantoor en e-mail ontvangen

Vriendelijk

Mijn medicijnen die ik op advies van de cardioloog heb laten staan, terug gebracht.. 2 doosjes nog niet aangebroken, deze werden vernietigd. Zo zonde en heel jammer dat dit nog steeds gebeurt.

Weet ik nog niet

Dit is mijn eerste ervaring met benu online ik had twee producten bij jullie bestelt ik heb er nu maar 1 gekregen die andere hoor ik niks over

het een kwam snel het andere laat op zich wachten

De dagcreme van Vichy was snel binnen maar de nachtcreme moet nog komen, het is jammer dat ik er niks meer van hoor wanneer het geleverd kan worden.

het een kwam snel het andere laat op zich wachten

Snel geleverd.

Goed geleverd.

Snel geleverd.

Goed geleverd.

Nalevering nog niet ontvangen

De helft ontvangen. De rest was nalevering. Daar tot op heden niks meer over gehoord en ik nog niet ontvangen.

Alles vlot afgeleverd.

Blij met begrip voor mijn PRO SHIELD voorraad, rekening daarvoor mag EERDER gestuurd worden, IK KAN qua gevoelige zithuid niet zonder, PS, 1 KLACHT, tnt 3x 'n tube waar bij opening LOS draaien de DURE Inhoud eruit SPOOT. erg jammer, Vr Grt Anjo Brendel

Duurt erg lang.

Belooft de zending de volgende dag. Heb 3 dagen thuis moeten zijn omdat de post dan zou komen. Op de 2e dag gebeld en blijkt dat het alleen was aangemeld maar op die 2e dag pas ingepakt. Erg misleidend en voor niets thuis blijven want de bezorg tijd schuift steeds een dag op.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!