Goede prijskwaliteit verhouding

Snel en netjes geleverd

Alles naar wens

Bestelling snel geleverd.

Leuke aanbieding

Maar mijn pillen waren uit de verpakking wel nog in de potjes maar de doosjes waren leeg. Ze hebben liggen duikelen in een veel te grote doos zonder opvulling erin. Maar wel fijne aanbieding

Snellere levering en uitstekend verpakt.

Makkelijk bestelproces. En erg prettig dat ik het pakje ook bij een afhaalpunt kon laten bezorgen.

Deskundig en komen hun afspraken na.

Deskundig advies en de bestelling was snel binnen. Vriendelijk personeel

Goeie service

Ik zal vaker online bestellen

Goede producten, snelle correcte levering.

Mooie merken, en in mijn geval een leuke aanbieding. de artikelen werden snel en correct geleverd.

Jammer dat mijn produkt dat in nazending was ,niet op het bezorgadres werd bezorgd, maar op mijn woonadres.

Producten goede kwaliteit

Producten prima alleen post nl was wat traag

Goede afhandeling na melding latere levering

Na melding dat er problemen waren met de levering kreeg ik een dag later de bestelling

Gaat wel

Ik zit nog steeds op een pakketje te wachten wat nageleverd zou worden. Wel al betaald. Nog niets onty

Toplevering

Niets op aan te merken

Prima, miste wel wat communicatie over de levering

Eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Ruime sortering die ik in fysieke apotheek niet zie. Ook de korting in deze tijd is erg prettig.

heel goed.

goede aanbiedingen en snelle levering.

Keurig geregeld alles

Benushop stuurt keurig het bestelde naar je toe, maar dan verpest Post.nl de zending door te liegen dat het bestelde was geleverd maar dat er niemand thuis was. Pas de volgende dag komt het bestelde. Hier kan je Benushop niet de schuld van geven.

Mijn ervaring was erg goed

de volgende dag was het in huis

Niet helemaal wat ik had verwacht. Geen voorraad

Bestelling geplaatst ivm jubileum extra korting. Gelijk na de mail gedaan. Kon pas 1 november geleverd worden. Toen maar een andere crème genomen. Hier zou ik een extra kanootje bij krijgen van Vichy een nieuw serum. Dit ook helaas niet ontvangen. Volgende keer weer bij Huidonline bestellen.

Pakket op tijd gekregen en goed verpakt in een woord perfect !!

Snel en kordaat geregeld

Snel en kordaat geregeld

Heel fijn geholpen

Fijn geholpen dat is al heel veel in deze gekke tijd.En ook weten ze waar ze over hebt.De artikel of medicijn.Dat doet mij goed.

bestellen prima gegaan, aflevering potentieel fataal

Bestellen geen probleem, echter bezorger liet pak geneesmiddelen op de stoep buren staan, zonder te verifieren of die thuis waren, die ontdekten pakket later per toeval. Dit betekent dus een een potentieel gevaarlijke situatie

Netjes verpakt, leuke korting

Fijn om zo alle produkten in 1x te kunnen bestellen, zo grijp ik niet mis

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!