Te lang wachten

Duurt lang voordat het verzonden wordt. Bijna een week moeten wachten

Mis artikelen die in de apotheek gewoon te koop zijn

Ik kan in de apotheek geen bon inleveren terwijl hier wel de artikelen zijn die ik graag zou willen hebben. misschien is die een optie om mogelijk te maken.

Medicijnen te laat voor vakantie

Op woensdag medicijnen besteld voor op vakantie (maagzuurremmers), kreeg pas op zaterdag melding dat de order doorgevoerd werd. Die week erna medicijnen op het postkantoor, maar wij waren al weg. Ben van online webshops gewend dat dit veel sneller gaat dus zal Benu voor mij volgende keer niet de juiste partij zijn. Gaat ook vaak mis bij mijn lokale apotheek van Benu.

Snelle levering!

Je bestelt de ene dag en kan de levering, doordeweeks, de andere dag al verwachten.

Laat bezorgd en bezorging nog steeds niet compleet

Belofte maakt schuld Wat je belooft moet je doen Ik wacht nog steeds op een product

Geen handige site

Assortiment in de apotheek is groter. Levering wel snel.

Goede prijs en netjes geleverd!

De website is duidelijk en overzichtelijk. Het assortiment is groot en scherp geprijsd. Het bestelproces verliep gemakkelijk en ik ontving gelijk een orderbevestiging per mail. Toen het pakket verstuurd was ontving ik een Track & Trace code en was het pakket snel afgeleverd. Netjes verpakt en met een kortingscode voor mijn eerstvolgende bestelling. Ik ben tevreden!

Bestellingen worden conform de afspraken correct afgehandeld.

Bestellingen worden conform de afspraken correct afgehandeld.

Onvindbaar

Niet te doen. Kostte veel tijd zonder resultaat. Gezocht op productnaam. Maar dan teveel opties of naamverandering. Productnummer: nummers Benu Direct en Benu Shop komen niet overeen!! Toen gebeld. 20 minuten in de wacht. Uiteindelijk prima geholpen door meedenkende medewerkster.

Keurige levering

Netjes en correct geleverd

Eenvoudige site, snelle levering

Niks te klagen!!

Makkelijk een bestelling geplaatst

De bestelling is heel makkelijk om te bestellen en is ook snel bezorgd.

Al vaker in de winkels van Benu

Late levering

De noodzakelijke artikel was niet op voorraad en er werd ook geen alternatief aangeboden

Besteld en snel geleverd

Prima. Niets aan veranderen.

Top klase en op tijd.

Prima ga zo door

Ga zeker vaker bestellen

Snel vriendelijk

Snelle levering Alles netjes verpakt Na telefonisch gesprek zeer vriendelijk behulpzaam

Slechte ervaring

De bezorger liet het pakker onder de brievenbus liggen, zonder de intercom te bellen.. Een buurman merkte het op en bracht me het pakket.

Veel keuze

Ruime keuze en altijd prima kwaliteit.

Bedankt voor het bedrag, keuze was reuze en snel in huis

Kleine bestelling maar prima bezorgd

Kleine bestelling maar prima bezorgd.

Helder, duidelijk en snel

Mijn bestelling geplaatst tijdens de actie BENU is jarig. Super leuke actie! Ik kon gemakkelijk en snel alles vinden. Bestelling werd snel geleverd. Helemaal top!

Snelle levering, prima product.

Iets besteld en niet gekregen maar wel betaald

Iets besteld en niet ontvangen wel betaald

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!